Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фризовом - кога започва да действа?

  • 1 364
  • 6
Момичета, помагайте!!
Бебчето ми е почти на два месеца, но за последните две седмици се е изакала само 1 път нормално. Помагам с клизма Мелилакс, че е голям рев, гърчене и напъване, но ми се иска проблема да се реши по нормален ред, а не д поредната клизма..
От много мнения тук разбрах че Фризовом-а действа безотказно..но явно не и при нас. Давам и го вече трети ден, но нищо !!!
Та въпросът ми е - на тези от вас, които са го давали за запек на кой прием е подействал разхлабващо?
Виж целия пост
# 1
Давах го от 2 до 8 месец. Не подейства радикално, но имаше изхождане поне 1 път на ден или макс 2. Когато не ставаше съм го мъча с термометър да изкара образувалата се тапа (твърдите изпражнения). Та съвета ми е да и помогнеш с термометъра до изхождане в нормална консистенция.  Не знам при вас как е, но при малкия се наложи освен фризовом в началото да давам и една седмица дуфалак  ( педиатър го предписа). Надявам се да съм била полезна и успех.
Виж целия пост
# 2
Ние имаме рефлукс и това беше първото мляко, което дадох, когато ми намаля кърмата. Докъто се кърмехме, се изхождаше. След това така започна да се гърчи, така се запичаше. А уж го дават за лесно изхождане. Най-добре се чустваше от Хип комфорт.
Виж целия пост
# 3
И ние имахме същия проблем с изхождането.Файда от Фризовома не видяхме ( че  и беше страшно гадно на вкус и му слагахме пудра захар ).На гастроентериолог го водихме отново и предписа Ефакол прахчета.Доволни  Peace
Виж целия пост
# 4
А с кое мляко го хранехте преди Фризовома и колко време го чакахте да си прояви ефекта ореди да идете пак на гастроентеролог?
Виж целия пост
# 5
С Аптамил . Някъде 1 месец давахме Фризовома с пудра захар и нищо .Използвахме за акото Мелилакс клизма.
Виж целия пост
# 6
А сега с тези прахчета на какво мляко сте? И давате ли ги още? Извинявам се че така разпитвам, но случая ви много напомня на нашия, и ние ползваме тези клизмички - даваме вече шеста поред Sad((
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия