Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 11

  • 82 615
  • 744
П Ъ Л Н О Л У Н И Е - D O L U N A Y
Всяка неделя от 19 часа /Бг. време/ по STAR TV
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: MED Yapım
Продуцент: Yağmur Ünal - Ямур Унал
режисьор: Чааръ Байрак


                                                                
                                                                        

Сюжет:
Назлъ (Йозге Гюрел) е младо момиче, което е пленено от японската кухня и мечтае някой ден да отвори собствен ресторант. Ферит (Джан Яман) е наследник на уважавано и богато семейство, Той наема Назлъ за готвачка в имението си. Тя работи там, за да продължи образованието си за професионален готвач. По стечение на обстоятелствата пътищата на Назлъ и Ферит ще се пресекат и така ще започне историята на тяхната невъзможна любов.


 

Актьорски състав:

Ролята им в сериала
Скрит текст:
Трудолюбив и хладнокръвен, Ферит/Джан Яман/ е успешен бизнесмен. Поради изневяра на любимата жена, той се държи на разстояние от жените. Ферит обича да гради планове за живота и обръща внимание и на най-малките детайли. Педантичен по отношение на реда.
Упоритата и съобразителна Назлъ/Йозге Гюрел/ работи от малка. За да върши добре работата си тя чете много книги за кулинарното изкуство. Назлъ се стреми да получи образование и да се присъедини към света на кулинарията. Харесва и японската кухня. По отношение на мъжете е много срамежлива и без всякакъв опит. Тя много обича сестра си Асуман. Далече от семейството си, Назлъ се грижи за нея, като майка.

Биография
Скрит текст:
Джан Яман е роден на 06.01.1989 в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му от Югославия. Като студент за кратко заминава за Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет.Завършва през 2012 година. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си, като адвокат за основна. Един ден приятели му казват; " Какво правиш в съдебната зала. Мястото ти не е тук, а в театъра. Джан споделя, че може би, ако не са били тези приятели не би и помислил да напусне работата си, като адвокат. През 2014 година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и медиите дълго време коментират играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат" На снимките на този сериал той се сближава с неговата партньорка Анчелия Топалоглу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва му баскетбола и тенис на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италянски. В момента има връзка с  Бестемсу Йоздемир

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ Снима се в момента.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/  
За съжаление не намирам с никакъв превод.
 
2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk / Ролята на Арас Ялън/-
             Много свежо и забавно сериалче.
Да обичаш на инат с бг. субтитри:  https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri

Йозге Гюрел е родена в Истанбул. Там завършва училище и университет. Това, което завършва изобщо не я влече и затова решава да опита късмета си като актриса. Първта и роля е в мелодрамата "Къде е дъщеря ми". Дебютът и е повече от задоволителен. Образът на героинята и Зейнеп се сдобива със слава. През свободното си време посещава курсове по актьорско майсторство. Наблюдава внимателно и играта на своите колеги. След успехът и в " Къде е дъщеря ми" получава редица предложения. Снима се в един от най-известните турски сериали " Великолепният век" 2013-2015 взема участие в популярният сериал "Прилив и отлив" Снима се и в много реклами за Vodafon, Doritos, Pepsi i Milka. През 2015  на екран излиза " Сезонът на Черешите" , който и носи голяма известност. На снимките на този сериал се сближава със Серкан Чайоглу. Връзката им продължава и до днес

Сериали с участието на Йозге Гюрел

22010-2011      Къде е дъщеря ми? - Kızım Nerede/Изпълнява ролята на Зейнеп/
С бг. субтитри: https://www.vbox7.com/user:kizimnerede?p=collections
От чужбина Vbox не се отваря, така че не съм сигурна за линка. Взех го от темата за Бурак Хакъ
2012       Спокойна/тиха/ улица - Huzur Sokağı /Мелиса/
2013 г.       Прилив и отлив - Medcezir/ Изпълнява ролята на Ада/
С бг. субтитри: 1 сезон: https://mega.nz/#F!UVdnQRzD!CIoTunK6vyOo0vc0z3rZLg
2014                 Великолепният век - Muhteşem Yüzyıl / Рана Хатун/
2014-2015       Сезонът на черешите - Kiraz Mevsim       Много свежо и пълно с романтика и хумор.
Има го и с бг. аудио, но за мен разликата е огромна. Сякаш гледаш 2 различни сериала.
2017                 Звездите са ми свидетели - Yıldızlar Şahidim/Хазиран/
С Бг,субтитри:https://www.youtube.com/channel/UCj5MyKIVq5FahGpZ1vyEG2A
Преведени са 2 епизода, но много скоро ще кача и другите 2

С руски субтитри: https://vk.com/videos-129812063?section=album_17[
2017                 Пълнолуние - Dolunay /Назлъ/

]2017                Първата целувка - İlk Öpücük /Бахар/ - филм, който ще излезе през октомври
  Ролята му в сериала
Скрит текст:
Единствения син на Демир и Зейнеп. Много умен и зрял за възрастта си. Още при първата му среща с Назлъ, между тях се завързва дълбока привързаност.  

  Ролята им в сериала
Скрит текст:
Дениз е чувствителен и талантлив, но и малко неуравновесен. Увлечен е от рисуването и музиката. Стреми се във всяка творческа област да научава по нещо ново. Обича да живее по ръба. Умен е, и по отношение на жените е честен и лоялен. Брат е на Демет и Демир.

Откачена, красива, зла, лекомислена и хитра. Обича сестра си Назлъ, но без да се замисля, може  да и навреди за собствена изгода. Най-голямата и мечта е богат мъж, който ще изпълнява всичките и желания.
  Биография
Скрит текст:
Хакан Курташ е роден на 7 септември 1988година в Измир.
Завършва Анадолската гимназия., а по късно държавната консерватория. Още в средното училище проявява интерес към театъра. Играл е в професионален баскетболен отбор. Свири на китара.

Филмография:

Последна любов -        (Son Aşk) - сериал     2013

Обикнах едно дете-     (Bir Çocuk Sevdim)   2011  

Пълнолуние-                 (Dolunay)                   2017

Участвал е и в мн. други, но тези са по големите му проекти.

 Ролята им в сериала
Скрит текст:
 Най-добрият приятел на Ферит. Млад,  
красив и чаровен. Учил е заедно с Ферит и  Дениз. Занимава се с финансите и юридическите дела на фирмата. Най-авторитетния човек,кокетен и малко побъркан. Успехът си дължи на своя интелект и трудолюбие. Ще се влюби във Фатош.
Фатош е красива, весела и луда и в същото време  много чувствителна. Най-голямата и мечта е, да има собствен моден салон и да си намери богат мъж.  Ще се влюби в Енгин.
Биография
Скрит текст:
Баламир Емрен е роден на 22 октомври 1985 година в Истанбул. След завършване на обучението си, започва актьорската си дейност с участието  в реклами, а по- късно и в сериали. Най- популярната му роля е в сриала  "Akasya durağı"

Филмография

2007 –Стена –                           Duvar –               Ерман  

2008 – Спирка „Акация” -     Akasya durağı –    Мерт
2012 –                                       Böyle bitmesin –  Серхат

2012 – Не се страхувай -        Korkma korkma – Войникът Асим
2013 – Цената на любовта -   Aşkın bedeli –       Джем
2017    Пълнолуние -              Dolunay       -      Енгин

Йознур Серчелер е родена на 1 януари 1987 в Кайсери. 2001 година постъпва в държавната коннсерватория в град Мерсин  и започва да изучава музика. 2003 година
постъпва на държавна издръжка в университета Билкент във факултета по сценични изкуства. 2007 година взема участие в конкурса за начинаещи модели «Elite Model Look» , а през 2011 започва кариерата си на актриса с ролята на Кумру в сериала ”Нури"


2011 – Животът продължава — Hayat devam ediyor – Мина Сеферидис
2011 – Нури – Nuri – Кумру

2013 – Заповядай, командир — Emret komutanım – Бану Ердоган

2014    Нещастните — Boynu bükükler – Инджи
2017 – Пълнолуние – Dolunay – Фатош
 Ролята им в сериала:
Скрит текст:
 Хакан е мъж на Демет. Той е много уверен в себе си, подъл, зъл и подмолен. Когато Демет и Ферит се разделят, той се жени за нея. Хакан е шеф на конкурентна фирма. Обсебен е от идеята да унищожи Ферит,
и да си присвои фирмата му.

Демет е сестра на Дениз и Демир. В семейството тя е найголямата беда. След нейното раждане много скоро майка и умира. След смъртта и, Демет смята, че баща и не се нуждае от нея. Тя израства капризно и разглезено момиче. Още от малка е влюбена във Ферит, но не успява да спечели сърцето му. Сега е жена на Хакан, но въпреки това не престава да преследва Ферит.
  Биография:
Скрит текст:
Неджип Мемили е роден на 27 май 1980 година в град Адана. Зодия Близнаци, ръст 183 см. Завършва Държавното училище в Адана, след което играе в аматьорския театър на университета в Чукурова, преди да покори Държавната консерватория.
Има двама по-малки братя – Йозкан и Бахтияр, с които са имали бедно детство,но са били много сплотени. Като малък забавлява родителите си с имитации. Майка му и баща му са пенсионери, винаги са го подкрепяли, но и досега не могат да повярват на успеха му.
Радва се на своя малък племенник Туна, макар че няма възможност да го вижда често, защото живее в Истанбул. Братята му се подчиняват на големия батко, макар да ги скандализира с решението си да не се задомява. Казва, че не вижда себе си като човек, който ще вдигне сватба и ще положи подписа си само за да доказва по този начин любовта си пред други хора. Иначе обича децата, но го облекчава факта, че са на приятели и си ги взимат след няколко часа.
През свободното си време свири на кларинет, перкусии и на бонго. Така се освобождава от стреса. Също така обожава да готви и да прекарва време у дома. Едно от нещата, които обича да прави е дублаж. Започва да се занимава с това случайно, но му доставя удоволствие.
Най-запомняща се от всички роли, които пресъздава Неджип е тази на Азер Баразоолу в серила „Госпожа Дила“. Въпреки не особено атрактивния си вид, актьорът изиграва прекрасно ролята на изгарящ от фатална страст мъж. Той така добре се справя с ролята на разкъсвания от противоречия образ на Азер, че вече дава заявка занапред да го канят да играе не само комедийни, но и драматични образи.

Филмография :

2005 - "Beşinci Boyut " - "Пето измерение" – в ролята на Ali
2006 - "Selena"/“Селена“ в ролята на Deli
2007 - "Arka Sokaklar"/“Опасни улици“
2007-2008 - "Yaprak Dökümü"/“Листопад“ в ролята на Серкан

2009 - 2011 - " Hanımın çiftligi", в ролята на Zaloğlu Ramazan

2010 - "Nene Hatun "  
2011 - "Firar " в ролята на Фикрет
2011 - "Ay Büyürken Uyuyamam " в ролята на Fırıldak Necmi – филм
2011 - "Sümela'nın Şifresi: Temel " в ролята на Ali Kemal Sözer  
2011 - " Lüks Otel " филм
2012 - 2013 "Dila Hanım" „Гспожа Дила“ в ролята на Азер Баразоолу

2013 - "Moskova'nın Şifresi: Temel " – в ролята на Ali Kemal Sözer
2013 - "Sürgün İnek " в ролята на İmam Ahmet

2015 - "Bedel " в ролята на Ведат

2015 - " Yok Artık! " филм
2016 - " Kaçma Birader " филм в ролята на Şişe Kadir
 
2016 – „Kehribar“/“Кехлибар“ в ролята на Муса

2016 - "Великолепният век Кьосем " в ролята на Евлия Челеби

2017 - "Dolunay" / "Пълнолуние " – в ролята на Хакан


Алара Бозбей е родена на 7 декември 1986 година в Литва. Дълги години е живяла в родината си, но след брака на майка й с турски гражданин се премества да живее заедно с нея в Турция. След като прекарва известно време в Турция, тя получава турско гражданство и променя името си от Альона на Алара .
След като се премества в Турция, Алара започва да се снима в различни проекти и първата стъпка е сериалът "Зет чужденец -"Yabancı Damat ", който у нас е известен под името "Брак с чужденец“ и за времето си е феномен на екрана на Канал Д .

2004 - Yabancı Damat - " Зет чужденец" - Наталия
2008 -"Prenses Perfinya - Perfinya - "Принцеса Перфинйя " - Перфинйя
2010 – Черни планини — Karadağlar — Зухал
2012 – Не се притеснявай за мен - Benim İçin Üzülme

2015 — Цената на живота -Bedel — Сибел

2015 - Gamsız Hayat – Безгрижен живот — Аслъ

2017 - Пълнолуние - Dolunay - Демет


Ролята им в сериала
Скрит текст:
Шофьорът на Ферит, неговата дясна ръка. Тарък е чувствителен, обикновен, естествен и много точен. Ще се влюби във Фатош

Манами е учителката на Назлъ по японски език, а по-късно двете заедно отварят ресторанта, за който Назлъ мечтае от малка.

 Ролята му в сериала
Скрит текст:
 Дясната ръка на Хакан. Заедно са във всичките мръсни дела.

Ролята им в сериала
Скрит текст:
Асистентката на Ферит. Преди е била и асистентка на баща му. Между Икбал и Ферит цари безгранично доверие. Заради щастието му, Икбал работи упорито и го поддържа във всичко. Тя е станала част от семейството му.

Леман- Майката на Ферит. Опитва се да сплоти семейството, но неуспешно.


Ролята и в сериала
Скрит текст:
Алиа иска да стане успешна певица. Имала е връзка с Дениз. И въпреки, че той вече не отговаря на чувствата и, тя все още безумно го обича. Ще се опита на всяка цена да си го върне.
Биография
Скрит текст:
Тюрку Тюркан е родена на 1 февруари 1985 година в Бодрум. Завършва Универитета по изобразителни изкуства Мимар Синан, факултетът по социология. Номинирана е за наградата най-добър фотограф. На представените снимки е нейната майка. За първи път се снима в сериала „Майка” през 2007 година. Първата и главна роля е в игралният филм „Космос" Бивша приятелка на Енгин Озтюрк. Сгодена е с Озан Ектюрк
Филмография
2007   Annem - Пънар
2009   Kosmos - Нептюн
2010   Çakıl Taşları - Севил  
Gönül Ferman Dinlemiyor  - Хаял
2011 Toprağın Çocuklar -  Айбике
Musallat 2: Lanet - Елиф  
Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi - Йозге  
Nuri - Нихал  
Gişe Memuru - Ойунджу
Adını Feriha Koydum - Гюлсюм  
Öyle Bir Geçer Zaman ki - Нихал    
  Ролята им в сериала
Скрит текст:
 Демир е приятел на Ферит още от детството, а също така и негов зет и съдружник.Колкото Ферит е непоколебим, толкова Демир е чувствителен и безкрайно влюбен в жена си Зейнеп.
Сестра на Ферит и жена на Демир. Демир и Зейнеп са отраснали заедно и са влюбени още от малки. Тя е енергична, весела и чувствителна жена.
Музикални теми  
Halil Sezai & Tuğçe Soysop - Dolunay

Скрит текст:

Dolunay 1. Bölüm - Buray - Aşk mı Lazım


Dolunay 1. Bölüm - Nil Karaibrahimgil - Seviyorum SevmiyorumDolunay 2. Bölüm Алиа - Bu gece sonDolunay 3. Bölüm - Kirli Beyaz Kedi


Dolunay 4. Bölüm - Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma


Dolunay 4. Bölüm - Nilüfer - Ağlarım Gizlice


Dolunay 5. Bölüm - Mecbursun


Dolunay 5. Bölüm - İki Yabancı


Dolunay 6. Bölüm - Türkü Turan - Sadece


Dolunay 7. Bölüm - Nazlı Ferit Yakınlaşması  края на 7 еп.


Dolunay 8. Bölüm - Sezen Aksu - Sayım


Dolunay 11. Bölüm - Sürpriz Şarkı - песента на Дениз


11. епизод и Лунната соната


12 епизод Farketmeden


Hakan Kurtaş – Sürpriz Şarkı (Dolunay 15.Bölüm)

Dolunay 16. Bölüm - Müslüm Gürses - Nilüfer


Sezen Aksu - Kaçın Kurası - Dolunay 16. Bölüm - Muhteşem Nikah


Dolunay 19. Bölüm - Gece - Bana Bir Sarki Soyle[font]


Happy Jack (Dolunay 19.Bölüm)
Dick Walter - Happy Jack


Dolunay 20. Bölüm - Sezen Aksu - Kutlama


Dolunay 21. Bölüm - Manuş Baba - Dönersen Islık Çal
Онлайн може да гледате: 

Преведените епизоди с бг. субтитри ще се качват тук:

           

 С руски субтитри:


Всяка неделя, подробен онлайн превод на руски, може да намерите тук:
Старите теми


Благодарности за Ейдин  Hug за още по-красиво оформената нова тема! Flowers Rose
Да изпишем  и нея със същото добро настроение!
Виж целия пост
# 1
Ейдин Hug Дъга Hug,благодаря за красивата, празнична тема! newsm51 newsm51Виж целия пост
# 2
В новата тема ли сме вече?
Виж целия пост
# 3
Момичета, изпуснах доста, кажете ми, моля какво стана с диктофона.
Видях го в ръцете на Асуман, тя ли го откри или бяха и двамата с Дениз и успя ли да го вземе със себе си когато си тръгна обидена от отношението на Дениз?

А нашите са супер сладки просто, напълниха ми душата.
Ферит беше приготвил разкошна закуска за любимата си.
Виж целия пост
# 4
Момичета безкрайни благодарности за новата къщурка  bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart EyesНека тази празнична тема е изпълнена с красивите и незабравими моменти на Ферит и Назлъ  Praynig Heart Eyes

Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема... bouquet bouquet bouquet Намериха записа...но какво го подмятат така ...не могат да го включат ли.... newsm78
Виж целия пост
# 6
Златни ви ръце момичета  bouquet bouquet bouquet чудесна темичка се е получила  Crazy дано си я изпишем както досега с много разбиране и дано хармонията в нея ен се развали  Praynig Hug
А Ферит и бялата му ризка ... Crazy нормално е Дъгичке да се отплеснеш .. беше много секси  Embarassed
Сияе Ферит ли ... Джан ли не знам но много ми харесва такъв  Flutter и двамата с Йозге са прекрасни  Heart Eyes
Виж целия пост
# 7
Момичета, изпуснах доста, кажете ми, моля какво стана с диктофона.
Видях го в ръцете на Асуман, тя ли го откри или бяха и двамата с Дениз и успя ли да го вземе със себе си когато си тръгна обидена от отношението на Дениз?

А нашите са супер сладки просто, напълниха ми душата.
Ферит беше приготвил разкошна закуска за любимата си.

Дъга в Хакан бе доста разхвърляно и Асуман тръгна да събира листите му под масата и диктофона беше  паднал върху тях .Тя полюбопитства и тръгна да го пуска но батерията му паднала опитваше се да намери начин да включи зарядно но не успя и после май се опита да целуне Хакан  той и се скара и тя си тръгна но дали го взе   това не видяхnewsm78
Виж целия пост
# 8
Дано още тази вечер стани ясно относно изнудването на Хако. Да не е финална сцена.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за новата тема  Hug
Момичета, кажете какво става с Хакановите изнудвания, че умирам от любопитство!  Praynig Романтиката ще си я наваксам утре, ама за това не мога да чакам...
Виж целия пост
# 10
Хоп и аз в новата ни къщичка! bouquet bouquet bouquet

Ейдин,Дъгичке,благодаря за новата ни темичка-нека я изпишем с празнично настроение и хубави новини!
За мен серията е хубава,но закъсняла.Ако ни бяха показали всичко това преди три-четири серии и рейтинга,и гледаемостта щяха да са съвсем други.Май останахме само най-верните на сериала да го гледаме! ooooh!
Виж целия пост
# 11
Златни ви ръце момичета  bouquet bouquet bouquet чудесна темичка се е получила  Crazy дано си я изпишем както досега с много разбиране и дано хармонията в нея ен се развали  Praynig Hug
А Ферит и бялата му ризка ... Crazy нормално е Дъгичке да се отплеснеш .. беше много секси  Embarassed
Сияе Ферит ли ... Джан ли не знам но много ми харесва такъв  Flutter и двамата с Йозге са прекрасни  Heart Eyes


+1  newsm10 Прекрасни са  дано съседите ги оценят и да разберат ,че губят много ако изпуснат тоз тандем има още много  което биха ни показали с играта си   Praynig
Виж целия пост
# 12
Хайде да е хаирлия новата ни НазФерия.... Все по-обичащи се и по-сплотени да са двамцата ни любимци... Поздравления за разкошния дизайн на темата bouquet bouquet
Виж целия пост
# 13
Миме, много ти благодаря. Аз с едното око гледах тогава и ми се струва, че Асуманката го взе, но ще видим. Не вярвам да остави нещата така, хитра лисица е тя.

Това с целувката и реакцията на Дениз го видях, но ....
Струва ми се, че ще стане така, че накрая Дениз ще тича след Асуман, а тя ще се дърпа. натам вървят нещата.
Виж целия пост
# 14
Хакан какво ги е строил сега тези тримата от фирмата? newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия