Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Банята - 32 тема

  • 77 107
  • 801
# 630
Fifiana, коя от двете имаш предвид - икейската или на Идеал Стандарт?
Виж целия пост
# 631
На Идеал Стандарт.
Виж целия пост
# 632
Отпада значи...
При тази наклонът ми се струва по-добре изразен.
Виж целия пост
# 633
Fifiana, коя от двете имаш предвид - икейската или на Идеал Стандарт?

Тази пък на Икеа ми се струва, че ще се посипва с прашинки в тази задна част. Аз понеже виждам добре и много ме дразни. Имам Lillangen от тесните https://www.ikea.bg/bathroom/Bathroom-sinks/lillangen-41504/80206653/ и постоянно обливам с вода това излятото прагче. При мен обаче е в мивката, а при теб ще трябва да се бърше с парцалче.

В Герака на Околовръстното има много мивки за монтаж върху плот мини и там да погледнеш ако искаш какво имат. Иначе тази на Серел доста добре изглежда на снимка, само да не ѝ е малко коритцето.
Виж целия пост
# 634
Искам да сменя смесителя в банята с нещо което да не шуми като сегашната (вече е на 15г), но да има опция да поставя маркуч (рядко), на сегашната няма как.
Скрит текст:
Тази например - може, но ръкохватката е обърната?! Има ли вариант с подобно лебедка и удобна ръкохватка и да е възможно най-евтина (под 40-50лв)?
Сегашната:
Скрит текст:
Тъй като точките на тръбите са на височина 37см от ръба на мивката - нещо такова, като височина трябва да е, но не с така разположена ръкохватка
Скрит текст:


В краен случай може и да прежаля опцията за надянване на маркуч за миене... ако цената е определяща.

PS: Такъв накрайник дали се продава - мисля че ще свърши работа.
Виж целия пост
# 635
Тази пък на Икеа ми се струва, че ще се посипва с прашинки в тази задна част. Аз понеже виждам добре и много ме дразни....Иначе тази на Серел доста добре изглежда на снимка, само да не ѝ е малко коритцето.
Точно това са ми притесненията.
В крайна сметка поръчах тази на Идеал Стандарт, ако е трудно оттичането ще я върна, не ми се разправя повече с избиране Laughing
Виж целия пост
# 636
 Някой с мнение за тази структура? Дали е читава?
https://www.praktiker.bg/bg/b/NEXO?utm_source=broshura.bg&ut … aign=october-2018
Виж целия пост
# 637
Харесахме си колона на фирма Деанте. Някой да е чувал нещо за тях? Ще са ми добре дошли всякакви отзиви🙂
Виж целия пост
# 638
Някой може ли да ми каже с какво се почистват остатъци от цимент, латекс и монтажна пяна? Имам следи и от трите върху новия гранитогрес (плочките са грапави и по-трудно се почистват). Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 639
Момичета, голями намаления в Хикови
https://www.hikovi.bg/bg
Виж целия пост
# 640
Имам един въпрос  - искам да взема сифон под мивката, който да е по-естетически издържан, защото ще се вижда. Нещо такова:
Скрит текст:
Разглеждам в нета, но навсякъде гледам че долното рамо е 30 см, а мивката ни е по-тясна. Та въпросът ми е това долно рамо регулируимо ли е по принцип или трябва да търсим такъв, който да отговаря на нашите размери?
Виж целия пост
# 641
Може да се регулира спрямо канала.
Виж целия пост
# 642
Аз пак да питам☺ Някой с мнение за Деанте? ММ много хареса една душ колона и дава зор да я вземем, но аз не мога да намеря никакви отзиви за марката в нета и се притеснявам 🙄🤔
Виж целия пост
# 643
Здравейте,
Харесахме долен шкаф с мивка, но мивката не е керамика, а акрил. Някой ползва ли такава, как е като поддръжка, има ли нещо по-специално? В магазина казаха само без абразиви, всичко друго е ОК за почистване, и че били предпочитани заради безопасност.
Всякакви впечатления са ми добре дошли, и без това не съм 100% сигурна дали ми харесва.
Виж целия пост
# 644
Имам изкуствена мивка в старото жилище  (сигурно е акрилна, бяла пластмаса някаква) и след 15 години и няма нищо. Мия я с Мр. Пропър и други такива. Ако ползваш абразив ще се надраска или поне ще падне гланцът. Предполагам, че ако някой има навик да си оставя запалена цигара, също ще я повреди. Иначе е лесна за поддръжка и ако падне нещо тежко стъклено в нея и тя не се чупи, и стъклените неща не се чупят толкова лесно.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия