Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С колко пари живеете на месец?

  • 91 951
  • 891

Анкета

С колко пари живеете на месец

Опции:

# 210
Аз готвя само в събота и неделя, ядем го до сряда, след това кой каквото намери /пържени яйца, препечени филии с нещо...а може да купя от обедното меню нещо/, а аз гледам и да не вечерям. И да искам да готвя всеки ден - просто няма да се сетя какво, пък и след работа не ми се занимава.
Виж целия пост
# 211
Завиждам ти.
Виж целия пост
# 212
И аз съкратих доста готвенето . Събота, неделя и сряда .
Виж целия пост
# 213
И аз бях с този график, но срядата ми отпадна от 2-3 години Mr. Green
Виж целия пост
# 214
Аз бях останл с впечаглението, че мъжете на ССФ готвят много... пък то кво излиза Simple Smile
Виж целия пост
# 215
Откакто работя от вкъщи в делничните дни е по-удобно да готвя аз - обикновено вторник, сряда и четвъртък, а мъжът ми петък, събота и неделя. Понеделник дояждаме останало от почивните дни.
Виж целия пост
# 216
Явно сте повече хора . Аз готвя за мен и детето и евентуално за баща ми ако се отсрами и вземе нещо от мен . Научих се да готвя и в малка тенджера Grinning Като изключим празниците, когато готвих по много .
Виж целия пост
# 217
Трима сме, но с детето ядем и на обяд, т.е. 5 порции.
Виж целия пост
# 218
Аз готвя всеки ден, понякога и по два пъти на ден. ММ ме отменя веднъж на няколко месеца.
Той прави най-добрите гювечета, които някога съм опитвала.
Виж целия пост
# 219
И аз готвя всеки ден ( за сега), като започна работа не знам как ще е. Готвя в малки количества, защото не обичаме да повтаряме.  Mr. Green
Виж целия пост
# 220
И аз  гласувах с първия отговор.
Но бих казала че за четирима доста прилично се справяме.
Освен кола и обичайните разходи имаме и вила която все още оправяме -основните разходи са по нея.Предимството е че почти никакви разходи нямаме за храна през пролетта и лятото произвеждаме си.Ако само преди пет години някой ми кажеше че ще се ровя в градината по цял ден, щях да му се присмея.
Имаме няколко кокошки, няколко заколихме.Отгледахме няколко заека и може да се каже че за още месец имам месо.Единствено купуваме свинско и телешко .А и риба че нещо рибаря ни нещо последно време нищо не хваща.
Разходите за пътуване до селото не са толкова големи в сравнение с храната която сами си произвеждаме.
И четиримата сме в една посока-  работата на мъжа ми и моята и училищата на децата.
Сутрин излизаме заедно, вечер пак заедно се прибираме.
Виж целия пост
# 221
Ако само преди пет години някой ми кажеше че ще се ровя в градината по цял ден, щях да му се присмея.
Мъжът ми казва горе-долу същото за себе си.  Sunglasses
Е, ние нямаме двор, а само по-голям балкон, който той го превърна в градина. Гледа само лоза, смокиня, нар, подправки и някакви декоративни храсти, но то стига за всекидневна занимавка през лятото. Плюс сам си направи разни приспособления за напояване, навеси и т.н.
Виж целия пост
# 222
И аз все повече увеличавам растителността на терасата, но за ядене стават само подправки. Мм сади домати, но те упорито изкарват по едно 🍅
Да си призная - декември не знам колко пари сме профукали, разминават ми се сметките с по 50-100 лева. Ама вече е нова година, нов месец, нови сметки.
Виж целия пост
# 223
Как така ти се разминават? Нали си водиш домашно счетоводство? Ексела не греши. Wink
Виж целия пост
# 224
Излиза, че харчим над 1000лв на човек, но истината е, че никой от петчленното ни семейство не акумулира сам за себе си такъв разход. Голямо перо в разходите ни са ипотеките и лизинга на колата. Те не зависят от броя на членовете в домакинството. Обичаме да пътуваме и влагаме част от спестяванията си и в това перо.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия