Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мартеници 2018

  • 10 348
  • 33
Тъй като не видях актуална тема реших да пусна нова . Ако все пак има тема вече се извинявам и моля тази да бъде изтрита. 

Пишете тук всичко свързано с мартениците .
Ако продавате : на какво наблягате ?
Ако купувате : какви мартеници предпочитате ?

Приемам забележки,ако нещо не съм пуснала ,както трябва 

Виж целия пост
# 1
Купувам.
Не купувам нищо, което не е за ръка, не купувам нищо, което да е накичено с метални или блестящи камъчета, фигурки, буквички, детелинки и всякакви кичотии. Предпочитам неща от този сорт

Скрит текст:


Виж целия пост
# 2
Направих си няколко от стъклени мъниста (бели и червени - знам, че за здраве се носят преплетени конци, но така или иначе - ще ми подарят). Тези, които направих са за мен и за някои много близки мои роднини (жени, предполагам, че мъжете няма да искат да носят мъниста).
Може да купя няколко гривни за други познати - колкото да има какво да им върна, като ми подарят мартеничка.
Виж целия пост
# 3
Тази година съм решила да направя персонализирани мартеници с плочка и надпис с името.
Виж целия пост
# 4
Аз купувам прежда и разни дървени мъниста и правя подобни на тези, които са на снимките по-горе, но по-семпли.
Виж целия пост
# 5
Миналата година купих на всички за ръчичка като за мъжете бяха с конци и дървени мъниста, за жените пак с конци , но с други мъниста, а за по- младите и децата целите от мъниста тип гривна! Само на мъжа ми направих лично аз!
Виж целия пост
# 6
Аз купувам мартенички от благотворителни базари. Предпочитам от естествени материали, но се е случвало да купя и тип "значка" с логото на фондацията.
Виж целия пост
# 7
От няколко години вкъщи си правим мартениците, противни са ми всички китайски мартеници, които ни заляха. Ако купувам понякога гледам да е от някоя баба или по нещо да личи, че са ръчно правени.
Влагам лично отношение в мартениците, които правим, децата също участват, което е важно.
Обикновено навиваме гривнички по различни начини, купувам вълна от кинкалерията и гледам да вложа и нея. Въпреки, че изцяло вълнените бодат и не са добри.
Виж целия пост
# 8
Аз също предпочитам ръчно правените мартеници. Предимно купувам, но когато имам възможност си правя, бих включила и детето ми, ще му бъде забавно, въпреки че е малък още Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Реших да опитам  и да си помогна , че останах без работа ,  както се казва , защо не !
С огромно желание ,  без особени знания направих няколко моделчета ,  ще ми позволите ли да, ви ги покажа ?  

http://prikachi.com/images.php?images/304/9273304Q.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/305/9273305L.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/308/9273308R.jpg
Виж целия пост
# 10
Страхотни са .  Аз също от известно време правя мартеници (от 2 години) . Бих показала ,но точно в момента няма как да снимам ...

Виж целия пост
# 11
Честна ли си ,  аз съм доста неуверена ,  притеснявам се дали всичко е както трябва ,  но от друга страна ,  с две ръце няма как вдичко да е до мелиметър точно .
Имам ядове с това макраме ,  не зная как да го напраВя да не се нищи ,  то всъщност от него нямам продадено де ☺
Лъжички ,  метлички и няколко кученца ми поръчаха ,  което ме ☺ направи страшно шастлива  😊
Виж целия пост
# 12
Мадам Тиква, страхотни са мартеничките ти bouquet  Метличките как ги направи? СЕга гледам, че много се харесват точно метлите, като семейна голяма мартеница.
Виж целия пост
# 13
И аз да споделя моето мнение .. та днес докато избирах мартенички видях едно със стъклени топченца и между топченцата имаха или обувка с ток висищулка или червило или надпис love,кучета, котета и т. Н и те бяха метални и изглеждаха като красиво бижу! Направи ли впечатление , че страшно много се харесваха
Виж целия пост
# 14
Мадам Тиква, страхотни са мартеничките ти bouquet  Метличките как ги направи? СЕга гледам, че много се харесват точно метлите, като семейна голяма мартеница.
Намерих малки метлички ,  на които съм навила червен пан ,  поиграх си , докато направя тази част за закачане здрава . Възлите съм скрила под конците . Залепих на детелинките , калинки и после върху метличката .  Купих креп листи селени за цвят и с пресукан конец ги фиксирах ,  много съм зле с обясненията Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия