Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кралски работи и клюки - 13

  • 65 376
  • 748

Анкета

Как очаквате да се развият отношенията на Меган и Хари?

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 27 май 2018, 20:41
* Може да изберете максимум 2 опции.

Добре дошли в новата темаМоля, нека в темата да присъстват добрият тон и хубавото настроение!


Всичко за Кралската сватба 29.04.11
Новосъздаденото кралско семейство
Кралски работи и клюки
Кралски работи и клюки-2
Кралски работи и клюки-3
Кралски работи и клюки-4
Кралски работи и клюки-5
Кралски работи и клюки-6
Кралски работи и клюки-7
Кралски работи и клюки -8
Кралски работи и клюки -9
Кралски работи и клюки-10
Кралски работи и клюки - 11
Кралски работи и клюки - 12
Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 2
Радика,благодаря за темата! Шапката на темата е прекрасна!
За мен е интересно, научавам страшно много нови неща.
Обаче кралица Виктория за мен е уникална личност, почнах да се интересувам покрай сериала за нея, който много ми харесва, ще хвърля око и на филма, препоръчан в края на миналата тема.
Ходих специално в Кенсингтън в Лондон, в музея В&A, а историята за слугата индиец ме заинтригува доста.
Bw кралица Виктория е родена на днешния ден - 24 май 1819 година. Предполагам, че няма проблем да се споделя и за отдавна царували кралски особи.
Виж целия пост
# 3
Предполагам, че няма проблем да се споделя и за отдавна царували кралски особи.

Супер идея е даже, малко разнообразие в темата Grinning

Снимката на стълбите, която е първият пост на темата се оказа с история (силно казано де).
Младоженците са имали само няколко минути да направят снимка само на двамата. Фотографа е казал на Меган да седне, но тя, уморена от тържествата, направо е паднала върху Хари. Последвалият смях е отразен на фотото. Сигурно затова е толкова сладка тази снимка Heart Eyes
Виж целия пост
# 4
Включвам се в темата с датската принцеса Мери


Виж целия пост
# 5
Хубава е снимката, ама да не бяха резнали ръката на Хари, много грозно изглежда.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата!
А баба Бети харесва ли ви като млада?
Виж целия пост
# 7
Мерси за темата!

Не ми харесва баба Бети като млада
Виж целия пост
# 8
Заминават за Африка на меден месец, малко не разбрах кога. Не че има значение, но предполагам, че снимките ще са интересни.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за темата!
А баба Бети харесва ли ви като млада?

Не е лоша. Но, повече ми харесва сестра и
Виж целия пост
# 10
Гледам сравнението на общата снимка от 3-те сватби (от миналата тема) и е ясно, че фотографът е искал да направи различна снимка, но ми идват твърде тъмни нюансите, но то пък и дрехите им са такива.

Кейт не се усмихва ехидно, както някой беше отбелязал, а се опитва да прикрие усмивка от глупостите на пастора. И не беше само тя. Аристокрацията успя да се въздържи и да приеме нещата сравнително спокойно, с което показа, че класата си е класа.
Виж целия пост
# 11
Не искам да развалям илюзиите на някои потребителки, замаяни от приказките за принцеси, Пепеляшки, Снежанки и тъй нататък приказни персонажи, но в обществен форум като този има всякакъв тип хора, включително здравомислещи и чели навремето книжки не само с приказки, затова има разминаване по разни въпроси. Няма лошо, научават хората по нещо, стига да са отворени към това.
Малко в този ред на мисли, видях в старата тема родословното дърво на Меган и Хари, откъдето ставало ясно, че имат родствена връзка.
На тези, които се интересуват, ще обясня само с няколко думи какво представлява на практика създаването на родословно дърво. Отнема дълги години. Обикновено създателите на родословното дърво посвещават на това всичкото си свободно време, понякога целия си живот. Този, който правеше родословното дърво на моя род, не успя да го довърши, не му стигна животът. Най-трудно е, когато някой емигрира или дойде от емиграция и трябва да се търси из другия край на света информация.
За Хари и Уилям съм сигурна, че имат отдавна родословно дърво, то не е и трудно да се направи, защото тяхната родословна линия назад е лесно проследима, а съм и напълно сигурна, че е максимално точно и вярно, сега само се допълва, но за кой да е друг човек, респективно род, отнема много години.
Последната подробност е, че твърде малко родове имат съставено родословно дърво. Рядко се намира ентусиаст, който да се заеме с тази твърде времеемка задача.
Фалшиво най-вероятно е родословното дърво на Меган. Някой е направил набързо тази обидна за английското умствено ниво фалшификация и айде народе на аристократите, по два за лев вървят...... Twisted Evil Кому е необходимо избраната от Хари жена да се изкарва непременно със синя кръв, след като е видимо с просто око, че е далече от това? По-скоро е обида, ако издънките на аристократ  изпаднат до нивото, на което се намира родата на Меган откъм баща й. Във всяко отношение. Точно те я злепоставиха.
Не съм виждала другаде такива напъни жените, избрани от принцовете, които са с произход от народа, да се изкарват и те аристократи. Важи и за мъжете на принцесите, престолонаследнички или не. В кралския двор на Англия са доста смешни в това отношение.
От принцесите, дошли от народа, най-много ми харесва испанската кралица Летисия. Най-изящната от всички, без да е с най-красиви черти.
Виж целия пост
# 12
Много ми харесва баба Бети ,и като млада и сега дори.
Излъчва сила и аристократизъм ,дори и на тази възраст . Което не бих казала за майка й ,примерно.
Това видяхте ли го  -
https://youtu.be/SKV6h_5XFbk
Виж целия пост
# 13
А баба Бети харесва ли ви като млада?
Личат си твърдия характер и интелигентността, за красота не мога да говоря. Но първите две са важни за кралица, дори и в приказките не всички кралици са красиви. Филип е бил *убавец.

Много забавно било в тази клюкарска тема!:)
Виж целия пост
# 14
Здравейте, чета Ви редовно. Честит празник! Ето на това попаднах днес  https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a20886913/prince- … -davy-phone-call/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия