Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как спортувахте по време на бременността?

  • 2 438
  • 4
Е, официално е - бременна съм в 6 г.с. Имам лекарско разрешение да продължавам със спорта, затова ми е любопитно да разбера как тренирахте по време на бременността и как се отрази спортът на вашата бременност?
Виж целия пост
# 1
плувах през цялата бременност
Виж целия пост
# 2
Здравейте. Ако имате желание за индивидуален треньор, който да ви тренира и следи в този период, мога да препоръчам!
Виж целия пост
# 3
Бвх решила да спортувам, докато мога, разбира се без да постигам върхове. Минах на по-ниско интензивна тренировка, без скачане, само със собствена тяга (комплекс между йога и пилатес). На теория чудесно, на практика в 13 г.с. прокървих. Не мога да кажа, че е от спорта, не мога да кажа и че не е от него. Останах си само със здравословното хранене и без спорт. Е, годините спорт ми се отблагодариха след раждането, но определено ми липсваше през бременността.

Иначе - от втори триместър трябва да избягваш да натоварваш правите коремни мускули поради опасност от диастаза. Не само със спорт, но и с обичайните лягане и ставане. Не трябва да се получава едно издаване по средата, нарича се "coning" на английски.
Виж целия пост
# 4
Честито, Кафенце! Лека и безпроблемна бременност ти желая.

И аз с интерес ще следя темата, защото плануваме бебче догодина, а спортувам и ще ми е много мъчно, че трябва да се откажа за известно време.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия