Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кой куриер използвате?

  • 3 010
  • 25
# 15
Малки пратки по спиди, по-евтино е и като цяло не питат какво има вътре, не искат да отварям вече опаковани неща (не че пращам нещо непозволено, ама в еконт ме караха да отварям коледните подаръци, които бях опаковала празнично) а Еконт за по-големи неща. Другите въобще не ги използвам...
Виж целия пост
# 16
Това с отварянето и на мен ми беше проблем. Една от причините, поради която не желая да работя с еконт. И аз ги разбирам, но наистина не беше редно да отворя подарък.

Иначе пратката ми пристигна благополучно, кат ми казаха че е в перфектна кондиция. Поне до момента практиката ми показва, че когато фирма реши да се разширява малко или много се "стяга"
Виж целия пост
# 17
Да разбираме, че изпратихте с Рапидо!?
Виж целия пост
# 18
Да разбираме, че изпратихте с Рапидо!?

О, да, с Рапидо изпратих.
Виж целия пост
# 19
Здравейте, имам въпрос UPS обаждат ли се по телефона преди да доставят пратката на адреса?
Виж целия пост
# 20
Еконт, доволна съм. Доставят и чупливи неща. Освен това офиса им е близо до дома ми, това също е от полза. Изпращам пратки до родителите ми, без предварителен преглед, защото това оскъпява доставката.
Виж целия пост
# 21
Всъщност, за куриерите има значение и дали са си към фирмата или са франчайз. Работя с Лео експрес служебно, досега нямам проблеми, обаче един два пъти ми се наложи да се разправям с офиса им в Слънчев бряг, ужасни са, пратки се бавят, налагало се е да ходя да си ги търся, после разбрах,
че били франчайз. В София също се наложи един-два пъти шефът ми да ходи да търси пратките в офиса. Досега за мен Еконт са най-точни.
Виж целия пост
# 22
Доволна съм по принцип от Еконт, попадала съм на кофти служители, но сегашният офис, който ползвам, е много добър. Служителките са коректни и бързи. Като цяло цената е ок, ако ползваш отстъпка през олх например, за малки пратки. Иначе в старата фирма ползвахме Intime за обемни пратки и бяха доста изгодни.
Виж целия пост
# 23
Аз съм доволна от "Еконт". Цените са нормални и никога не са ми бавили поръчка.
Виж целия пост
# 24
Служебно работих с Европът,но в по-малките градове нямат офиси и това е пречка.От скоро и лични и работни пратки изпращам с Еконт.Доволна съм,всичко пристига бързо и адекватно.Като минус отчитам,че са малки офисите и за по обемисти стоки е трудно.
Виж целия пост
# 25
Ползвам Еконт, защото са доста по организирани от спиди и рапидо за лични пратки за големи пратки на пале-тран прес цената им е теи пъти по-ниска от на Спиди.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия