Околоколедни бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 91 047
  • 754
# 690
Благодаря много...имам избор,ще избера 1-2 вида и се надявам да изненадам приятно гостите 😀
И ако не държиш на 100% домашни препоръчвам ти на д-р Йоткер, в една оранжева кутия заготовка за шоколадови мъфини.
Виж целия пост
# 691
От солените мъфини фаворит за ми мъфините мързеливки на Мариета, напиши така в Гугъл, ще излязат.
От сладките съм пробвала почти всички на Супичка, фаворит за ми "Ванилови мъфини с парченца шоколад".

Бакпулвер ползвам всякакъв - и на Белбейк,, и на РуБо, и на доктора Йоткер, сякаш не намирам разлика.
Виж целия пост
# 692
Аз бях правила някакви мъфини със сьомга.
А другите ги правя с фикс за меденки  Stilla dolce и стават божествени. Някой знае ли къде мога да купя още от тази марка в България?
Виж целия пост
# 693
Аз бях правила някакви мъфини със сьомга.
А другите ги правя с фикс за меденки  Stilla dolce и стават божествени. Някой знае ли къде мога да купя още от тази марка в България?
а от къде може да се намери този фикс или го има навсякъде? Би ли споделила как ги правиш...с това "стават божествени" много ме заинтригува Simple Smile
Виж целия пост
# 694
Трябва да си намеря рецептата за мъфини и към нея добавям от този фикс за меденки.
Виж целия пост
# 695
А фикса какво представлява и къде го намираш? Това подправки за меденки ли са или съдържа и още нещо?
Виж целия пост
# 696
Stilla dolce, не беше ли кауфландската марка за сладки неща? Бакпулвера им е хубав и на добра цена....  щях да питам за него, вече 2-3 месеца не го намирам из стелажите. 
Виж целия пост
# 697
Как мога да употребя леко зяпочнал да подкиселява катък със сирене?
В някакво печиво?
Виж целия пост
# 698
Търся тема в която се обяснява е подробности за това как се меси тесто за погачи /питки /хляб но за начинаещи 😊!
Виж целия пост
# 699
Как мога да употребя леко зяпочнал да подкиселява катък със сирене?
В някакво печиво?
С малко спанак или картоф и печена чушка става чудна плънка за баница. Може и само така, с няколко яйца и малко лимонада, за да убие киселото.
Виж целия пост
# 700
Търся тема в която се обяснява е подробности за това как се меси тесто за погачи /питки /хляб но за начинаещи 😊!

Виж целия пост
# 701
На половин пакетче жива мая колко грама суха се равнява? Имам от тези, които са по 7гр.
Виж целия пост
# 702
На половин пакетче жива мая колко грама суха се равнява? Имам от тези, които са по 7гр.
На 500 г брашно - 7 г суха мая, на 1 кг брашно - 11 г суха мая.
Виж целия пост
# 703
На половин пакетче жива мая колко грама суха се равнява? Имам от тези, които са по 7гр.
На 500 г брашно - 7 г суха мая, на 1 кг брашно - 11 г суха мая.
Благодаря! Simple Smile)
Виж целия пост
# 704
Някой правил ли е печен french toast rolls? Като тези,
Скрит текст:
но не пържени, а във фурната? Дали биха се получили, или ще се разтвори хляба и ще избяга плънката?
И въобще дайте идеи за закуски, които да приготвям на децата. От скоро сме в чужбина, не разполагам на този етап с много посуда, имам тиган и тава Grinning, скъпоценният гофретник остана в бг, както и сандвич мейкъра ми и тавата за мъфини. На децата им омръзнаха палачинките, зърнените закуски с мляко и сандвичите. Да не говорим, че все още опознавам храните и честичко удрям на камък с вкусовете Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия