Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За момченцата и момичешките играчки

  • 6 566
  • 53
# 45
Е какво сега, мъжете хореографи и те ли са гейове? Ние сами навираме половите разлики в очите на децата. Докато са малки им е все тая. Както е нормално момче да играе с кукли, така е нормално момиче да играе с колички. Предразсъдъците са в нашите глави.
Виж целия пост
# 46
Аз не съм обобщавала, че всички мъже хореографи са гейове и не знам дали конкретното момче е гей, просто е факт, че е женствено и си е било такова без никой да му дава да играе с момичешки играчки и дрехи.
Виж целия пост
# 47
Аз не съм обобщавала, че всички мъже хореографи са гейове и не знам дали конкретното момче е гей, просто е факт, че е женствено и си е било такова без никой да му дава да играе с момичешки играчки и дрехи.

О,аз познавам едно момче хореограф.Има си даже собствена школа по народни танци.
Изобщо,ама изобщо не е гей.Дай му жени на него,не може да им се насити Grinning
Виж целия пост
# 48
Децата (били те момченца или момиченца) са много различни. Различни характери, различни темпераменти, различни интереси. Ето моите, например:
Каката обожаваше да си играе с кукли, тип бебе. Барби и други кукли ненавиждаше. Да се грижи за кукла-бебе, с всичките съпътстващи грижите, задължения. И до ден днешен обожава истинските бебета. Не харесваше момичешки, лъскави аксесоари, рокли, да се гримира, да се прави на "мадама".  Вече е на 18г и въпреки, че вече се гримира и се кипри, го прави много бързо и ефективно, за разлика от братовчедка и, на която и трябват часове.
Момиче-близнак-7г. Най-послушното и кротко дете. Много е гушлива и обичлива. Не обича да си играе с кукли. Никакви. Обожава Лего, всякакво, сити, френдс, нинджаго... Играе футбол в училище с момчетата. За разлика от кака и, много обича да е с дамска чанта.
Момче-близнак-7г. Див и щур, артистичен. Обича да твори. Като кака си обожава бебета- и кукли и истински. Под нас, братовчедка ми роди близнаци-момчета, които сега са на 8 месеца. Той все дърпа да минаваме да ги видим. Близначката му се качва направо у нас. И като ги види, очичките му светват. Играе си с момчета и закача момичетата в класа. Не обича лего, рядко отива да рита футбол. Абсурдно е да облече нещо женско. Понякога обърквам и му давам чорапи на сестра му, то са викове, крясъци...
Та така. Децата са много различни Simple Smile Не съм се притеснявала нито миг, от това кой с какво обича да си играе!
Виж целия пост
# 49
А пък синът на едни хора, които ми бяха съседи преди години, влизал във фейсбук профила на майка си и се преструвал на нея - това беше докато е бил тийнейджър...Опитвал се да води чисто женски разговори, а тя като разбрала доста се ядосала...
Подобни бъзици са от съвсем друг характер. Децата обичат да правят разни шеги с възрастните по телефон, нет и т.н.
Може и да си е гей момчето, но няма връзка с другите неща, много вероятно и да са били цяла групичка Simple Smile
Виж целия пост
# 50
Тя беше доста разгневена, та се чу - сам е бил и не е писал нещо лошо или правил опити за майтап, просто е водил разговори с нейни познати, представяйки се за нея.
Виж целия пост
# 51
И аз така пишех от името на сестрата на мъжа ми.
Чиста игра е, няма друго.
Виж целия пост
# 52
Е, аз съм записвала майка ми за игри (томболи) във Фб, но само пиша каквото е според условието - не бих си позволила да пиша мнение или да заговоря някого от нейно име.
Виж целия пост
# 53

Та, вие как мислите - задължително ли е, ако едно момченце някой път в играта вземе кукла или си сложи рокличка, щото няма друго, или пък момиченце, което си играе с колички или пистолети (аз лично и да имам момче такава играчка няма да влезе в къщата ми, но това е мое мнение), то това ще обърка половата им ориентация (после си говорихме с майката на съседчето и бащата е точно от този тип)


Не, разбира се. В описания от теб случай става въпрос за тип маскарадно преобличане.
Към дамите, които казаха, че не биха позволили на синовете си да облекат рокля: притеснявате ли се, че, когато синовете ви облекат костюм на пират или костенурка нинджа, то ги грози опасност в по-късна възраст да станат пирати или костенурки нинджа? Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия