Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Смесено специфично разстройство на развитието - F83

  • 18 038
  • 186
# 180
Ясно, явно при Вас така се е случило. При нас също при първото посещение при нея, синът ми отказа да отговаря на каквото й да било и тя ме помоли да се върнем 2ри път и тогава нещата тръгнаха нормално. Занимава се с него час и половина (за разлика от св. Никола, обследването с психолога беше между 30 и 40 мин. и той беше доста притеснен там).

Помолих Оля за координати на добър психолог и тя даде тези: Клин. психолог - Жулиета Темникова, 0887 566 545,
ул. Леонардо да Винчи 1. Работи с новия вариант на Векслер тест (мисля, че Пешева работеше с предишната преработка на теста). Аз съм срещала по форумите името й също, както и позитивни отзиви за нея. Така че ако отидете с малката, споделете как е минало и какво е заключението. Тя също е сертифицирана по програмите за музика и пр.
Виж целия пост
# 181
Много ти благодаря Наталита. И аз за нея съм чувала добри отзиви.
А иначе при детето теста мина за по- малко и от 30 Мин.
Виж целия пост
# 182
Ами много странно, вие за какво отидохте само да Векслер ли при нея и минахте ли през Трендафилова първо, за да може тя да я насочи какво да обследва?
Виж целия пост
# 183
Минахме. Както писах детето беше превъзбудено, психоложката не можа да отчете този факт и да го предразположи и намали възбудата и, преди да започнат теста, както направи логопедката.
Виж целия пост
# 184
Ние ходихме в детско здраве и направихме среща с психолог. От Св.Никола ни казаха за там. Ами съвсем друга работа беше там срещата с психоложката. Бяхме при нея заедно с детето около половин час, после то само и едва след това след кратка почивка му направили теста . Ходили сме преди години при Румяна Милушева и там беше по същия начин. Първо малко време заедно, и след това тестове. Но за малки деца май не е векслер. А при тази веднага от вратата и тест. Виж и вие два пъти сте били.  А там и това огромно нещо като огледало в кабинета. Моето дете изпитва страх да се погледне в огледалото.
Виж целия пост
# 185
Лаурентин, здравей минахте ли на преглед при Психолога, за който ти писах и ако да какви са отзивите за нея?
Виж целия пост
# 186
Привет! Не сме ходили. Може и да не ходим. Ще видим как е като започне пак училище. Засега е добре и е излишно ходенето. Но пък четох и чух много добри отзиви за тази психоложка. И ако се налага да търсим, при нея ще е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия