Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-щастливата бъдеща мама - как да кажа на таткото и роднините?

  • 6 854
  • 47
# 45
На мен таткото ми взе тестовете, след като му казах, че ми закъснява със седмица. Направих тестовете, снимах му ги(беше нощна смяна) и му ги пратих. Написах му:” Честито, ще си имаме бебе.”, той ми звънна и си сподели радостта, аз своята и това беше. На дядото казахме по телефона, а на бабата(неговата майка) ще кажем Февруари месец, защото тогава има рожден ден. На моята майка все още не знам кога да кажа, но мисля да е след първият преглед. И от там на брат ми иии така. Simple Smile  Може би защото живеем в чужбина и нямаме възможност да кажем на близките очи в очи ни се налага да съобщаваме по телефона и чрез съобщения. Тестовете ги направих, снимах и щом видях резултатът - изхвърлих.
Виж целия пост
# 46
Аз разбрах ,че съм бременна на рожденния си ден... След много отрицателни тестове , т.к ми закъсняваше реших да направя теста точно на моя ден. Когато видях двете чертички отидох купих памперс, на който залепих бележка ще ставаш татко , теста с панделка , всичко опаковах като подаръче . На рд - то бяха моето семейство, това на таткото и едно близко приятелско семейство , изчаках таткото да си дойде от работа  и пред всички казах че има подарък , който искам да му дам. Когато го видя  се развълнува, всички поплакахме от радост и беше най - хубавия момент в живота ни! Имаме и клипче т.к помолих някой да снима и всеки път когато гледам го преживявам отново и отново! Помолих всички да си остане до 3 тия месец между нас .. Не съм суеверна просто до тогава се води рискова , т.е аз нито бях ходила на лекар ...всичко стана като по поръчка и исках да се възползвам от повода..така никога няма да забравя този ден!
Виж целия пост
# 47
Сега ще ви споделя моята мъка.
Вече съм мама на прекрасно 8 годишно момченце, което отглеждам сама по куп лични причини, които съм склонна да споделя някой друг път. От няколко месеца имам връзка с приятеля ми, но поддържаме отношенията от разстояние временно. Наскоро ме съкратиха от работа и малко след това разбрах, че съм бременна с второто си детенце. Таткото знае, както и цялото му семейство и се радват много, а когато се опитах да загатна на майка ми, че цикъла ми спря и ще правя изследвания да видим дали ще се радвам или плача, тя ми каза, че ще го мисля много ако съм бременна точно сега като нямам работа. Отчаяно се опитвам и да намеря нова работа. Та по тази причина в момента крия от родителите ми, че чакам бебе, защото според тях съм най-големият провал на семейството. Синът ми е душичка и все още не знае, но лесно би свикнал с идеята да стане батко за втори път (първия път от новата жена на баща му). Между другото да спомена, че съм в края на седма седмица.
Та това ме тревожи напоследък... Нулевата подкрепа от страна на родителите ми.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия