Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Песен за огън и лед 28 - Those are brave men... lets go kill them

  • 44 200
  • 570
# 120
Това сме го обсъждали и аз смятам, че е възможно.
Виж целия пост
# 121
Щом великаните могат да се мешат с хората, защо ГЧ да не могат.
Виж целия пост
# 122
Аз не мисля, че падането на Бран е чак толкова изчанчено. Джайм си го бутна по своя воля и това е. Той предполагам ще умре, убивайки Церсей в пламъците на Чертога. Донякъде е предсказуема и е казвано доста пъти досега, но това makes sense най-много. Според мен няма как да не умре той, та това сигурно ще е начина. Не виждам друг, наистина.
Виж целия пост
# 123
 Бран  от Бъдещето вероятно е видял, че трябва да стане магьосник за да спаси Света, че  трябва да замине на Север от Вала, а това няма как да стане ако замине с Нед и е трябвало да избира между това да умре баща му, а той да стане сакат или да замине с него, може и да го спаси, но Другите да завладея света. Бран е избрал да накара Джайм да го бутне.
Имаше един момент в който изглеждаше сякаш Джайм  се колебае какво да прави с Бран и сам се изненада от решението си.„
Церсей ще я убие Аря, Церсей си мисли за валонкарът като за мъж, но забравя че той няма пол-
Церсей според предсказанието трябва да бъде удушена
Виж целия пост
# 124
Забравил съм една запетая, виж кво нещо... Grinning Имах предвид ще я убие и че той ще умре в пламъците.
Виж целия пост
# 125
 това е доста по-възможно. Джайм е възможен убиец на Церсей, макар на мен да не ми се вярва.
Пламъците...зависи как ги схаващаме. Според мен пламъците са по-скоро метафизични, на пречистващия огън.
Някои твърдят че Джайм е АЗор АЗхаи и ще убие  своята Ниса Ниса- Церсей.
не приемам тази теза, казал съм своята. (смесица между идеите на Мелисандра и майстер Егон)

но съвсем възможно е и Джайм да изгори физически. Всичко е много теоретично. Поне докато не разполагаме с Ветровете.
Виж целия пост
# 126
Правописната полиция пак казва, че е Азор Ахаи, а не АЗхаи. Mr. Green

Хайде дано тази година излязат Ветровете, че вече твърде дълго дъвчем едно и също.. Praynig
Виж целия пост
# 127
Джони, обсъждали сме евентуално, че Джейми бута Бран по желание на самият Бран, но кой праща пророчески сън на Джейми и защо, не си спомням да сме го обсъждали. Пък и цялата теория как Бран манипулира всички за мен е наивна и глупава.
Единственото, което мога да приема е, че Бран действително е този, който праща съня на Джейми, за да спаси Бриен, която пък ще спаси Санса. Но че Бран се е бутнал сам не мога да го приема за сериозно. Хиляди други начини има да стигне отвъд Вала, не е нужно да е инвалид.
Виж целия пост
# 128
Но че Бран се е бутнал сам не мога да го приема за сериозно. Хиляди други начини има да стигне отвъд Вала, не е нужно да е инвалид.
За мен това е доста солидна теория. Няма друг начин да се прати зад Вала, аз поне не се сещам.
 Той дори и като инвалид има много съмнения дали трябва да се отправи натам и единствено надеждата да проходи е нещото, което го тласка към пътешествието зад Вала.

Относно съня на Джайм, вероятно му е пратен от някой "вдървен", но дали е Бран или БР или някой друг, мисля че е още много рано да се каже.
Виж целия пост
# 129
 да, както казах има много спорни моменти около Джайм, но ако приемем, че Бран от Бъдещето  го накара да бутне Бран от миналото, е твърде възможно именно ББ да се е "захванал" като проект с Джайм. Защо - нямам си представа.
Тук огненият меч на Джайм  в съня му трябва да ни символизира нещо, едва ли се е появил току -така, по-скоро му е внушен този огнен меч.  Джайм се изправи срещу Церсей, той видя нейната същност и се отдели от нея. възможност е, меча да символизира,  в някакъв смисъл Джайм "уби" своята любов към Церсей. Възможно е ББ да е смятал че на Санса ще й трябва защитник, и да е проектирал това да е Джайм?  възможно е да го е виждал като посредник между Чертога и Джон? още е твърде рано за да знаем ролята на Джайм.

не виждам логиката тъкмо КГ, да се захване с Джайм, иначе на теория е възможно.
Виж целия пост
# 130
Къде го видя този огнен меч?
Хексе- любопитството и сънищата са достатъчни Бран да тръгне към Вала. Ако добавим и влиянието на Джойен- не виждам защо трябва да се бута сам.
Виж целия пост
# 131
Хексе- любопитството и сънищата са достатъчни Бран да тръгне към Вала. Ако добавим и влиянието на Джойен- не виждам защо трябва да се бута сам.

Според мен, не. Бран е и достъчно отговорен да не рискува чужди животи заради едното любопитство.
Виж целия пост
# 132
Къде го видя този огнен меч?
Хексе- любопитството и сънищата са достатъчни Бран да тръгне към Вала. Ако добавим и влиянието на Джойен- не виждам защо трябва да се бута сам.

 съня на джайм "Пламъците, които пробягваха по меча, вече загасваха и Джайм си спомни какво бе казала Церсей."
Виж целия пост
# 133
На мен много абсурдно ми идва това, че сам се е бутнал един вид, не знам. Сещам се за една игра, която играех навремето. Фейбъл се викаше. В началото ти беше обикновен тип, можейки да избираш чрез делата си дали да станеш уродлив и зъл или ангелски изглеждащ и добър, но това е офтопик, та в тази игра се биеш в началото с разбойниците, които заплашваха градчето, защитаваш го, ходиш изпълняваш разни подобни куестове и прочие. После какво стана, какво не стана, изведнъж се появиха магьосници, дракони, не знам ти какво, стана много магическо и 'Епично" и заплетено всичко. Но в началото играта беше къде къде по-забавна, с мъртвият съпруг на еди-коя-си селянка, разбойници и крипти. Схващате накъде бия. How about keep it as it is, grounded and simpler? Не знам, може би съм само аз, но идеята всичко да е било с умисъл или манипулирано от някой, не апийлва някак.
Виж целия пост
# 134
Имаш право да не ти харесва, но теорията си я бива. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия