Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дайте съвет какво да го правя бащата на бебето ми

  • 4 674
  • 31
Здравейте татковци, притеснявам се за таткото на моето бебе. Ние сме с малко бебе и сме леко зомбирани и аз не че не му обръщам внимание, ами изобщо живеем в различни времеви пояси, защото или той спи и аз гледам бебето или аз спя и той го гледа, много малко време се засичаме в будно състояние, и тогава общо взето пак не сме в час или пък се караме. Много беше хубаво докато имахме детегледачка, и сега пак искам да вземем, но докато го организирам ще го караме двамцата. Той съвсем изгуби живец човекът, ходи като сянка. На всичкото отгоре от  недоспиване и вманиаченост моя да отслабвам, а бебето да качва или сме заети с хранене на бебето или аз приготвям някаква "диетична" храна. И така се оказа, че той много е отслабнал, а той съвсем няма нужда милият. Сега съм решила, че ще всеки ден ходим на ресторант или ще готвя по нещо по-солидно за него, но се тревожа за него.  Вие как сте изкарали периода с малко бебенце и цялото недоспиване и лудница свързана с това?
Виж целия пост
# 1
Най-добре намерете детегледачка отново и се върнете към пълноценнен живот заедно. Било храна или лично време за двама ви. Не, че съм имала дете и знам какво е, но това изглежда най-подходящото решение. Или ако има някой близък да го гледа от време на време, за да почивате, както трябва.
Виж целия пост
# 2
Отиди на лекар да ти даде нещо за разбърканите хормони. Голяма лудница са направили в главата ти. Като си наместиш хормоните и главата, ще наместиш и отношенията с таткото.
Виж целия пост
# 3
Отиди на лекар да ти даде нещо за разбърканите хормони. Голяма лудница са направили в главата ти.

Е какво може да ми даде ? аз нали кърмя, не мога да приемам медикаменти.
Виж целия пост
# 4
Нямам представа. Не съм лекар. Затова е добре да те види лекар и да ти каже какво да правиш.
Виж целия пост
# 5
ок, мерси за авторитетното мнение. Wink
Виж целия пост
# 6
А той може ли самостоятелно да мисли?
Виж целия пост
# 7
Ами след като намираш време за форума значи не е толкова кът дето се казва.Въпрос на приоритети и добра организация. Peace
Виж целия пост
# 8
Моля. Какво авторитетно видя в съвета да отидеш на лекар? Очевидно, имаш нужда от такъв.
Виж целия пост
# 9
Очевидно, имаш нужда от такъв.
ти това как го прецени, щом не си специалист ?  да не се окаже, че ти си тази, която "има нужда от такъв" ...
Виж целия пост
# 10
Специалистът може да диагностицира от какво точно страдаш. Неспециалистът може само да забележи, ако някой не е особено адекватен, без да е в състояние да предложи точна диагноза и лечение. Нямам представа дали по принцип главата не те слуша или е временно състояние, предизвикано от хормонални промени. Това само лекар ще може да ти го каже. Но постовете ти в последно време оставят такова впечатление не само у мен. Все пак, темата за смешките ти посвети цяла страница.
Виж целия пост
# 11
Не можах да разбера за какво точно искаш съвет:за отношенията ти с мъжа ти,за това как да си разпределяш времето или за какво?Стана ми интересно,че  имаш време да ядеш,че и диетична храна си приготвяш,щастливка. Моите като бяха много малки и не спяха не съм ядяла по цял ден,че и с дни.В този ред на мисли защо вместо да се вайкаш и както казваше баба ми да се пляскаш по кълките какво да правиш,не му сготвиш едно нормално ядене?Недоспиването в началото е гадно,но какво да се прави.Взимаш се в ръце,гледаш бебе,мъж,къща и толкова!
Виж целия пост
# 12
Оф, нима не можеш да различиш експертно мнение от мнение, дадено във форум по твоя молба, в отговор на зададен от теб въпрос? Ти постави проблем. Аз ти отговорих къде, според мен, е поне част от проблема. Капиш? Не, вероятно не капиш. Не мога да очаквам капиш от човек, който търси експертно мнение във форум. За експертно мнение се пита експерт.
Виж целия пост
# 13
интересуваше ме по-скоро мъжката гледна точка за този период.
Виж целия пост
# 14
Освен малоумен, тоя твоя мъж го изкара и сакат. Изобщо, какво прави по цял ден, след като не ходи на работа, не разхожда бебе, не готви, ами само броди като сянка, докато ти търпи истериите?
Съществуват ли наистина такива мъже?
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия