Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Mercari - магазини, мнения, намаления

  • 9 881
  • 29
Наскоро открих магазини Mercari в София, не знам дали ги има в други градове (в сайта пише, че има и в Пловдив).
Те реално продават единични бройки от разни известни брандове. Освен че са намалени, приодично правят отстъпки, и някои от нещата са за без пари.


Извинявам се, ако има такава тема, не открих.
Тъй като бройките са единични, предлагам да споделяме къде какво има, за да не се обикаля из всичките за номера, цветове и пр.
Виж целия пост
# 1
Има в Пловдив. За дрехите за единичните бройки, които имат, определено цените ми се виждат леко много завишени. Това са  дрехи, които са изхвърлени от марковите магазини. Но пък обувки на намаления има много хубави, маркови, които не знам къде другаде могат да се намерят, на тези цени. Но това само като ги пуснат с намалението. Без намаление цените са прекалено високи, но пък наистина са маркови, а не реплики, както в повечето "маркови" магазини в бг.
Виж целия пост
# 2
Да , определено  вече марковите оригинални  неща  няма.  В моловете в Totaly Erected и други подобни магазини , са пълни ментета.  А знаете  ли адреса  на този  магазин койте казвате в София ,че ми е интересно  да отида да ги погледна нещата.
Виж целия пост
# 3
Тази седмица има доста намаление - 40%+10% (за обувките май само и то недетските, за детските беше чисто 50%, ако помня добре)
Два чифта си взех, ботите на 34 лв, маратонките - на 42 лв. Доволна съм, защото са удобни, а в друг магазин бих дала поне 3 повече. Но без намалението щях да се позамисля де.
Виж целия пост
# 4
Ако приемем, че Mercari е някакъв тип outlet на разни западноевропейски магазини, то тук е мястото да кажа, че в Пловдив има и Рови Рови, което пък е outlet-а но Mercari там цените са по-ниски от Mercari, защото Mercari са най-малко 3 магазина /може и повече/ в Пловдив и мисля, че всичко, което не се продаде там отива в Рови Рови за последен шанс. За Mercari знам следните 3: До Двата Щъркела на улицата, която е от EVN към Джумаята; Срещу Пица Лаб в Центъра; Срещу Гранд на Капитан Райчо, но съм убедена, че има и други, за които не се сещам къде са. Рови Рови е до бившия Руски клеб на бул. Свобода. Рови Рови съществува всъщност преди меркари и преди дрехите и обувките беше много далаверски магазин за разопакована техника и вещи за дома. От там съм си взела кухненски робот Kenwood за 24 /двадесет и четири/ лв. и чисто ново цветно МФУ с оригинални тонер касети за 36 лв. Сега обаче всичко е предимно дрехи и обувки и техника вече няма.
Виж целия пост
# 5
poohito, дай точен адрес на Рови рови моля. Не съм пловдивчанка и този бивш руски клуб, нищо не ми говори.
Виж целия пост
# 6
Точен адрес... Трудно...
Описвам:
бул. Свобода започва от Т образно кръстовище с бул. Васил Априлов.
Тръгваме по бул. Свобода в посока ЖП Прелеза. Вървим /караме/ по булеварда. От едната страна са блокове, а от другата зелена площ /парк/ по протежение на булеварда. Руския клуб е непосредствено преди прелеза от страната на парка. Там до него под последния блок преди прелеза е Рови Рови. Пада се малко навътре /не е на лицето на блока, а е на страничната му страна, която не е към булеварда/.
Виж целия пост
# 7
Намерих в нета. Днес ще мина, благодаря.

РОВИ РОВИ
https://www.facebook.com/RoviRoviBG?ref=hl

Пловдив
бул. “Свобода” № 20
понделник – петък: 10:00 – 20:00
събота: 10:00 – 19:00
неделя: 10:00 – 18:00
Виж целия пост
# 8
В Бургас също го има този магазин. Постоянно има намяления, но много не ми допадат обувките. Има хубави рокли.
Виж целия пост
# 9
За обувките, както и за всичко останало всеки си има индивидуален вкус. Непрятното с обувките е, че най-често от модел е 1 чифт, който може да не е подходящия номер. При дрехите също са единични бройки, но там по-принцип няма такова вариране на номерацията, както при обувките /обувка 35 до обувка 39 номер/. Искам да кажа, че ако един човек носи M размер дреха може понякога и да вземе L размер, но ако носи 36 номер обувка, няма да вземе 38 номер.
Виж целия пост
# 10
Да , определено  вече марковите оригинални  неща  няма.  В моловете в Totaly Erected и други подобни магазини , са пълни ментета.  А знаете  ли адреса  на този  магазин койте казвате в София ,че ми е интересно  да отида да ги погледна нещата.

Има един на бул."Дондуков" до Немски център и един на бул."Янко Сакъзов" в посока Подуяне. Мисля, че съм виждала и около Лъвов мост.
Виж целия пост
# 11
В София магазините са доста и навсякъде, може би не сте обръщали внимание. Сещам се за такива на Стамболийски, Христо Ботев, в Галакси трейд център (от където сме си взимали най-много неща), пазарчето на Борово и ако се загледате са почти на всяка улица,което е зле за джоба:smiley:
Виж целия пост
# 12
Пазарчето на Борово?  Бре, че къде е?

От тези, които съм влизала, най-голям и добре зареден е този на Раковска, срещу Лидъла.
Виж целия пост
# 13
Пазарчето на Борово?  Бре, че къде е?В новопостроение търговски център, на самото пазарче
Виж целия пост
# 14
Откакто затвориха онлайн магазина си, съм в траур. Имам купища обувки от тях, маркови, на смешни цени. Сърдита съм им Sad
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия