Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ *ADINI SEN KOY* С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ - STARTV - ТЕМА 5

  • 97 880
  • 737

: Fulya Yavuzoğlu (Фуля Явузоолу)

: Başak Yazı Odası (Башак Язъ Одасъ)

: Sevgi Birsel (Севги Бирсел) -  Birsel Film
„Влюбената душа живее в тъмен и студен климат. И зной, и светлина – винаги една крачка напред, всичко е в ръцете на твоя любим. Любов – това е, когато две съпротивляващи се сърца по някакъв начин се събират, това е, когато опитвайки се да се приближат, се отдалечават и отдалечават.”

Персонажите са много различни, като деня и нощта, техният свят е различен, като черно и бяло. Така и историята на двамата млади Йомер и Зехра ще расте и разцъфтява в невъзможни условия, независимо от съпротивленията и всичките причини на невъзможността.
Могат ли хора от абсолютно различни светове и с различен поглед към живота, да станат едно цяло и да сключат брак? Могат, разбира се, но да се направи това е много сложно, ако този брак не бъде скрепен от най-преданата и силна любов.
Но откъде да се вземе тази любов, когато нашият герой Йомер всъщност купува този брак? Йомер, заради щастието на своята по-малка сестра, на която й остават 6 месеца живот, започва една игра, която никога не е планирал. Той е принуден да се ожени за Зехра, която е от съвсем различен свят. Те сключват фиктивен брак, обвързан с брачен договор за 6 месеца. Поради това, Йомер трябва да заплати на Зехра определена от нея сума, като всъщност я купува за 6 месеца. Цели 6 месеца те трябва да играят щастливи съпрузи пред семейството на Йомер. Ще се получи ли това? До какво ще доведе тази игра? Ще може ли крехкото момиче от обикновеното семейство да изтърпи властния и груб директор на холдинг?

:Erkan Meriç (Еркан Мерич) - ÖMER

Скрит текст:


Роден: 26 юли 1986 г. (31 г.), в Адана, Турция
Ръст: 1,97 м
Начално образование Еркан Мерич получава в Мерсин, където завършва лицей. Там актьорът постъпва в университет, факултет по електроника и завършва през 2008 г. Еркан Мерич сериозно се е увличал по футбола. Той е бил уверен, че ще стане професионален футболист. След много тренировки и травми през годините, Еркан взема решение да се раздели с футбола. По време на студентските си години в университета, Еркан Мерич привлича внимание с многочислените си участия в любителски театрални спектакли. През 2009 г. той за първи път опитва своите сили в качеството си на модел, вземайки участие в престижния конкурс „Най-добрият модел на Турция” ( Best Model of the Turkey). Еркан Мерич става победител в този конкурс и получава правото да представлява Турция в Международния конкурс „Най-добър модел в света”( Best Model of the World ), който се е провел следващата година в България. Еркан Мерич побеждава и в този конкурс, получавайки званието «Най-красив мъж – модел на годината». Преди Еркан Мерич да победи в този престижен конкурс, само двама турски мъже - модели са успели да спечелят – Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу. Еркан Мерич започнал да изучава актьорско майсторство. Той е вземал уроци по дикция и сценично майсторство при Джан Гюрзап, признат майстор в работата си с начинаещи актьори. Телевизионните зрители се запознават с Еркан Мерич в първата му роля в киното. Сериалът «Adını Sen Koy / „Назови ме по име” е стартовият полет в кариерата на младия актьор. Сериалът «Adını Sen Koy / „Назови ме по име” всеки ден се излъчва по телевизионния канал Стартв, а Еркан Мерич играе главната мъжка роля. Неговият герой се казва Йомер Керванджъоулу. Също така през 2016 г. излиза пълнометражният турски филм «Hayat Çizgisi Suriye/Линията на живота», където Еркан играе главната роля - на лекар.
Официален сайт http://erkanmeric.com/

Hazal Subaşı (Хазал Субашъ) - ZEHRA

Скрит текст:


Родена: 2 май 1995 г. (22 г.), в Измир, Турция
Ръст: 1,67 м.
След успешно завършване на средното училище, тя постъпва в Измирския икономически университет, специалност „Връзки с обществеността и реклама”. Все още продължава своето обучение.
Още от най - ранно детство, Хазал привлича всички със своята красота. Ето защо, с подкрепата на своите родители, Хазал започва да прави първи стъпки към професионалната кариера на модел. 2015 г. за Хазал Субашъ се оказва успешна в кариерата й на модел, когато взема участие в конкурса за красота „Елидор - Мис Турция - 2015”. Само на 19 г., младата красавица попада в 13-те най-красиви момичета в Турция, печели титлата „Втора вице-мис”, и заема трето място! Тя вече е забелязана и получава предложение да изиграе главната женска роля в новия турски сериал, чийто втори сезон се излъчван по Стартв. Така Хазал Субашъ прави първата си сериозна крачка в актьорската кариера.

Yaprak Durmaz (Япрак Дурмаз) - AYŞE

Скрит текст:


Родена на 14 август 1988 г. в Истанбул , Турция
Ръст: 1,68 м
Филмография: Aglatan dans - 2014 год .
Между два свята (İki Dünya Arasında) -2012 год
Мем и Зин (Siya Mem u Zin)

Aykut İğdeli (Айкут Иидели) - NİHAT

Скрит текст:


Роден: 17 април 1985 год, Измир, Турция
Ръст: 1,90 м.
Живот и кариера: Образование - Университет Улудаа (един от най - добрите и престижни вузове в Турция), след това се е обучавал в Müjdat Gezen Sanat Merkezi (Център за култура и изкуство Мюждат Гезен) по актьорско майсторство. Занимава се с таекуондо и има черен пояс. За първи път се появява на екран в сериала "Морска звезда" и е получил известност благодарение на своя герой Каан. През 2013 г.  Айкут се снима в сериала "Фирузе". Сега играе в сериала "Назови ме по име" на Стартв в ролята на Нихат. Айкут много обича да слуша класическа и рок музика. Неговото хоби - карикатура.


Скрит текст:
Halit Erman Ersoy (Халит Ерман Ерсой) - KorayNeslihаn Günaydın (Неслихан Гюнайдън) - CevriyeGül Arcan (Гюл Арджан) - ŞükranAli Çoban (Али Чобан) - SalimNisa Sofiya Aksongur (Ниса София Аксонгур) - AsyaHande Cömertler (Ханде Джьомертлер) - SabahAli Yağcı (Али Яаджъ) - Kerem
ЕПИЗОДИТЕ С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИКПЪРВИ СЕЗОН - ЕПИЗОДИТЕ С ПРЕВОД НА РУСКИ ЕЗИК

ВТОРИ СЕЗОН - ЕПИЗОДИТЕ С ПРЕВОД НА РУСКИ ЕЗИК

Страници на сериала във вконтактПЪРВИ СЕЗОН - ЕПИЗОДИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК

ВТОРИ СЕЗОН - ЕПИЗОДИТЕ НА ТУРСКИ ЕЗИКСкрит текст:

ЛИНК ЗА STAR TV

АРХИВ: ТЕМА 1  ТЕМА 2 ТЕМА 3 ТЕМА 4


Добре дошли в темата!

Виж целия пост
# 1
Лу, HugHeart EyesHeart
Благодаря за новата тема!Красива, като всички теми АSК!
Пак ще пожелая да я изпълним с много красиви  АSК моменти и коментари!
Възхищавам ти се за всичко, което правиш! Благодаря ти, момиче!

Виж целия пост
# 2
Лучия, благодаря за красивата Коледна тема на любимия сериал.
Радвам се, че съм с вас. Участвала съм в други теми, но тук е друго. Тук има толерантност, интелигентност и уважение един към друг. Всеки уважава мнението на другия. Този който има повече информация я споделя с удоволствие, без надменност и демонстриране.
Благодаря ви за труда и удоволствието което ни предоставяте. Нека да изпълним новата тема с много любов и красота. Спорен ден в очакване на красиви моменти с нашите Зехра и Йомер.
Весели и щастливи Коледни празници.Flowers Four Leaf Clover:Gift Heart:Kiss
Виж целия пост
# 3
Нинка Hug, Екатерина Hug, благодаря ви!

 yes newsm10 newsm51


Цитат
Радвам се, че съм с вас.

Към вашите пожелания ще добавя и едно към сценаристите - по - скоро да видим Йомер и Зехра усмихнати и щастливи като тези в клипчето и на снимката Grinning!

https://video.twimg.com/ext_tw_video/943405068400971777/pu/vid/1 … 1mmeo93MK3gnQ.mp4

Клипчето на корицата се вижда само през старата версия. В новата тази екстра все още я няма.
Виж целия пост
# 4
              ЛУЧИЯ!    И аз ти благодаря за удоволствието ,което ни прудоставяш, за труда и споделянето на повече информация в темата .За красотата и уюта, за уважението към всеки един от нас.С ъс споделеното  за последния епизод  и аз съм  на същото мнение Съжалих Омер. Ах  Омер! ОТ СЪН СПОМЕН НЯМА!!!!Вера.
Виж целия пост
# 5
Здравейте!
Отдавна ви следя и с удоволствие чета вашите мнения и  впечатления за сериала.
Едва сега се реших да се включа и да споделя какво ме вълнува. Сериалът ме впечатли още с първите серии, най вече с играта на двамата главни герои, с тяхната харизма, романтичните и забавни моменти между Зехра и Омер ми стоплиха душата.
През втория сезон очаквах повече романтика и първата целувка, но уви...
Поради смяната на канала на излъчване не ни дават никакви спомени от първи сезон, а ни представят други заради авторското право според мен. Новите сценаристи нещо запецнаха май..., но се надявам през новата година да има повече забавни моменти и романтика с ГГ.
Благодаря на момичетата, които превеждат сериала.

Весели празници, здраве, щастие  и повече хубави моменти през Новата година на всички.
Виж целия пост
# 6
Здравейте момичета от семейството на АШКА Hug
Лу,темата е прекрасна,както и твоите репортажи онлайн bouquet Когато те прочета след онлайна,винаги ме усмихваш,колкото и да ми е криво  Laughing Напоследък обаче не критикувам толкова СЦ,защото съм убедена,че уверено вървим към подобрение на отношенията.Не заради появата на  ге-нерала,а и защото тона на Йомер съвсем не е същия към Зехра,както преди.Говори спокойно,понякога дори заглъхва по обясними причини Wink ,дългите погледи се върнаха отново.На прав път са и в края на седмицата ще настъпи обрата,но да поясня,че Йомер се упреква ,че не е повярвал на Зехра за Мюге,не за събитията в депото.Съдя по една подсказка,която четох преди време и която за пръв път излезе вярна от досега показаното.Но оттам ще тръгне осъзнаването на Йомер-трябва му още време-той се блъска от едната крайност на другата.За съжаление следващата подсказка и снимките от сета показват появата на Питона и там ще има раняване.Прословутото прострелване,но незнайно на кого от двамата-Зехра и Йомер,ще доведе до разкриване на всичко досега.Много се ядосах на Зехра,че не разказа всичко на комисаря и на Йомер,въпреки че я разбирам-тези снимки и замесването на Джанан ще доведат до силно притеснение на баща и и леля и-за нея това е по-силно от това да разкаже на полицията за отвличането на Джанан.Не ги разбираме и им се чудим,но те много държат на честта и достойнството си-за тях какво ще кажат хората е по-силно от всичко друго-манталитет,какво да се прави. Колкото и да се ядосваме,постоянно се сблъсквам с темата за честта в техните сериали-по-важна е от живота им Tired ooooh! А Зехра си е момиче от махалата Peace
Сега съм доволна,че Йомер твърдо застана зад Зехра в нейна защита срещу бабата-въпроса е тя с каква цел е дошла и какво ще разкрие newsm78 Тук в това семейство има тайни за разкриване колкото за още един сезон-заминаването на майката,на бабата,Мюзеин и Алев как са свързани и разбира се,липсващия диск Peace
Пожелавам на всички много усмивки до края на седмицата и прекрасни емоции с нашите гълъбчета Hug
Виж целия пост
# 7
Вера Hug bouquet Меги Hug bouquet, добре дошла и дано се включиш отново!
Дет Hug, благодаря! И аз мисля, че Йомер съжалява задето не е повярвал на Зехра за Мюге, но пък какво ли му е казала newsm78
Зехра можеше да разкаже само на Йомер за Джанан и Четин, пък той нека да не вярва. Защото от там тръгна всичко. Иначе историята с бандитите малко виси във въздуха и вероятно затова ком. Мурат каза, че не е за вярване...

Фобиите на Зехра Laughing Laughing

https://video.twimg.com/ext_tw_video/943451717793992705/pu/vid/7 … tGSmmQtDnc9es.mp4

Сутрешна проверка hahaha hahahaТук вече Асия я няма WinkВиж целия пост
# 8
 wavey  Привет на всички  АСК-и   wavey

Лу   newsm10  поздравления и отново много благодаря за богата на информация и много красива тема   newsm51  в духа на коледните и новогодишни празници   smile3521
 Rolling Eyes  По Коледа ставали чудеса   newsm78  може пък точно в днешния епизод много усмихнати да ги видим влюбените ЗехОм   Heart Eyes  каквито са и на сета Хазал и Еркан   Peace
Приятно гледане на всички  Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 9
Очаквах в новата тема да са посочени и сериите от втори сезон на български език.
Виж целия пост
# 10
Дайче  wavey Hug, благодаря!
Знаете, че информацията в нулевия пост е от Цвети и Вили. bouquet Grinning
Добавила съм линк към сайта на Еркан - в спойлера с биографията му.https://www.instagram.com/p/Bc7WZkSgfdm/?taken-by=startvadinisenkoy

Асия чука по вратата и вика - мамо, мамо. Мюге отива в хола - Айше и Джеврие и ги излъга, че Асия спи в стаята си #Cussing out Тръгва си.
Керем, Корай..
Мюге пак стои до вратата на мазето, слуша Асия. Пристигат Зехра и Джан, чуха тропане. Джеврие бродира на гергеф,Айше е отнесена някъде и тъкмо да каже нещо за Нихат, идва Сузан и пита за Асия.
Керем с Корай - в някаква къща - Керем търси родителите на Сабах.
От къде Мюге си намери кола #Cussing out Айше ѝ звъни, пита за Асия, нищо не ѝ казва.
Зехра чу виковете ѝ,отидоха с Джан и отвориха, Асия каза за Мюге - играли на криеница.Жената, която разпитва Керем почти припадна, нищо не знаела, родителите ѝ починали. Да бе. Mr. Green

Айше вече е в паника... Зехра носи Асия, идва и гаднярката Мюге и пак маже, та се къса. #2gunfire Джеврие и Асия излизат, Айше и Зехра гледат с недоверие Мюге като каза, че Асия обича да лъже.
Зехра в стаята - говори си сама - първо Мюге е казала, че Асия спи, а детето - че са играли на криеница. Спомни си сцената с гнездото и покатерената на парапета Асия. Ще говори с Айше и ще каже на Йомер, звъни 2х, никой.
Дъщерята на припадналата ще помага на Керем.
В хола - Мюге с Асия - набива ѝ в главата да не казва на никого. Идва Зехра, пита я още ли не си е тръгнала, не - играят си. Зехра излиза. Мюге прави мляко на Асия, сипва нещо в него. Зехра я нацели в кухнята, Мюге успя да сбута шишенцето и излезе, Зехра пак замислена... Асия не иска млякото, тъкмо да го изпие, идва Айше. Някой звъни  на Мюге, излиза.
Керем защо каза на Тео, че няма нищо със Сабах, онзи веднага побърза да се тръсне при Сабах, дойде и Керем.
Асия не пие млякото, Нихат и Мюге говориха, той се уплаши за детето, звъни на Айше.
Керем се разправя с Тео в офиса си - Сабах му е само приятелка. ooooh!
Мюге пак бута млякото на Асия, тя не иска, идва Зехра, и тя ѝ го дава, но го помириса, развалено май. Мюге гледа гузно, Зехра пита от хладилника ли е, изнася чашата.
Хедиет и Шюкран в офиса при Сабах, споменават Джанан.
Зехра в стаята, идва Йомер, тя чете книга, казва му, че е искала да се свърже с него заради Мюге, но не успя да разкаже - дойде Сузан - вечерята.Тръгват двамата, едновременно хващат дръжката на вратата, гледат се Heart Eyes...Бабата не дава на Хедие да сервира супата докато не дойде Йомер. Идват, бабата държи речи, никой не яде, каза нещо за Зехра, Йомер - сцената от фрагмана, защити я.Най - накрая и Айше, след Джеврие каза 2 хубави думи за Зехра, за чантите. бабата пита Йомер за фирмата, нищо не ядоха, и мен да ме гледат с този убиващ поглед и аз няма да успея да преглътна хапка #Crazy. Зехра и Йомер станаха. Докато излизаха, бабата ги гледа с отровен поглед. #Cussing out
Йомер в кабинета - идва Зехра с кафе, да говорят за Мюге, той - не - Асия има майка, баща, има него, нея - Зехра не я засяга. Зехра излиза.
Сутринта - той облечен в стаята, Зехра започва да бълнува / сега пък тя / "Йомер, Йомер" - каза и нещо да внимава. Той се опитва да я събуди, вика я по име, най - накрая успя. Тя скача, той я държи за ръката, пита я добре ли е - да. Цялата е в пот, пак я пита и излиза.

Нихат и Мюге се карат до входната врата, идва Зехра, изпрати Мюге в холаи пак при Йомер в кабинета, той тъкмо ще излиза. Този път я изслуша - за мазето, млякото, но не прие сериозно думите ѝ и излезе.
Мюге пак в кухнята, взема си шишенцето, идва Сузан и тя го изпуска, излиза. Навън Айше играе с Асия, идва Мюге. През това време Зехра отива в кухнята и вижда шишенцето на пода, помириса го - същата миризма като на млякото, хвърли го и хукна навън. Да, но Мюге качи Асия в колата, ще ходят в парка, защото майка ѝ има много важен разговор по телефона и няма да изпълни желанието на детето да отиде с тях.
И Джан точно сега го няма. Rolling Eyes ooooh! Sick
След рекламите - Зехра вижда през прозореца Асия в колата на Мюге - "Асия?" Край.

Жената, с която говори Керем - за родителите на Сабах, има дъщеря. Тя видя скъпата му кола и уж ще му дава някакъв телефон и адрес, но иска пари. Тео пък се завъртя край Сабах... тя се качи в колата му точно, когато Керем се върна. Този Тео нали го канеше на парти, та нищо чудно да води Сабах със себе си. Джанан беше при нея, не зная за какво говориха, но остана на стълбите. Може пък да си опита късмета с Керем - тя си е интригантка по рождение.

Момичета, в очакване най - после да се появи Йомер, пропуснах да публикувам началото ooooh! Blush Надявам се да ме извините Praynig

ginka46, всички епизоди с превод на български език са в един линк - и от първи, и от втори сезон екипът ги е качил на едно място, в един профил в ютюб.

Много благодаря за целия преведен първи сезон и за вграждането на субтитрите!Сега погледнах и видях - финал еп. 180. Grinning
Виж целия пост
# 11
Лучи,благодаря за това,което си сътворила в новата ни къщичка... Hug Hug


Та във връзка с новата великопепна коледна темичка днес разбрах колко съм зависима от твоите писания,Лучи! Минава 6,6 и половина,аз си чакам съобщение за написаното,нооо няма.Започвам да мисля,абе вероятно днес и Лучи не е могла да гледа и тя серията,затова...Накрая реших още веднж да прочета последните коментари иии...виждам,че има нова тема,та чак тогава се успокоих... bouquet bouquet
За гг мнението ми не се е променило,освен ,че леееко започна да омеква Йомер.Толкова беше гадно,че не повярва отново на Зехра ,не ѝ даде възможност да се изкаже и разкаже за действията на Мюге,за което съм сигурна,че после ще съжалява..
Исках да кажа за новия герой Тео,аз лично мисля,че той ще се опита да ухажва Сабах,може би,защото е завистлив ,завижда ,а и разбра,че Керем държи на нея..
   Бабата ще ни създава ядове,особено,ако разбере откъде идва Зехра,въпреки че  не знам защо си мисля,че тя е тук по нечие давление и знае това.. newsm78
Виж целия пост
# 12
Привет и от мен в тази красива предпразнична нова тема!

Лу  Hug страхотно си подредила и украсила новата ни къщичка, благодаря ти от сърце  bouquet

Меги  Hug добре дошла сред нас!  bouquet

Вярно е, всички имахме някакви очаквания за сезон 2, които останаха само блян, ама... вече свикнахме и дори все повече виждаме и логиката в случващото се. Лошото е това, че прекалено много разтеглят някои ситуации, слагат много пълнеж, а пък ми лишават от нещата, които най-много искаме. Явно така спечелиха време и... след 220 серия започнаха повече време да отделят на ЗехОм. Е, не така както ние искахме, а ги промениха и ги направиха него злодей, а нея - притихнала и нерешителна, бъркаща в действията си уж за добро... Добре е, че в последните серии вече имаме светлина в тунела и Омер наистина много смекчи.
Върнаха ни малко по малко онези хубави погледи и докосвания...  Peace

Виж целия пост
# 13
Добро утро! Hug
Вили Hug, Цвети Hug, благодаря и на вас - за идеята да я има тази тема! yes
Вили, още в предния епизод беше ясно, че идването на Тео не е случайно. А сега, не зная защо, но го свързах с Джанан. Може би защото тя настояваше Сабах да отиде с него. И май и Сабах ще направят глупава. ooooh!
Йомер не знае нищо за Мюге и това, което Зехра успя да му разкаже, не беше кой знае колко тревожно, но все пак става дума за дете и той можеше да предупреди Нихат, да поговори с него. Но интрига да има, сериал да става.
Колкото до романтиката, има напъни на сценаристите, но виждаме някакви моментни изблици, които после увисват, нямат връзка, нямат продължение - все заради Йомер. Но пък два пъти каза на баба си - знай си мястото, нито ще живеем по твоите изисквания, етикети, рамки, нито Зехра е по - малко от това, което виждат очите ми. Цялата вечеря беше много смешна. Йомер хвали Зехра, тя - не, Йомер преувеличава; после Джеврие я хвали и той - да, Джеврие е права. Когато се включиха и Айше и Нихат, си помислих, че сме на пазар за млади булки. Но колкото повече хвалеха Зехра, толкова повече бръчки образуваха на Башханде. Накрая приличаше на булдог. Mr. Green
Тази, която изнудва Керем, се оказа, че не е дъщеря на медицинската сестра, но пак не разбрах - може би е прислужница - Назан номер 2.Много исках да сложа тази снимка на Хазал и Еркан, но не намерих без надпис. Пуснах я в гугъл с надеждата, че може да се появи нещо, уви! Каза ми - "Най-доброто предположение за това изображение: tango" Joy Joy Защо лепят огромни надписи на снимки, които не са тяхна собственост. SadЦвети, много подаръци от феновете са получили Еркан и Хазал Grinning - виждам на последните две снимки в поста ти.

Хубав ден на всички! Hug
Виж целия пост
# 14
Добро утро!  HugПразникът е все по-близо, настроението ни е приповдигнато!  Simple Smile

В сериите, които ще видим до края на седмицата ни чака и екшън, и хубави емоции, дано втората част е повече... - имаме нужда от това  Peace

Лу  Hug права си, че от приятелят на Керем не се очаква нещо добро, но... не мисля и че Джанан би изиграла умишлено лоша роля в това. След отвличането и ужаса, който тя преживя, аз виждам промяна в нея и с това и давам шанс за поправка - не е вече онази досадница, дори майка и каза, че е променена, към Сабах показа дори загриженост, когато разбра, че е изоставено дете и това, че сега я подтикна да приеме работата сякаш пак го направи с добри намерения, вярвайки, че щом този е приятел, едва ли мисли лошо. Хубаво е, че Керем видя и може би ще бъде наблизо, а за работата... - може да става дума за помощ около партито, за което вече стана дума. Ако е така и се случи нещо подобно на онова първо парти в дома на Керем и се опитат да се подиграят или този Тео да има нещо наум за Сабах, то надявам се и помощ да окаже точно Керем, който така и ще осъзнае, че не е безразличен към момичето и дори е влюбен в нея.

За бабата на Омер съм силно притеснена, най-вече защото виждам и умишлено първоначално отношение към нея. Както каза самата Баш... ( така ще я пиша - за по-бързо и... за да не сбъркам името и  Joy Joy Joy) виждала е снимки на Ася, следила всичко за семейството и... знае, че е имало сватба преди повече от година, а не познава снахата. Това е странно, защото Омер не е обикновен човек и... няма как за това време никъде не се е появила снимка на съпругата му. Така, че... според мен бабата съвсем умишлено се престори, че я взема за слугиня, тоест наясно е от самото начало, че това е съпругата на внука, но... тя има нещо против нея. И... от там започвам да мисля каква е причината за това и защо това се случва точно сега, а не по-рано. Ако Баш... не е обичала Мюзеин и заради нея да не е дошла на сватбата и после, то защо след като дразнителят отдавна го няма нашата се появява точно сега  Thinking А дали това не е свързано и с нещата случващи се в Холдинга?  newsm78
Разбрахме, че бабата също е акционер, ами ако има неин човек там, който да я информира за случващото се там - да е разбрала, че Зехра е равноправен собственик наред с Омер и още повече за този важен договор, който ще се сключва  newsm78 Дали тази жена не се е върнала заради тези неща?  newsm78
Дали от личен интерес или пък се опасява, че внукът е попаднал на нова златотърсачка, точно както и баща си  newsm78
Това са въпросите, които ме тормозят, остава и да видим как са решили сценаристите в случая.  Peace


Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия