Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дан Браун "Произход"

  • 3 361
  • 11
Не намерих тема за този автор, най-вече за последната му книга, моля ако има тема, да ме извините. Някой чел ли е книгата, разбрах, че е интересна? Blush
линк към книгата https://www.bard.bg/book/?id=2221
Виж целия пост
# 1
Не ми хареса, по-слаба е от предишните.
Виж целия пост
# 2
Не е крайно лоша, има си интрига, напрежение, засяга интересни въпроси.
На мен лично "Ад" ми хареса повече, "Произход" я слагам на нивото на "Изгубеният символ".
Виж целия пост
# 3
Снощи я прочетох...
Леко разочарована съм. Много е далеч от "Шифърът..." и "Шестото клеймо". Малко мудно ми идваше действието, а най-лошото е, че още в началните страници се досетих какъв ще е края и кои са "лошите". Stuck Out Tongue Winking Eye

За мен е на нивото на "Цифрова крепост".
Но съм наясно, че няма как един автор да пише шедьовър след шедьовър през няколко години. Simple Smile

***

Най-голямото ми разочарование е издателство "Бард". Има пунктуационни и правописни грешки, а това е изключително непрофесионално от тяхна страна. Изключително!
Виж целия пост
# 4
Явно всичко до вкус и моментно състояние. На мен Произход ми хареса много повече от Ад.
Виж целия пост
# 5
И аз я прочетох, харесва ми. Както винаги мистериозно и държи в напрежение.
Виж целия пост
# 6
Написана по матрица. Професорът бяга, гонен от всички. В движение разкрива мистерии. Придружава го ослепителна красавица. Всичко става ясно в последните страници.
Виж целия пост
# 7
Всеки успешен автор започва да пише на матрица./Справка Арчибалд Кронин/Книгата ми хареса заради любимата ми Барселона.Добре е да се прочете.
Виж целия пост
# 8
И за мен е по-слаба от очакваното.
Видях и грешките, само една е по-фрапираща.
Виж целия пост
# 9
Прочетох я малко след Нова година. Аз също намирам разлики спрямо "Ад" и "Изгубеният символ", също така ми липсваше онази лекота, с която героят дешифрира и "разкоства" класически произведения на изкуството. Но пък краят, макар и предвидим, беше съвсем логичен, което не бих казала за развръзките при предишните книги.
Любопитна бях каква е теорията зад откритието, върху което се базира сюжетът. А истинският проблем, който книгата повдига, става все по-актуален и, макар че книги на такава тематика има много отдавна, мисля, че тепърва ще ни се наложи да разсъждаваме и дискутираме за това.
Виж целия пост
# 10
На мен много ми хареса. Харесвам Дан Браун по принцип. Действието се развива в Испания, която ми е тръпка, та нямаше как да не съм заинтригувана.
Иначе да, предвидим сюжет, но както се каза, писано по матрица. На мен това не ми пречи.
Виж целия пост
# 11
Аз си я взех и само я прелистих - не съм имала време да чета за сега, обаче се чудя едно нещо - краят на предишната книга "Ад" май въобще не се споменава, а доколкото помня, тогава Лангдън беше победен и вирусът беше освободен... Наскоро гледах филма по НВО и точно този край беше напълно променен, което за мен беше много разочароващо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия