Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво ще направите ако получите неочаквано 4000 лева

  • 10 150
  • 89
Не че не знам какво да ги направя, ма паричките дойдоха напълно неочаквано  и непланирано и бих искала все пак поне отчасти да ги похарча за нещо смислено и дълготрайно и затова ми стана нитересно вие за какво бихте ги похарчили
Виж целия пост
# 1
Всичко, което дойде извънредно вкарвам по ипотеката, за да се върне по-бързо, съответно като вкарам тези, спестявам още толкова от лихви.

Всеки би ги вкарал в каквото му е нужно. Някой за изплащане на жилище, друг за належащ ремонт, трети за здравословен проблем, образование, екскурзия, в бизнеса си, в хоби и т.н. Така че - реагирайте спрямо вашето положение и нужди Hands Plus1
Виж целия пост
# 2
Ако няма нещо спешно и неотложно, по-голямата част бих вложила в акции, останалите - за душата.
Виж целия пост
# 3
Ако няма нещо належащо в нищо. Обичам пари за черни дни. Странни са ми хората, които не заделят. Да пази Господ от тежко разболяване, че парите хвърчат бързо...
Виж целия пост
# 4
Ами, аз лично бих ги похарчила за екскурзии, понеже нямам нещо належащо за което да трябват пари (т.е. нещо като заем или друго от неотложна необходимост), а не стигат за наистина голяма покупка.
На мен ми е странно събирането в банка, при положение, че банката не дава нищо в замяна, а напротив - аз плащам годишна такса, за да ми пазят парите. Всъщност, имам малко пари на депозит (роднини ме убедиха да ги скътам в банката), срокът му изтича през юни - тегля и отивам на екскурзия, когато ми е удобно през годината. Съжалявам, че послушах роднинския съвет и не видях абсолютно никаква полза от него.
Виж целия пост
# 5
Ще ги вложа в ремонт на апартамент,който давам под наем,че има нужда . Peace
Виж целия пост
# 6
Отиват в касата, където се събира за кола..))
Или ще отида на почивка.
Според настроението.
Виж целия пост
# 7
Ако нямам нищо неотложно, ще ги заделя като спестявания. Дори и да не носят никаква лихва, сумата не е толкова голяма, че да блокира голям ресурс.
Виж целия пост
# 8
Екскурзия. Докъдето стигнат.
Виж целия пост
# 9
Даже маршрут имам готов
Виж целия пост
# 10
С половината пари ще отида на екскурзия,а другата половина отива в банковата ми сметка.
Виж целия пост
# 11
Детска стая ще направя на внука.
Виж целия пост
# 12
Нямаме нищо неотложно.Спестяваме от други пера. Затова ще организирам веднага почивка за цялото семейство (т.е. с всички деца и кучета). Даже знам къде точно - седмица планина и басейн. И с една част от парите с половинката ми ще си направим кратко пътуване само двамата.
Виж целия пост
# 13
Ще си доплатя за университета. Останалите - моренце, екскурзия. Може и малко да дам на мм да оправи оня апартамент. Абе - намествам ги веднага.
Виж целия пост
# 14
Банята ни е за ремонт и ако в този момент паднат от някъде пари, веднага ще се насочат към тази дупка.
Принципно ако няма нещо спешно, бих си оправила зъбите на цяло, а не на парче както в момента.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия