Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировка по лека атлетика за 11 годишно момче

  • 2 412
  • 5
Здравейте, мили мами

Бих искала някой да сподели лични впечатления и да ми препоръча треньор по лека атлетика. Синът ми изявява желание от скоро и много ми се иска да не изпускам момента на ентусиазъм и да го запиша да тренира.

Доскоро влеченията ни, а и до момента бяха само към футбола.

Моля ако детето Ви тренира и сте доволни да споделите впечатления и контакти.
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Приорити спорт, има ги в нета и фейса- Маги Христова.На В.Левски тренират(има и други школи там), гъвкаво време на тренировки.От 11 и от 18ч. и съб.и неделя от 11.Аз съм доволна.От 1 год. сме там.Цена 50 лв месечно, много участия по турнири, летни лагери, отношението е 6!
На НСА също има школа( Академик мисля ), на мен ми е далеч.За другаде не знам.По принцип е аматьорско в началото, вече който се докаже с резултат.Това, че нечие име седи зад някоя школа, няма гаранция.Hands V
Тъй че, където ви е удобно и който си харесате. Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Благодаря!
Виж целия пост
# 3
Моят син втора година тренира в клуб "Атлетик" на стадион "Васил Левски", с треньор Николай Илиев. Цена 30.00 лв месечно. Тренировките са от понеделник до петък. Синът ми е много доволен.
Виж целия пост
# 4
Още един глас за Ники Илиев на ст.  Васил Левски! Голямо попадение е този човек.
Виж целия пост
# 5
Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия