Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

  • 33 249
  • 800
# 795
На Боди детето е много малко още, има време да си промени мнението. И аз големият ми син го гледах в доста стерилна среда, без никаква телевизия до 2+ години, внимавах за всяка хапка, която изяжда, изобщо разбирам я жената. То, просто в един момент става невъзможно да поддържаш подобно темпо, откриваш, че телевизора не е най-голямото зло, че детето си има свое мнение за това, какво ще яде и че изобщо, ако се поддържа баланс за т.нар. вредни неща, живота ще е по-лесен и приятен. Ами не искам детето ми да гледа жално на детската площадка, докато другите набиват сладолед. Иначе от въпросния телевизор големи ползи не виждам, освен, че примерно моят син сам научи цветовете от него (срам и позор). Сядам да го уча един слънчев ден, той вече ги знаеше 😟😱😵. Хич да не, доста ТВ гледа за огромно мое съжаление, стараем се да го ограничаваме, той вече разбира и слуша. Отделно, че очният му лекар препоръча да не гледа повече от 30 мин. на ден, че има лек астигматизъм. Иначе не е увреден, поне не видимо, умничък ми е, пу пу умря циганката. Темата е дълга и не е как да кажа едностранна.
Виж целия пост
# 796
Ураааааа копчетата стана 4 броя !Всички са вън !!!вече няма да му давам аз на моето дете опасни предмети !!!3дни незнаех на кой свят се намирам от притеснение 😐
Виж целия пост
# 797
Надявам се, че бб не е искала да каже наистина, че не я интересуват нашите деца, а че не иска да ни казва какво да им позволяваме и какво не. Всеки си дава мнението, дава съвет ако може, а дали ще се вслуша или не си е нейна работа. В крайна сметка сме в темата да си помагаме и това малко или много означава, че ни вълнуват и чуждите деца. А вкарването във филми е само и само в нейна вреда.

Весело посрещане на НГ от мен Simple Smile
Виж целия пост
# 798
 Моля някой да пусне нова тема.
Виж целия пост
# 799
да това имах предвид. понеже едно момиче каза, че значи съм искала да кажа, че тя била лоша майка, щом пускала тв. това аз изобщо не смятам, че ми е работа, всеки си преценява за себе си. аз имам отговорност към едно единствено дете, моето и нямам даже и време  или енергия да  съдя другите, кой добър кой лош родител. просто не ми е работа, нито представлява интерес да поставям непоискани оценки.
другото, което е, че аз лично ного теми в този форум съм чела, свързани с разни вредни поведения, и неизменно там се споменава софийския въздух като извинение за тези поведения. често го виждам в темите за пушене на бременни или майки, и в друг подобен контекст. не виждам връзка между едното и другото. някои неща можем да ги контролираме, а други --не.

отново с моите паранои, момичета вие оставяте ли ги ги  голички? струва ми се кофти да е все в памперс, да му спарва..

Виж целия пост
# 800
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия