На 10 декември 2017 г. стартира кампанията на Фондация "Енчо Керязов" за издирване на таланти в сферата на спорта, образованието и изкуството за седма поредна година.
Всички желаещи да кандидатстват за Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“ за 2017 година могат да подадат кандидатури до 10 януари 2018 г.
Реглaментът и формулярите за кандидатстване в трите категории – образование, изкуство и спорт –
 могат да бъдат изтеглени от сайта на Фондацията.
Комисията ще заседава на 20 януари 2018 г. и на 30 януари 2018 г. ще бъдат обявени допуснатите до номинации. Кои ще бъдат победители в трите състезателни категории ще стане ясно на 17 март 2018 г. от 19:00 часа, когато ще бъде церемонията по награждаване на децата в Зала „Арена Армеец“ в София по време на седмия спектакъл „Нощ на звездите“. Повече за Фондация "Енчо Керязов" и ежегодния спектакъл можете да прочетете ТУК.


Ние от BG-Mamma, заедно с Енчо Керязов и неговия екип, вярваме, че България може да се гордее с много талантливи деца във всяка сфера на науката, изкуството и спорта и много от тях остават скрити за широката аудитория. Регламентът за наградите на Фондацията е изключително сериозен, но ние сме убедени, че всеки талант трябва да бъде показан, забелязан, оценен и подкрепен.

Стартираме тази тема, в която да покажем талантливите деца на България.
Ако Вашето дете, внуче, ученик или съседче рецитира (например) "Опълченците на Шипка" на 3-годишна възраст, рисува приказно, има успехи в спорта, свири на инструмент, пее вълшебно, има постижения в областта на науката или друг талант, който си заслужава да бъде показан и оценен – публикувайте тук в тази тема неговото произведение/изпълнение или информация за постиженията му (изява, спечелен конкурс, олимпиада, регионално, национално или международно състезание и т.н.).
Ако сте попаднали на публично достъпна информация (от новини или клип) за непознато дете, което Ви е впечатлило с таланта си – това е темата, в която можете да споделите възхищението си от него.

От публикациите, направени до 18 февруари 2018 година, жури от BG-Mamma и Фондация "Енчо Керязов" ще избере 10 деца, които ще бъдат наградени с двойни семейни билети за Седмия спектакъл "Нощ на звездите", който ще се проведе на 17.03.2018 г. в зала „Арена Армеец“ гр. София.

Темата ще остане активна и след този период, тъй като сме убедени, че талантливите деца трябва да бъдат показвани и информацията за техните умения и постижения да достига до колкото се може повече хора.
Виж целия пост