За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 64 320
  • 737
 
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 113 Simple Smile

 
Заповядайте в новата тема bouquet  
 
и старата тема, ако някой  е забравил въпросче  там Simple Smile

Виж целия пост
# 1
За баница със спанак и сирене трябва ли да се задуши спанака или може и суров,слагат ли се и яйца?
Виж целия пост
# 2
За баница със спанак и сирене трябва ли да се задуши спанака или може и суров,слагат ли се и яйца?
Да, задушава се, защото иначе ще остане суров. Да, слагат се и яйца.
Виж целия пост
# 3
Мерси 💐
Виж целия пост
# 4
За баница със спанак и сирене трябва ли да се задуши спанака или може и суров,слагат ли се и яйца?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/03/blog-post_8.html

Виж целия пост
# 5
Мерси за рецептите,но бързах и не го задуших и все пак се получи,не е суров спанака,много хубава стана,хареса се
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата и благодаря за всички предложения за портокалови торти и сладкиши.
Виж целия пост
# 7
Мерси за темата!
Кажете марка добър грил тиган...
Виж целия пост
# 8
Някой беше питал за разликата между Тефал Актифрай и Филипс Еърфрай, та влизам и аз да споделя. Двата уреда работят на подобен принцип, но не са еднакви. Тефалския им бъркалка, която може да се слага и маха. С нея той бърка продуктите. Уреда на филипс няма такава. Аз имам актифрай и за мен той е незаменим, ползвам го доста именно заради бъркалката. Ако пък готвя нещо, което не трябва да се бърка използвам фурната. Кой е по-добрия уред е много разтегливо понятие, всичко зависи от стила на готвене. И двата уреда имат плюсове и минуси.

mystic woman, аз харесвам тиганите на Pyrex. Миналата година от черния петък на емаг си взех такъв и не е мръднал. Тогава ми излезе около 40лв намален от 70 или 80.
Виж целия пост
# 9
Мерси за темата!
Кажете марка добър грил тиган...
Търси тежък и с дълбоки раета

Доли, не задушавам спанак за баница, най-много да бланширам
Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата тема! Flowers Cherry Blossom
Аз пак имам проблем с тоя пуст желатин. Правих вчера тортата с трите вида шоколад и в момента е във фризера, защото иначе е в абсолютно водообразно състояние. Това ми е сигурно стотен опит и нито един успех.
Дайте ми, моля ви, мало наставления и марка желатин, която да купувам.
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема! Flowers Cherry Blossom
Аз пак имам проблем с тоя пуст желатин. Правих вчера тортата с трите вида шоколад и в момента е във фризера, защото иначе е в абсолютно водообразно състояние. Това ми е сигурно стотен опит и нито един успех.
Дайте ми, моля ви, мало наставления и марка желатин, която да купувам.

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/06/blog-post_20.html



Това е желатина който ползвам и съм нямал досега проблеми с него.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 12
Пейч, мерси. Утре ще пробвам по твоята рецепта и с този желатин.
Виж целия пост
# 13
И аз купих спанак и се чудя как ще го готвя. Някакви идеи за рецепта?
Виж целия пост
# 14
Възползвам се, че темата е за кулинарни въпроси, за да задам моя. Преди доста време в предаването "Кошмари в кухнята" показаха една рецепта за пържоли с праскови. Била на Балкантурст. Търся в нета нещо по въпроса, но не мога да намеря. Някой има ли спомен как се приготвяше тази рецепта?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия