Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не знам дали вече вярвам в любовта

  • 3 868
  • 27
Здравейте момичета,
Искам да споделя нещо, което ме тормози от доста време.
На 31 години съм. Имам чувството че нямам никой, страшно самотна съм. Имам малко приятели и наистина са ми верни, но всички вече имат половинки или семейства. С родителите ми не се разбирам добре и общо взето се прибирам за да спя.
В това състояние съм от почти 3 години, когато се разделих с най-любимия ми човек и най-добър приятел. Бяхме заедно 5 години и много се обичаме, но той ми изневери и се разделихме. Той остана с момичето, с което ми изневеряваше, а аз не успях да си изплача мъката че сме се разделили защото тя ме тормозеше и физически и емоционално. След година те се разделиха и пак започнахме да се виждаме. Аз много си го обичам и до ден днешен, но наскоро той пак започна връзка с друга жена и започна да ми обяснява че въртя някакви интриги. Наскоро видях че някакво непознато момиче ми беше писала някакви сърца в messenger и аз качих на шега screenshot във фейсбук. Тогава той ми написа много грозни неща, че знам коя е и искам да ги разделя, че му се меся  в живота, и т.н. след което ме блокира. Сега ми е много болно. През последната година бяхме в много добри отношения. От време на време се виждаме и чуваме и се подкрепяхме във всичко. Чувствам се все едно някой ми е изтръгнал сърцето.
Извинявам се от дългото и може би объркано обяснение, но исках да разкажа максимално всичко.
Не знам какъв съвет да поискам от вас. Просто имам нужда от подкрепа и да споделя всичко.
Благодаря ви много.
Виж целия пост
# 1
Знаете прекрасно за какво точно Ви е нужна подкрепа тук - да махнете този човек от живота си веднъж завинаги, окончателно, финално, необратимо.

Освободете се от него и пред Вас ще се открият истински възможности за истинска любов. Хора като описания тровят човека, блокират го, не му позволяват да има пълноценни отношения, както и да повярва в себе си, или в любовта.

Знаете какво е необходимо да направите, само Ви трябва куража и твърдостта да го направите окончателно и безвъзвратно. Точно сега е отличен момент да го решите и реализирате. Успех!
Виж целия пост
# 2
Скъсай всички връзки с този човек. Какви месинджъри, какви 5 лв.
Ако не го направиш е твърде вероятно да не продължиш напред, а да тъпчеш на едно място.
А той съвсем ще те намрази.
Най-безболезнено ще е да изтриеш телефона му, ФБ, всичко.
Виж целия пост
# 3
През последната година бяхме в много добри отношения. От време на време се виждаме и чуваме и се подкрепяхме във всичко. Чувствам се все едно някой ми е изтръгнал сърцето.
Извинявам се от дългото и може би объркано обяснение, но исках да разкажа максимално всичко.
Не знам какъв съвет да поискам от вас. Просто имам нужда от подкрепа и да споделя всичко.
Благодаря ви много.

Това ти е проблема- заблудата, че може да ти остане приятел и измамното чувство, че те подкрепял в каквото и да било.
Докато не го изтриеш отвсякъде и на организираш карантинна зона- да заобикаляш местата, където би могла да го видиш, за да се отърсиш от него, няма да се освободиш, за да продължиш напред.

Надявам се, че поне не живееш със заблудата, че ще стане някакво чудо и женкарчето ще се превърне в силно моногамен юнак, оценил безмерната ти вярност и обич?! Hug
Виж целия пост
# 4
Доколкото разбирам, още живееш с родителите си. Според мен трябва да се изнесеш, да скъсаш всякакви връзки с него и да се вземеш в ръце, за да оправиш живота си. Ще видиш как емоциите по намирането и устройването на нов дом ще ти помогнат да го забравиш по-бързо. Гледай да си причиняваш само положителни емоции - излизай на кафе с приятелки, иди на театър, на кино, на екскурзия.
Виж целия пост
# 5
Значи - господинът-изневерител няма място в ежедневието. Каквото било - било, човек не може да върви напред и да гледа през рамо едновременно.
И двамата заслужавате да живеете живота си без постоянното напомняне за другия.
Виж целия пост
# 6
Цитат
Наскоро видях че някакво непознато момиче ми беше писала някакви сърца в messenger и аз качих на шега screenshot във фейсбук. Тогава той ми написа много грозни неща, че знам коя е и искам да ги разделя, че му се меся  в живота, и т.н. след което ме блокира.
Това не го разбрах. Кой на кого е писал тези сърца и ти защо ги качи във фейса и в чий профил?!
Виж целия пост
# 7
Ох, миличка стана ми мъчно за теб! Как може да има такива "мъже", които до такава степен да приемат човека до себе си за даденост, че да си позволят всякакви своеволия...😰
Не знам какъв съвет да ти дам. Всичко зависи от теб самата и колко си силна. Дали си способна да се стегнеш и да се измъкнеш от тази матрица и да започнеш да живееш пълноценно, или си се пуснала по течението, заслепена от болката, разочарованието и самосъжалението...
Ако имаш сили се бори за себе си! Когато се откриеш и заобичаш, тогава ще познаеш щастието! 🍀
Виж целия пост
# 8
За съжаление на този мъж не можеш да разчиташ нито като любовник, нито като приятел. Ако не страдаше и не преживяваше толкова, бих ти казала да го виждаш от време на време за компания, без каквито и да е ангажименти, но тези срещи биха ти донесли повече напрежение и мъка, отколкото приятно чувство. Така че, моят съвет е да го разкараш възможно най-далече, за да можеш да заживееш нов живот без присъствието му - ти си млада, на тази възраст лесно се захващат приятелства
Виж целия пост
# 9
Подкрепям всеобщото мнение.Няма как да не мислиш за този човек, но има как да го изключиш от живота си.
Опитай и ще видиш,че след месец-два всичко ще е много по-добре. Особено ако срещнеш някого и започнеш да излизаш с него.
Виж целия пост
# 10
Цитат
Наскоро видях че някакво непознато момиче ми беше писала някакви сърца в messenger и аз качих на шега screenshot във фейсбук. Тогава той ми написа много грозни неща, че знам коя е и искам да ги разделя, че му се меся  в живота, и т.н. след което ме блокира.
Това не го разбрах. Кой на кого е писал тези сърца и ти защо ги качи във фейса и в чий профил?!
На мен ми писа някакво непознато момиче, за първи път чувах името и. Изпращаше ми сърца и целувки и аз на шега в моя профил качих screenshot като се пошегувах, че ме сваля жена, но съответно скрих името на момичето.
Виж целия пост
# 11
Благодаря момичета. Но имам чувството, че нямам сили да се боря, нито за себе си, нито за каквото и да е било. Трудно ще направя карантинна зона, защото където и да отида...дори и на места на които няма как да го засека, той се появява.
Иначе съм обмисляла да се изнеса от нас, но от 1 година не мога да си намеря работа и съм много зле финансово. Сега имам работа, но е времена и за 1 месец. Иначе излизам с приятели когато са свободни, но това е рядко. Гледам сама да си измислям занимания, но понякога не помага. 
Много трудно се храня и не мога да спя.
Иначе в чудеса вече не вярвам, защото на мен просто не се случват. 
Виж целия пост
# 12
Здравей,

Била си права да скъсаш, да искаш обяснения, да се чувстваш измамена от човека, когото си обичала. Явно обаче той те манипули и те кара да се чувстваш все едно ти си виновна за нещата, за които си права, вменява ти че нямаш право да си наранена от поведението му. Наказва се като се дистанцира.

Ако не греша си доста самотен и затворен човек. Като всяка ранима душа искаш любов и близък човек. Но този мъж не ти дава това, а те използва и манипулира. Въобще си мисля, че в тебе голяма каша, която трябва да подредиш. Дали би имала възможност да посещаваш психоаналитик известно време, за да прескочиш тази зациклила ситуация/

Редно е да се изнесеш от родителите си и да си оправиш с тях отношенията.
Виж целия пост
# 13
Трудно ще направя карантинна зона, защото където и да отида...дори и на места на които няма как да го засека, той се появява.

От голям град ли си? Как така все се появява?
Виж целия пост
# 14
Защо не се преместиш в друг град? Оставам с впечатлението, че си от малко населено място, където нямаш кариерни опции. Така хем ще се махнеш от вашите, хем ще спреш да го виждаш, хем не на последно място, ще имаш по-голям шанс да си намериш работа, която да те удовлетворява.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия