Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Трета сливица. Какво да правим? Специалисти във Варна....

  • 687
  • 11

Анкета

Кой специалист посетихте и останахте доволни?

Опции:

* Може да изберете максимум 3 опции.

Здравейте Simple Smile
Започна и нашата борба с трета сливица.
Направих нова тема, тъй като за Варна липсва актуална. Надявам се да сме си полезни и да вземем най-правилните решения за нашите деца.
Виж целия пост
# 1
Дъщеря ми е на 2г. 9м. , с трета сливица трета степен и другите две също са огромни.  Мнението на специалистите е да се отстрани третата, а другите две да се свият или отстранят също. Досега не е правила ангина и не е боледува често, но устата редовно е отворена, хърка вечер, обилно потене дори и през зимата и постоянно запушен нос. Пробвахме с Имунотрофина и Лимфомиозот, но без ефект. Моля помагайте, който се е сблъсквал с това и е извървял пътя на вземане на трудното решение.
Виж целия пост
# 2
 Преди много години взех трудното решение, доста набързо, защото ми определиха неочаквано скорошна дата. Доволна съм от решението.Синът ми беше на 5 и май от най-големите сред децата за операция.

Самата процедура , макар и кратка за мен беше някакъв филм на ужасите, който не искам да си спомням
Но на другия ден всички деца бяха на контролен преглед, смееха се, закачаха се, ни следа от изживяното.
Виж целия пост
# 3
Професор Недев света Марина уши нос гърло. Доволна съм от него . Не бях за вадене на сливица.  Имах друга манипулация.
Докато лежах в болницата имаше доста деца за вадене на сливици. Нямаха някакви проблеми. Всичко беше много добре. И родителите доволни. Доста минаха по време на моя престой. Но мисля че всички в света Марина са добри.
Успех
Виж целия пост
# 4
Здравейте! И моето дете е в същото положение като вашето, но ние сме в Пловдив. И нас ни посъветваха да махнем третата сливица, за да се свият другите две. Извадихме я, но ефект не виждам(освен, че спряха да му текат непрекъснато лигите и започна да говори). Другите две сливици си остават огроооооомни и вече не знам какво да правя, защото детето е непрекъснато болно откакто тръгна на градина. Сега ме е яд, че не извадихме и трите сливици наведнъж. Единственото, което все още не сме пробвали е Имунотрофина. Това ми е последната надежда, но като чета, че и при вас не е имало ефект и се отчайвам.
Виж целия пост
# 5
А след като я извадихте, детето спря ли да хърка. Дъщеря ми доста хърка вечер.
Виж целия пост
# 6
Аз съм далеч от Варна ,но извадихме третата сливица на дъщеря ми декември месец 2014 г. в Каспела-Пловдив.
Пазехме я около месец след това вкъщи.
Спря да хърка и да спи с отворена уста.
Боледува си от време на време ,но  не е каквото беше преди.
Преди да я махнем от градината всяка седмица беше болна,месец вкъщи и така до откат.
А колко АБ изпи ...
Виж целия пост
# 7
Имунотрофина трябва да се приема дълго 5-6 месеца иначе няма особена разлика.Всичко се оправя с израстването на детето поне така казват лекарите.Ако не боледува често и няма услоожнения -ангини ,отити-непрепоръчват вадене.Успех
Виж целия пост
# 8
Мието дете прави чести отити и ангини. Затова лекарите вероятно ни препоръчват вадене.

Никели, моето дете и преди не хъркаше, защото винаги дишаше през устата.
Виж целия пост
# 9
Дъщеря ми от редовно повтаряне на израза "Затвори си устата" започна нарочно да я стиска, особено когато вижда, че  я наблюдаваме. Иначе вечер спи или с отворена уста или хърка, случвало ми се е да не мога да спя от нейното хъркане. Често същоНа мен също ми намекнаха за вадене на другите сливици, но засега съм твърдо против, само третата евентуално ще прежаля. Казаха ми, че могат да ги свият, нз как. Иначе другата ми дилема е дали да е стандартен метод или с коблатор.
Виж целия пост
# 10
Здравейте! Големият ми син е с трудно проговаряне и подута трета сливица, която е проблемна и търсим възможности за опериране. Дотук 3 УНГ са потвърдили, че е за махане. От бебе прави редовно ангини. Що АБ е изпил ... Имам желание да махнем сливицата в Св. Марина, но се чудя кой вид операция би била най-бърза за възстановяване и най-ефективна. Доктор Илиев го хвалят много.
Виж целия пост
# 11
Здравейте! Детето ми е почти на четири. От година и половина е постоянно с хрема. Д-р Чамурлийски потвърди, че има трета сливица и трябва да се извади. Препоръча ми д-р Мутафова. Но аз се колебая между нея и д-р Войчева. Може ли да споделите впечатления за тях, защото не сме посещавали нито едната, нито другата?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1