Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъж Скорпион - 4

  • 12 363
  • 158
# 150
То между скорпион и козирог химията е много силна. Привличането става само с 1 поглед.
Виж целия пост
# 151
То между скорпион и козирог химията е много силна. Привличането става само с 1 поглед.
Дядо ми и покойната ми баба са такава комбинация. Може и да е имало силна химия, ама Козата според мен го манипулираше и мачкаше. Но да не говоря за тези, които не са на нашия свят.
Виж целия пост
# 152
17 години прекрасна и истинска любов с Дева, за съжаление почина, сега съм със Скорпион, не се оплаквам.
Виж целия пост
# 153
А моите покойни баба и дядо бяха тя скорпион, той риби.Имаха изключителна връзка през всички тези години докато тя си отиде.Той от мъка не можа да я прежали, разболя се и я последва.В тяхната връзка тя беше водещата.
Ние с ММ се обратната комбинация.
Виж целия пост
# 154
Трети рак вече ми разби сърцето за последните 22 години, приключих с тях. Laughing Така съм вбесена, че не мога повече. Честно, ще бягам от тях с 200. Безобразни са. "Искам-не искам, не знам какво искам. Къде сии? Дезидератко, само теб искам. Я да се скрия. Да ида за 3 месеца в Корея без да и кажа....А защо не ми говориш, какво съм ти направил? Къде сии? Искам у нас, при мама/тати, ох, сетих се, че съм женен."
Десет 10! години по-късно "Ожени се за мен, искам те и с децата." smile3544
Неосъзната работа. Айде, двама бяха на по 20-21-22 тогава, но онзи, който забрави че е женен беше на 38. hahaha


Много малко Риби познавам, и са все различни.

Познавам мъже рак, но не чак толкова отблизо знам, че са хора които гледат миналото, но чак такова безхаберие не знаех, че имат то това е ужасно, което описа.  Един мъж трябва да знае какво иска да има ясна цел, да е постоянен в действията си, да държи на думата си, да умее да осигури защита и сигурност във взаимоотношенията си. Да бъде глава на семейството, да ги закриля и пази от неприятности. Да обича и цени жена си, както и жената да почита и цени мъжа си. Но щом той дава тези неща, които еволюцията затова е устроила мъжа такъв не виждам какъв би би проблема. Това е мое виждане поне.
Виж целия пост
# 155
Раците си закрилят семейството и са грижовни. Но такова нещо като отговорност, цел и дисциплина не са им присъщи. Могат да взимат и си менят решенията. Като ги взимат на база моментно настроение. Сменява се настроението, сменява се и думата. Това е най-женският знак. Мъжете раци също имат женско излъчване и са много любезни, но само навънка. Вкъщи са криви, начумерени и деспотични.
Виж целия пост
# 156
    Напълно съм съгласна за раците. Нетърпими са. Мекотели големи са. Не знаят какво искат.

    И аз бягам с 200 км. като разбера, че един мъж е от зодия Рак. Също бягам и от зодия Телец.
Виж целия пост
# 157
Аз писах доста дълъг пост вчера, но го изтрих за да не спамя. Мога да го пренеса в темата за Раците, но тук разговора стана интересен.

С последния ми Рак имаше един много странен елемент...с най-добрия му приятел имах сблъсъци които се укротиха, след като се разбра, че ще има взаимност. Нооо. По време на срещи му звънеше, правеше фасони...имам чувството, че се намесих в триъгълник и онзи ревнува като луд. А уж има приятелка.
ЧУдя се дали не стъпих между двама любовници, кво стана...
Откакто Рака си тръгна (уволниха го, а той "уволни" мен), онзи е станал нещо страшно. Опитва се да ме предизвика за да избухна, но няма да му се получи номера. Вече му бях казала публично, ако има проблем с мен, да слезем долу във фитнеса, да си вземе ръкавиците, и да се разберем като големи хора. Той отклони, ааа, не бил боксьор като М."
Какъв е мотивът му вече, немога да разбера. Просто е идиот който скучае...Няма да му влизам в тона в никой случай. Интересно ми е що за зодия е. Зодия психопат?
Виж целия пост
# 158
Тоя ми идва леко психо :Д и аз не мога да си обясня какъв мотив има...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия