Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебе Марти

  • 22 042
  • 102
За съжаление на 08.09.18 Марти загуби тежката битка и вече е ангелче.


Мартина Петрова е петмесечно кърмаче с диагноза остра лимфобластна левкемия, поставена през месец ноември 2017г. Оттогава до днес семейството полага необходимите грижи за лечението на Марти в България, но крехката ѝ възраст я прави още по-рискова към заболяването и заради това спешно са необходими средства за продължаване на лечението ѝ в чужбина.Епикриза и други документи:
Скрит текст:

Подробности за състоянието на Марти можете да следите в нейната група във Фейсбук.

Можете да помогнете на Марти чрез парично дарение по банков път или с Paypal. Скоро очакваме и DMS номер, който ще съобщим в темата. Също така можете да се включите и в благотворителния базар[/b] в подкрепа на Марти като закупите или продадете вещи, средствата от които ще отидат за лечението на малката Мартина.

Дарителска сметка:
IBAN: BG68FINV91501317133190
Tитуляр: Мартина Ангел Петрова
BIC: FINVBGSF

Paypal акаунт: achkata6908@abv.bg - Ангел Петров (бащата на Марти)

Нека помогнем на Марти да живее!
Виж целия пост
# 1
Дано по-бързо се съберат средствата за лечението ѝ.
Виж целия пост
# 2
Каква сума се събира? Има ли оферти за лечение в чужбина? Нещо не мога да се ориентирам във ФБ страницата за тази информация.
Виж целия пост
# 3
Каква сума се събира? Има ли оферти за лечение в чужбина? Нещо не мога да се ориентирам във ФБ страницата за тази информация.

Още няма конкретна оферта. От болницата в България се бавят с издаването на документите, които са необходими за пренасочването на Марти в чужбина, макар че ги обещаха още в края на февруари. Днес се надяваме вече да са ги дали на майка ѝ, за да се задвижи процедурата, защото всеки ден е от голямо значение при толкова малко бебенце.
Виж целия пост
# 4
   Колко е мъничко, а вече е болно.  Cry Моля се да оздравее това мъниче, да порасне и да изживее един пълноценен живот!
Виж целия пост
# 5
Благодаря ти за уточнението, Адри́.
Виж целия пост
# 6
От известно време и аз следя случая на Мартинка, но снощи ми попадна запис на репортажа по БТВ. Ами аз познавам семейството. Направо съм в шок, не мога да спра да мисля за това. 😢

Моля се да се пребори мъничето! Дано, дано, дано! 🙏

Снощи синът ми си извади касичката и каза "искам и аз да даря от моите пари", а аз нямам сили да му кажа, че това е сестричката на негова приятелка! Sad
Виж целия пост
# 7
elleni, и аз не мога да спра да мисля за това мъниче, а не ги познавам лично. Представям си какво ти е на теб...
Аз имам дъщеричка на същата възраст и на снимките Марти толкова ми прилича на нея, че всеки път буца ми засяда на гърлото. Дано да успеем бързо да съберем парите и да получи адекватно лечение.
Виж целия пост
# 8
За момента по сметката на Марти има събрани 30000 евро. За да замине необходимият минимум е 50, а е възможно сумата да се окаже и двойна.
Помогнете да разпространим кампанията, за да могат повече хора да се включат
Виж целия пост
# 9
Актуални новини:

"Здравейте, хора с добри сърца! Имаме страхотни новини ! Днес Марти беше прегледана в София от професор от Турция и документите и бяха разгледани.
Във вторник Марти ще пътува за Турция. Линейка ще дойде да я вземе от тук до там, тъй като пътуването със самолет е непрепоръчително. Благодарение на средствата, които са събрани до този момент тя ще може да замине веднага. Ще се направят всички необходими изследвания и ще се започне химиотерапия. Тя ще продължи докато бластните клетки в кръвта и не станат 0,0 в момента са 0,3. Когато това стане ще може да се пристъпи към трансплантация на стволови клетки. Донор по всяка вероятност ще бъде сестричката на Марти, с която имат съвместимост.
За първоначалното заминаване и химиотерапията събраните средства ще са достатъчни, но не и за цялостното лечение. Докато трае първия етап се надяваме да съберем достатъчно средства и тя да завърши лечението, за друг вариант не смеем да мислим....
Имаме огромна нужда от вашата подкрепа и помощ в този момент. Вие ни помогнахте да повярваме, че лечението и заминаването и в чужбина са възможни, а не само мечта!
Моля ви, продължавайте да подкрепяте нашето мъниче Марти!

Благодарим ви за добрината!
Благодарим ви, че ви има !"

https://www.facebook.com/helpmarti/posts/1990181184567717
Виж целия пост
# 10
DisappointedСтрахотно е, че Марти заминава утре. Дано обаче успеем да съберем нужната сума за втория етап на лечението, защото досега за 3 месеца едва събрахме 50 000 евро, а сега трябва за един месец да се съберат още 100 000, за да не се наложи да се връща преди да е завършено лечението Disappointed
Много ми е притеснено и се надявам да се включат повече хора.
Виж целия пост
# 11
Страхотни новини! Ще ги съберем, няма начин!
Виж целия пост
# 12
Имам чувството, че няма много голяма активност в Благотворителния базар в сравнение с подобни кампании преди! То е видно и от групата тук! 😔
Моля ви, който чете темата, който види пост във Фейсбук - споделяйте! Това е най-малкото, което можем да направим! ❤

Виж целия пост
# 13
И на мен ми прави впечатление, че базарът не върви много Sad В други групи за 3-4 седмици се събираше цялата сума, а тук 1/3 я мъчим вече четвърти месец... То е ясно, че не можем да помогнем на всички и хората се разпокъсват при толкова нуждаещи се деца, но дано да се раздвижат нещата.
Виж целия пост
# 14
DMS би раздвижил нещата! Но комисията за Лечение на деца в чужбина все още не е разгледала искането за отпускане на сеедства за Марти! А за активиране на DMS е необходим отказ от тяхна страна...

Има обаче HelpKarma. Много е лесно даряването там! Само не знам дали има изискване за  минимална сума, която може да се дари!

Дописвам: има минимална сума - 5 евро! Peace
Ето линк към кампанията:
https://m.helpkarma.com/campaign/pomogni-na-bebe-marti-da-pobedi … emiata-45/donate?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия