Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първокласник - Бургас 2018/2019г.

  • 319
  • 3
Здравейте, мами!
Много се надявам на малко помощ, нови познанства, защо не и приятелства. Simple Smile
Тази година с дъщеря ми ще се преместим в Бургас и ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете с избора на училище. Всякакви съвети ще ми бъдат от полза Simple Smile
Ориентирала съм се в районите Славейков и Изгрев и оглеждах училищата в тези квартали. Мнения всякакви, но някак си бяха назад във времето... или просто аз не съм успяла да намеря по-нови мнения и отзиви. Така, че ще се радвам, ако ми кажете актуална информация Simple Smile Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Клиширан съвет, но да го кажа все пак: За първолаците най-близкото като местоположение е най-доброто. Не че няма значение училището, има разлики, които са от значение, но за начален етап минусът със сутрешната логистика при избрано далечно училище може да се компенсира, според мен, само от доста сериозни плюсове на далечното училище, а чак такива драстични разлики в нивото на училищата няма.
И за най-"елитните" училища, и за най-препоръчваните преподаватели ще срещнете крайни оценки и в двете посоки.
На детето му трябва късмет - дано му пасне на него учителката и да срещне дечица, с които му е приятно. За нивото на образование ... важно да се работи вкъщи достатъчно. Не съм чула за училище тук, което да е постигнало ниво такова, че само да водите и вземате детето и да сте спокойни, че всичко е наред с образованието му.

Виж целия пост
# 2
За образованието е ясно... затова съм се заела по-рано с това, с цел да му е по-лесно на детето. Колкото до късмета, ще й е необходим при всички положения Simple Smile Благодаря Ви за отговора.
Исках да науча точно за драстични разлики, не толкова за образованието, колкото за самото отношение на учителите...
Прочетох един коментар в друг сайт (даже не помня кой точно беше), относно агресията в едно от училищата в квартал "Изгрев", където учителите не предприемали нищо и се надявах, ако някой е чувал за нещо такова да сподели, ако въобще има такова нещо да бъда подготвена.
Виж целия пост
# 3
Късмет си е ключовата дума.Неадекватни учителски реакции на конфликтни ситуации за жалост могат да се видят навсякъде. Дано се включат майки на сегашни четвъртокласници, че техните учителки ще поемат първокласниците и могат да споделят мнения. Моето мнение е наистина, че няма голяма ножица в нивото на училищата като подготовка, но друг може да не се съгласи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1