Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Редовен секс и забременяване

  • 10 748
  • 97
# 75
Реших да се образовам покрай темата и ми излезе изследване върху млади датчани с 3 акцента - трева, мазнини и сирене.
Да направи мъжа си веган - ако и тогава останат двойка - явно я обича, но доколко иска дете от нея, е под въпрос.
Виж целия пост
# 76
Точни статистики не ме интересуват. Ясно е, че вреди на качеството на спермата, както и на плода евентуално.

Изумявам се на самочувствието на някои мъже. На какво отгоре тревоман ще каже "ти ме виждаш като осеменител". На какво отгоре претенции и какъв осементител, ще кажеш, че си е избрала комбинация от гените на Брад Пит и Айнщайн. Laughing
Виж целия пост
# 77
Ми той явно няма кой знае какъв мерак да е осеменител. Защо му е на човека дете? Живее си живота както му харесва, напаснал се е с жената за секс два-три пъти месечно и тя даже не мрънка, т.е.не е мрънкала досега щото и на нея така й е изнасяло. Има си времето за себе си (чекии, цигарка). Какво повече му трябва? Защо му е бебе, да му докара само разбутване на лежерното ежедневие ли?! То и аз да бях нямаше да искам.
Виж целия пост
# 78
Тревата влияе върху тестостерона и половия мерак, така че оттам трябваше да започнем. След като е редовен потребител, не е учудващо, че е над нещата.
Виж целия пост
# 79
Значи или изследванията лъжат, или онези мои познати, които пушат трева. До един могат да минат за сексманиаци.
Да питам, Той пушел ли е трева в началото на връзката, когато са правили секс 2 пъти дневно? Ако е пушел - доводът с тревата, дето го карала да е над нещата, издиша. Всъщност, издиша си само заради това, че господинът все пак се наслаждава на чести чекии и понякога свирка.
Виж целия пост
# 80

Трева чат-пат не пречи. Не е по-голям наркотик от тютюна и виното. Да уточня - не потребявам нито едно, просто наблюдения. Ако си отрасъл без възпитано отговорно мислене, един коз седмично няма накъде да ти влоши характера и здравомислието.

Само дето, няма тревопушещи чат- пат, а си пафкат регулярно.
Точно защото са прегърнали веруюто, че не се било привиквало.

Личи ти, че не потребяваш нито едно, затова вярваш на тревопушещите, но пък израза " един коз седмично", ме навежда на мисълта, че не е точно така. Mr. Green.
Виж целия пост
# 81
То всъщност, един коз седмично не е никак малко. Продължителната употреба на марихуана води до много неприятни последици. В днешно време тревозащитниците се опитват да изкарат марихуаната лека и безвредна, но това изобщо не е така.
Виж целия пост
# 82
Аз уж прочетох цялата тема.....какво ви наведе на мисълта,че мъжът на авторката пуши трева?Или тя го сподели?
Виж целия пост
# 83
Има линк към друга тема, в която момичето се е оплакало, но не помня кой го качи - върни назад,няма как да го пропуснеш.
Виж целия пост
# 84
Не мога да повярвам, че жена и мъж в разцвета си, без ангажименти по деца, смятат че правенето на секс един път седмично е ок.Никой не говори за секс по график в случая.Става естествено , когато има желание за бебе и от двете страни, секса да зачести. Авторката е достатъчно освободена , за да се обижда на коментарите за трева.Абсолютно е верно, че употребата на алкохол и трева понижава либидото, нормалното.
Мога само да кажа, че разминаването в секса на тоя етап е индикатор за бъдещи проблеми.Ти просто си свикнала на тия отношения, но те са си проблемни, ако можеше да видиш отстрани.Като че ли винаги намираш оправдания и защита на твоя човек.
Ако ти не можеш да го накараш да правите секс редовно, няма кой.Очевидно той се дърпа, очевидно бебе не му е преоритет.Има ли смисъл да питаш повече?Хора на 30+ със зависимости за мен са псих.нестабилни и не бих влизала във филм и сериозни планове.Деца лесно се правят, но трудно се гледат! Ти си решаваш. Hands V
Виж целия пост
# 85
Не мога да се начудя защо някои жени много държат да имат дете от мъж, който не иска. За дете е нужно и двамата да имат желание и съгласие. Бебенце, та бебенце на всяка цена, даже и той да не иска, и като се роди - ама той не поглежда нито мен, нито детето. Ми къде ти е бил акълът, когато ти е казвал по всякакви начини, че не ще бебенца, че да ти светне, че като се роди, няма магически да го заиска и да стане татко мечта. От друга страна, даже и да иска, с тия графици и задължения за "бебеправене" почти на всекиго би му секнал меракът.
За тревата ще си премълча, че ми идват на устата недотам благоприлични такива едни.
Виж целия пост
# 86
Тревата влияе върху тестостерона и половия мерак, така че оттам трябваше да започнем. След като е редовен потребител, не е учудващо, че е над нещата.
Ама той човека няма проблем с мерака. Редовно лъскал бастуна и  получава свирки, та мерак му липсва само за секс, но не и за "игрички", т.е. не е асексуален.
Виж целия пост
# 87
Тази тема "намери" правилния раздел  Laughing
Не само честотата на контактите води до съмнения за реално желание от страна на мъжа. Смятам, че този мъж ако искаше дете, би направил нещо и за спиране на тревата..поне временно. Но пък от друга страна той няма достатъчно отговорно отношение към своето здраве, какъв ти ангажимент към хипотетичното, бъдещо бебе...
Виж целия пост
# 88
Ми къде ти е бил акълът, когато ти е казвал по всякакви начини, че не ще бебенца, че да ти светне, че като се роди, няма магически да го заиска и да стане татко мечта.
И аз така мисля, но в почти всяка тема, в която се разисква подобна проблематика, се появяват по няколко потребителки, които се кълнат, че мъжете им първоначално не искали дете, но като се родило "бебенцето", магически го заобичали и се превърнали в най-грижовните бащи. Някои стигат и по-далеч да адвокатстват на забременяване без знанието/желанието на половинката, понеже мъжете имали нужда да бъдат "подбутнати". Та нищо чудно, че се лъжат девойките.
Виж целия пост
# 89
Мой познат и приятелката му са малко по-млади от авторката. Приятелката му е доста досадна и некадърна, плюс има здравословни проблеми. Изплащат кредитите си за покупка на общия им апартамент. Приятелят ми каза че чака с нетърпение момента на продажбата му и ще "бяга с 200". Не бил могъл да я гледа... До леглото им има голяма кутия с презервативи ...
Мъжете не са чак толкова глупави колкото някои дами си мислят. Това от позицията на майка на двама - 25 и 32 годишни мъже...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия