Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бихте ли отишли на спектакъл с участието на Максим Стависки

  • 45 944
  • 596
# 510
Забравила съм Peace Сега видях -12 март. Пак е малко времето. ПР им куца.
Виж целия пост
# 511

В центъра на София е облепено.
Виж целия пост
# 512
Това не е достатъчно, явно.
Виж целия пост
# 513
Никакъв ПР няма да помогне. Фигурното пързаляне не е популярно в България. Като се прибавят и скъпите билети, шансовете им да напълнят Арена Армеец са нулеви, без дори да слагаме в сметката отрицателното въздействие на участието на Максим Стависки. И без него нямат шансове.
Виж целия пост
# 514
Уиш, не е точно така. Аз и гимнастика не гледам, ама на Йовчев ходих и залата беше пълна. Да видиш световни шампиони не е за изпускане. Бих отишла на такова ледено шоу (руско, щото са майстори) и бих завела поне още 4-5 с мен, но не и при дебелокож и нагъл убиец.
Виж целия пост
# 515
О, на Йовчев винаги ходя и шоуто е страхотно. Сигурна съм, че и фигуристите ще направят страхотно шоу, но наистина мисля, че фигурното пързаляне не е особено популярно в България, а и билетите са скъпички. Най-евтините са по 40 лева, т.е. едно семейство трябва да изръси стотачка за скапани места с гадна видимост, а за по-добрите места, дори със семеен билет ще отидат над 150 лева.
Виж целия пост
# 516
Не могат да ни отрекат, обаче, че с тая тема им направихме хубава реклама. То лоша няма по дефиниция, де.
Виж целия пост
# 517
Тази сутрин по бтв имаше реклама за представлението с дата 17.02. И с изброени участници написани в комплект Албена и максим, като гласът зад кадър пропусна максим и спомена Йовчев. Сякаш Албена и Йовчев са двойка на леда. Ше се пързалят - няма да ги откаже нищо.
Виж целия пост
# 518
Е, то тях какво да ги откаже. Не им знам договорът дали е обвързан с това, колко е пълна залата, но те хонорар ще си приберат така или иначе.
Организаторите да му мислят дали ще им излязат сметките.
Виж целия пост
# 519
Нямам представа как е възможно този човек да има очи да дойде да се пързаля в България.

Изключителните качества на Албена - от нейната уста съм чувала само как на родители и се отразила катастрофат, как се притеснявали за нея и никой родител не бивало така да вижда детето си... И какви невероятни качества има любимия и. И съжаления на тях как им се е отразило.

Полицаите, спрели и пуснали Максим да си кара пиян, защото е голям хубавец, сигурна съм никой не им е потърсил отговорност.

Всъщност понеже е голям хубавец и златното момче на България, се случи всичко - от това да му подарят големия джип, до това да го кара пиян самозабравен (със сигурност не за първи път) и до това после всички да го завиват - полиция, съд.

Аз мисля, че трябва поне още едно Море от любов да му направят.
Виж целия пост
# 520
Не могат да ни отрекат, обаче, че с тая тема им направихме хубава реклама. То лоша няма по дефиниция, де.
Тази тема е информативна -  за хората, които щяха да бъдат подлъгани. Сега вече прочелите знаят колко още по-долен е убиеца максим стависки, как се крие зад имената на Йордан Йовчев и Албена.
Пък нека влезе в графа "реклама", ние не можем да мълчим когато Жокер медиа си разиграва коня на леда.
Виж целия пост
# 521
Щом залата е полупразна, значи не сме се справили с рекламата. Или сме се справили?
Виж целия пост
# 522
Щом залата е полупразна, значи не сме се справили с рекламата. Или сме се справили?
Ами тази зала е полупразна от ноември, когато трябваше да е шоуто. Не виждам да има кой знае колко продадени билети от пускането на темата.
Виж целия пост
# 523
Значи сме се справили с рекламата. Акоме разбираш.
Виж целия пост
# 524
Далече ми е и затова няма да отида, иначе с най-голямо удоволствие. Едното няма никаква връзка с другото. И освен това не е шоу на Максим.
Като е станало дума,  аз и други престъпници не искам да гледам, ама ми ги натрапват всеки ден от медиите. Да напусна държавата ли, че ни и управляват?
Гледам всичките други убийци сте ги оправили, та Ставийски е най-големият трън. Simple Smile И не , не оправдавам постъпката му, но спектакълът няма общо с нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия