Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кауфланд - тема 26

  • 74 377
  • 725ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ И СПОДЕЛЯНЕ В ТЕМАТА!

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ! УСПЕШНИ ПОКУПКИ!!!!

Виж целия пост
# 1

Може ли линк или снимка на тези тигани. Че аз на тигани трудно устоявам Satisfied

Ето снимка на тиганите.
Виж целия пост
# 2

Може ли линк или снимка на тези тигани. Че аз на тигани трудно устоявам Satisfied

Ето снимка на тиганите.
Тази седмица ли бяха на промоция ?
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата.

Контакт грила на Тефал от тази седмица какъв размер има, ако знае някой?
Виж целия пост
# 4
Аз минах взех на майка ми от тиганите, които бяха два размера само, преди 2 седмици. По един от двата вида. Дори новички дървени бъркалки й взех, за да се запази покритието им по-дълго. Присъствах като прави пържоли в големия, лесно се почсти после, доволни сме.
Виж целия пост
# 5
Тази седмица ли бяха на промоция ?
От 15 до 21 (т.е миналата седмица), 28 страница в каталога.
Виж целия пост
# 6
Запис...с пожелание за повече читави промоции! Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Здравейте  момичета  ! Отзиви за  индукционния котлон ,трябва ми за пържене  на терасата .
Виж целия пост
# 8
Запис и от мен.
В петък вечер пазарувах по списъка на мама в кварталния магазин и всичко ми се видя много по-скъпо в сравнение с К. Отделно, че в асортимента нямаше нито сухо мляко, нито кашкавал под 17лв/кг.
Хляб, безалкохолно, готвеното от топлата витрина - да, но меса, млечни продукти - не.
Виж целия пост
# 9
Ние пък вчера отидохме за свински бут и картофи мрежа ама нямаше, ни в единия K, ни в другия. В неделя мразя да пазарувам в К., всичко е изкупено и са изкарани са стоките за новата седмица на преден план...
Виж целия пост
# 10
Сравнението между Кауфланд и кварталните магазини е относително. Всеки има плюсове и минуси. Аз например пазарувам само от Кауфланд  и Билла. В кварталните само за хляб ходя и то инцидентно.
Виж целия пост
# 11
Днес в кварталния магазин (не е гараж или маза, а е на самообслужване и с голям оборот) купих: 1кг сирене, 500гр извара, 5бр кисели млека, 500гр кашкавал на местна хубава марка млечни продукти, 1 хляб за 18лв. Много обичам да пазарувам от там, защото купувам истински хранителни продукти и оставям по-малко пари. Като вляза в К и почвам: кафе, салфетки, мокри кърпи, безалкохолно, бира, сладки работи, снаксове и само боклуци купуваме, хладилника празен, а много пари оставяме Grinning
Виж целия пост
# 12
То това не е до магазин, а до самоконтрол. В крайна сметка кафе, салфетки и тоалетна хартия трябва да си купиш, нали? Снаксове и шоколади не е задължително, но дали ще е от Кауфланд или от гаражчето под блока все е тая. Даже от Кауфланд ще ти е по-изгодно.
Виж целия пост
# 13
Да, аз затова си ги купувам от Кауфланд. Това, което ми е по-изгодно от въпросния магазин са млечните продукти, съотношение цена-качество. Ама то си е и до града, в който живеем и изобщо тази тема е много обширна и всеки е свободен какво си иска от където си иска да си купува Wink
Иначе някой спомена, че купува АМ и памперси от Кауфланд. С доста голям бюджет трябва да си, за да го направиш. Цените им са безумно завишени. Като пример давам Молфикс, който сега е намален на 14лв. В кварталния детски магазин е на 14лв редовна цена, а в Кауфланд пише, че е намален от 20лв.
Виж целия пост
# 14
Аз не харесвам млечните продукти в К. Вече и рибата не ми харесва, но други неща са ми ОК.

Миналата седмица останах разочарована, че са свършили таблетки за пране на Ариел, но и аз отидох четвъртък петък, та явно не са ми били много важни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия