Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

112 ОУ "Стоян Заимов"

  • 1 410
  • 6
Някой да има актуални впечатления от 112 ОУ "Стоян Заимов"?
Интересуват ме по-специално учителките, които ще водят първи клас:
Г-жа Христова
г-жа Горанова
г-жа Пешева
Виж целия пост
# 1
Здравейте, г-жа Пешева е много добър учител с голям опит.
Виж целия пост
# 2
Здравейте, г-жа Пешева е много добър учител с голям опит.
Имате ли лични впечатления?
Виж целия пост
# 3
Да, познавам я лично, преподавала е на дете на моя близка от 1-4 клас. Исках и моето дете за запиша при нея, но в този случай трябваше да дам детето по-рано на 6 год. и затова се записахме при г-жа Александрова. В момента ние сме 7 клас в 112-то
Доколкото за г-жа Христова, ако е същата Христова, която е възрастна и е била бивша директорка, не ви я препоръчвам в никакъв случай.
Виж целия пост
# 4
Като че ли не е същата Христова. Аз говоря за Татяна Христова, преподава английски език на другите паралелки. 40-тина годишна е според мен.

А вие доволни ли сте от училището след 4 клас?
Виж целия пост
# 5
Явно не е същата, и по- добре. А доколкото за училището, да ви кажа честно, не сме доволни. Има някои положителни промени откакто смениха директора, но трудно. Добре че имахме късмет да попадне детето в добър клас, с деца на амбициозни и интелигентни родители повечето.
Виж целия пост
# 6
Препоръчвам горещо госпожа Пешева, отличен професионалист. Майка съм на дете от настоящия и четвърти клас и споделям личен опит .
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия