Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заровено злато

  • 3 900
  • 5
Здравейте, чува ли ли сте за поверия свързани със заровено злато близо до къщи/под тях и че то причинява зло на тези "които живеят над него". 
Виж целия пост
# 1
Не. На вас кой ви пълни главите с такива глупости! Как може някакъв неодушевен предмет да ви вреди, само защото е заровен някъде си. Това да не е радиоактивен отпадък или бомба. Глупости!
Виж целия пост
# 2
Аз съм чувала, че заровено злато не носи късмет на този, който го е намерил. Повече от 30 години съм живяла в къща, където според поверието имало заровено злато. Била е на най-големия чорбаджия в околността, но е умрял като последния бедняк. Така и златото му още не е намерено, ако го е имало, де...
Виж целия пост
# 3
заровено злато или пари златни някъде не се взимат никога .Много лоши неща следват след това
Виж целия пост
# 4
То златото само се показва на който трябва.
Виж целия пост
# 5
Aз съм чувала от майка ми, че едно време, когата хората са си строяли къщите са слагагали пари (може би и злато) в основите на къщата, за да носи на къщата пари и благополучие. Не съм чувала това да е донесло нещастие на някой, освен ако те не са изкопани и после взети.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия