Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кой обича приказки

  • 7 263
  • 28
# 15
Приказни празници и много, много щастлива година!
Виж целия пост
# 16


Тази събота ще четем най-прекрасните зимни приказки на Ханс Кристиан Андерсен.
Доброволец: Велиана Симеонова от "Двама с мама".
Заповядайте на 20 януари от 11 часа в Детския отдел на Столичната библиотека. Вход свободен.
Виж целия пост
# 17
„Ако искаме да научим децата да мислят, трябва първо да ги научим да измислят", казва Джани Родари. Елате тази събота в Детския отдел на Столичната библиотека точно в 11 часа, за да чуете едни от най-хубавите му приказки. Доброволец: Лукреция Константинова. Вход свободен. Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Разбира се, всички деца са добри и послушни (особено преди Коледа). И все пак, ако послъгвате, ако понякога имате ужасни, непоносими, кошмарни маниери и в стаята ви е паднала бомба, елате да чуете как се справят  с това Мими, Елеонора и други книжни герои. Тази събота (10 февруари) от 11 часа в Детски отдел на Столичната библиотека. Вход свободен.
Виж целия пост
# 19
Какво ли е намислило най-любимото костенурче на децата този път? Франклин винаги има страхотни идеи! Е, не всичко се получава по план, но в крайна сметка винаги е за добро. Елате в 11 часа на 17 февруари в Детския отдел на Столичната библиотека и ще разберете. Вход свободен.
Виж целия пост
# 20
Ooo, супер, за Франклин сме винаги налице Grinning
Виж целия пост
# 21
Обичате ли шоколад? А какво ще кажете за една огромна шоколадова експлозия? Заповядайте на 24 февруари от 11 часа в Детския отдел на Столичната библиотека, където ще ви очакват Ана Ана и Деси. Вход свободен.
Виж целия пост
# 22
Познавате ли ягодовата фея Ягодка? На 10 март (събота) Елка Атанасова ще ви запознае с нея в Детския отдел на Столичната библиотека. Срещата започва точно в 11 часа. Вход свободен.
Виж целия пост
# 23
"Обитателите на Драколандия са си заядливи, но кой ли няма недостатъци?" Деветокласникът Самуил Иванов ще ви запознае с жителите на Драколандия тази събота (17 март).Заповядайте в Детския отдел на Столичната библиотека точно в 11 часа. Вход свободен.
Виж целия пост
# 24
Ако не се притеснявате, че светът ще се обърне с главата надолу, елате тази събота (24 март) в 11 часа в Детския отдел на Столичната библиотека. Повече за Амели Различната ще научите от нашите доброволци Деница и Дамяна.
Виж целия пост
# 25
Какво може да се направи с един плосък заек? Ако искате да разберете отговора, елате утре (31 март, събота) в Детския отдел на Столичната библиотека в 11 часа. Вход свободен.
Виж целия пост
# 26
Къде е новото палтенце на заека Питър? Елате да го потърсим заедно в събота (21 април) в Детският отдел на Столичната библиотека. За щастие, имаме и опитен водач - самата Мама Нинджа. Търсенето започва точно в 11 часа. Заповядайте!
Виж целия пост
# 27
Знаете ли къде е Градът на скейтбордовете? Искате ли да отидем заедно там? Готово! Тръгваме в събота (28 април) точно в 11 часа от Детския отдел на Столичната библиотека.
Виж целия пост
# 28
Къде изчезна слънцето? Ами ако халата пак го е глътнала? Елате утре (12 май) в 11 часа в Детския отдел на Столичната библиотека, за да се опитаме да го освободим!
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия