Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да го напусна ли?

  • 8 592
  • 41

Анкета

Какво да правя?

Опции:

# 30
Знам ,че не е нормално поведение , но не ми помагате като се присмивате. Проблема е истински , просто не го описвам по начина по който ви харесва да го четете.
Не ни е проблемът в начина на описване, а в същината на отношенията и че деца като вас раждат други деца, "възпитават" ги в малоумния си модел на поведение и отношения, тези деца на свой ред тръгват по този път и т.н. Децата си играят с нашите деца, бият ги, бутат ги (това са видели като "нормално" поведение от родителите си) и от това и нашите деца попиват чалго-мангалската култура, която все повече става еталон у нас.

Като казвате, че знаете, че не е нормално поведение - защо изобщо питате? Напуснете го, учете, намерете си работа, ходете на психиатър, ако агресията от ваша страна персистира, бъдете самостоятелна, станете индивид полезен на обществото със смислени занимания и нормални отношения с бъдещия татко и едва тогава мислете за деца.
Виж целия пост
# 31
Е от тва най-много ме яд - някви идиоти правят поколения напред по-големи и по-големи идиоти. И накрая се оказало, че живееш в град с 1000 нормални индивида с нормално отношение един към друг, възпитание и култура на фона на стотици хиляди. Всичко останало е пълна измет. Еми верно ритуално приключете я тая мъка. И не раждайте поколения  наред тъпаци. И не никой няма да ти се смее, тъжно е да слушам как хора на 22 се женят и след половин година се развеждат докато жената е бременна. Мисли малко, тая глава не е коледна звезда на върха на елха.

Точно!
Мацка, стой си бе, само не раждай. Моля те!
Виж целия пост
# 32
Въпроса на авторката, пуснат в този форум може да бъде само и единствено реторичен. Simple Smile
Виж целия пост
# 33
Ако е агресивен без причина и към други хора тогава значи си е тотален нервак. И трябва да работи над това.
...........
Не е нервак, болен е. Агресията е психическа болест, а не е лошо възпитание. Девойката да си взима парцалите и да бяга бързо.
Познавах лично един такъв, който дори беше направил дете на годеницата си без да й каже, че е на лекарства. След първата криза тя го напусна и направи аборт. Той след години се самоуби, един от най-честите резултати с тази болест. Искрено се надявам девойката да е имала щастлив живот.
Познавам и една такава, която година и половина след началото на връзка, не беше казала на приятеля си че е с паник р-во и трябва да пие лекарства.... понеже много го обичала.
Виж целия пост
# 34
Не е много ясно какъв е точно въпросът.
Дали ще можете да го преодолеете, никой не може да ви каже. Освен да хвърлим боб. Може би някой ден ще разбереш, ако дотогава не те е размазал на стената в хола.
Едно правило от мен: никога не посягай на противник, който е два пъти по-силен от теб. Някои жени допускат тази грешка и после реват.
Виж целия пост
# 35
Едно правило от мен: никога не посягай на противник, който е два пъти по-силен от теб. Някои жени допускат тази грешка и после реват.
Не си ли чувала израза, че не бие този, който е по-силен, а този, който е по-луд? В днешно време някои мъже също ядат бой от жените си.

Как никой от вас не посъветва момичето да се запише на курсове по правопис? Още е млада, има време да се научи.
Виж целия пост
# 36
И на курс по карате също ще и е от полза.  Grinning
Виж целия пост
# 37
Ако това е така, човек в днешно време се изнервя от много малко.
Не бързай с бебето тогава, защото ще стане по-страшно. Ако не се оправят нещата - отърви се докато е време. После ще стане по-страшно. Сега, ако не ви е хубаво кога? Когато сте с едно или две деца, ако дойдат по-страшни проблеми какво ще правите...... пред тях ли ще се ритате и обиждате. Според мен трябва да си прецениш моментно ли е или става по-често и по-лошо. Ако той не се вземе в ръце не го мисли. Живота е пред теб, по-добре за малко сама, отколкото сама в компанията му с две деца и остарели родители, които не могат да ти помогнат и защитят.
Виж целия пост
# 38
Леле, че и дете искате?! Потресена съм.  Тогава какво ще се случва не ми се мисли. Него ще го включвате ли в битките или ще го пощадите? Тцтцтц, дано темата ти е пързалка!
Виж целия пост
# 39
Надявам се темата да е пързалка.
Виж целия пост
# 40
Семейство в което се уважават много, говорят много, правят кси компромиси и са съгласни със собствените си задачи, и в същото време да не си и изневеряват. Има ли наистина такива семейства?

Мда, има такива семейства. Не, че и те не се изнервят и не се карат, ама не посягат, даже после някой от двамата дори дръзва да се извини.  А дали говорят много или малко - това не важно, важното е, че се разибрат /и то без бой/.
Виж целия пост
# 41
Понеже е зима все още мисля че това е една зимна пързалка
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия