Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Перилни препарати и омекотители – 50

  • 50 453
  • 740
# 315
Персил с лавандула за бяло го спират и явно му правят ликвидация.
Персил с лавандула за цветно. Произведен 09.2017  От Перник си го купих.
Виж целия пост
# 316
мнение за Бинго омекотител
Виж целия пост
# 317
Оцета съсипва пералнята, бавно но славно. Peace

Така е, както и всички други препарати базирани на органични киселини и предназначени за почистване от котлен камък. Няма проблем ако се ползват сравнително рядко, не повече от 1-2 пъти годишно.


Ползвах оцет от средата на 2008 година, когато се запуши пералнята ми (преди това на всяко пране използвах Калгон), до преди 2-3 години. Оттогава лидълския или диемския препарат за почистване на пералня, като спазвам указанието на опаковката и го ползвам 3 пъти годишно. Като сменяхме нагревателя през есента, беше изключително чист. Имам представа колко варовик се натрупва  от бойлера, на който сменяме нагревателя на две години и пълним един леген варовик, както и по електрическата кана за вода, защото сипвам вода от чешмата, а не от каната Брита.  Peace
п.п. Пералнята ми е Бош, произведена в Германия, явно има здрава душа.  Peace
Виж целия пост
# 318
И аз влитам с въпрос, към didka pitka - ползваш ли Бинго за бяло и какво ти е мнението? Ще взема от Кауфланд за цветно, за да го пробвам, но ми трябва и прах за спалното бельо, за това се чудя дали да не взема и една опаковка за бяло. Също и кой от двата за цветно би ми препоръчала? Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

Пролетно цвете, вчера бях в ДМ за капсули Персил, но цената и на праха беше 6.89 лв при нас. Някаква допълнителна отстъпка ли са ти направили, в кой град си?

Усмивчице, за цветно съм вземала Бинго Стари найт, от който съм доволна, и веднъж Бинго Ловели, от който не бях доволна.
Между другото, сега се връщам от Кауфланд и рафта беше празен точно на Бинго прах. Дано има при вас.
Ако спалното ти бельо е бяло ДМ-прах за бяло ти препоръчвам.
Благодаря за отговора! Цветно ни е спалното бельо,  за това се замислях за Бинго. Но няма да бързам, ще си взема Персил от ДМ.
Виж целия пост
# 319
И аз благодарение на темата, че вдянах как да пера. Както съм казвала преди, бельо, чорапи се хвърляха на известно време. И не е защото не съм се интересувала, ами защото мъжо техник на перални, ама все бучеше да слагам по-малко прах, взема книжката на пералнята там пише прах в барабана не се слагал. Взема праха, на тубата пише в барабана да се слага. Инцидентно намерих темата. И от тогава колкото и тъпо да звучи, тегля си дрехите (имам ръчно кантарче), слагам дозата прах точно според изтегленото, имам два праха течен и прах. Чистя си пералнята с праховете за чистене на перални и нямам вмирисано, новите дрехи от лятото светят просто. МНого съм ви благодарна за съвтите, най-вече на Guess за търпението. Ясно, че от прането по-лесно няма, но явно има и много подвеждаща информация.
Виж целия пост
# 320
Smile, не съм Дидка, но споделям мнението й за прах Bingo. Открих го много отдавна Bingo starry night (предполагам преди Дидка, не че е важно), след това пробвах всички останали прахове за цветно и нито един не ми хареса. Пробвах прах за бяло, не ми хареса и течен "starry night", който беше отвратителен.
Виж целия пост
# 321
rovaru, благодаря за информацията! Flowers Hibiscus Обърнах се към Дидка, защото тя многократно е споделяла мнение за Бинго и зная, че го ползва редовно.
 Взех един пакет прах, доста се зачудих за течния, за да го ползвам за черни дънки, но се отказах и добре съм направила. Joy
При нас имаше прах, но течният на мястото, на което е по принцип в магазина беше свършил. Имаше самотни няколко туби там, където редят промоционалните стоки. Докато пазарувах доста хора бяха награбили по 2, дори 3 пакета и подозирам, че ще свърши и тук, ако не изкарат отново за утре. И нормално на тази цена. Има и промоционален Рекс, май 40 пранета за 6 и нещо. И него доста го купуват хората (гел естествено).

Аз от доста време не съм сменяла Персила за цветно, ще видя сега как ще е Бингото, но ще си взема и голям пакет Персил от Била за след него. 😉
Виж целия пост
# 322
За цветно - ползвам Савекс течен и Ленор омекотител! Ползвала съм Ариел таблетки, закупени от Германия и такива купени у нас! Няма база за сравнение! И като цяло двойният стандарт за стоките при перилните препарати важи с пълна сила!
Виж целия пост
# 323
И аз съм на мнение ,че праховете,течните,омекотителите и др.препарати са в пъти по-добри от официалният внос в Бг.От години ползвам само такива и съм супер доволна.
Виж целия пост
# 324
мнение за Бинго омекотител

За  мен възможно най-деликатният омекотител е Бинго Сензитив, т. е. с бебето.
Виж целия пост
# 325
Smile, аз харесвам Bingo, но си ползвам Persil. Най-добри резултати постигам с него (прах + гел). Bingo няма да ползвам в следващите 6+ месеца.
Виж целия пост
# 326
Преди 3-4 години съм си купувала веднъж Бинго за бяло пране. Бях доволна от изпирането. Споделяла съм и тук. Тогава помня, че имах Персил и ОМО за бяло и редувах трите праха. Разлика в изпирането не съм намирала. Сега си взех само Стари найт, тъй като за бяло се запасих преди Коледа с ОМО, а имам и Денк мит.
От омекотителя Бинго сензитив и аз съм много доволна. Слагам много по-малко от указаната дозировка и въпреки това прането е меко и с деликатен аромат дори и след сушилня.

В единия от магазините ДМ в нашия град днес беше пълно с прах Денк мит за бяло и големи и малки пакети. А между другото в Германия в нито един от трите магазина ДМ, в които ходих не продават големи пакети Денк мит.
Виж целия пост
# 327
Гледам рекламират прах Essex,на какво ниво е?
Виж целия пост
# 328
Прах с него, като беше на промоция в Кауфланд. Обаче за бяло засега съм бетон - само ДМ прах.
Виж целия пост
# 329
Гледам рекламират прах Essex,на какво ниво е?
на много ниско
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия