Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Преваряване на вода за мляко

  • 5 824
  • 34
# 30
Е, щом ти си минала без проблеми, значи несъмнено и останалите са били така.

Първоначално бях решила, че ще кърмя и бях купила няколко сутиена, блузи, помпа и някакви дреболии. После се отказах и ги продадох, но не си върнаха цената, разбира се, въпреки че бяха с етикети и неразопаковани.
Виж целия пост
# 31
Ясно ми е че жените ги мързи и предпочитат "лесното" АМ,само това знам
Не беше ли именно ти тази, която каза, че АМ било много трудно с това миене на шишета и стерилизиране и по-лесно било да си вдигнеш блузата, мързеланке Simple Smile
Шегата настрана, всяка ситуация си е индивидуална, на един едно му е лесно, на друг - друго. Авторката не ни питаше това, а питаше конкретно за преваряване на вода в тенджерата, пък ние се отплеснахме.
Според мен да си преварява вода, като поизстине да я налива в термос/буркан и да я пази. Може и в стерилизирано шише да я слага.
Виж целия пост
# 32
Авторката не ни питаше това, а питаше конкретно за преваряване на вода в тенджерата, пък ние се отплеснахме.
Така е. Темата не е за или против кърменето, има достатъчно такива.
Мисля и че авторката получи достатъчно материал за размисъл.
Виж целия пост
# 33
От моя опит с бебетата как ние процедирахме с жената преварявахме вода в канче  и като поизстине в термус.Сега зимата е много удобно водата се запазва топла и си свиркаш
Виж целия пост
# 34
Здравейте,имам питане към Вас.Предстои ми раждане и си мисля да преварявам вода в една тенджера и тази вода да ми стига за няколко хранения.Само да претоплям на водна баня.Дали е правилно или трябва да преварявам преди всяко хранене.Другото ми питане е като още е вряла водата,може ли направо да изсипвам млякото или първо трябва да охладя водата.Благодаря предварително.

Не е добре да разтваряте млякото във вряла вода, защото така всички полезни съставки в него се убиват. На опаковката трябва да пише при каква температура разтворимостта е най-добра.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия