Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Айдееее на Прайдаааа, юпииии

  • 20 860
  • 448
# 270
Всичко след първото ти изречение са твои лични допускания.

Абе, то и за отнемането на деца в Норвегия се говореше същото, но се оказа истина.

Много неправителствени организации отдавна протягат хищни пипала към училището. Архивите са живи и може да се прочетат много интересни истории за Кънчо - герой, създаден, за да образова сексуално подрастващите; кампанията за ваксинитe против рак на шийката на матката, които от дистанцията на времето бяха определени като съмнителни и нежелателни...
Виж целия пост
# 271
Сърнела, промиването на мозъци вече е необратим процес за много хора. Всякаква информация и доказателства дори, са просто wasted on them.

П.с. Все пак искам да чуя къде са границите на всичко това, според "либералите". Не се надявам на искрен отговор...
Виж целия пост
# 272
За Норвегия и социалните говорих лично с мой съученик, ортопед, работи и живее там от 15на години, двете му деца израстнаха там. Съпругата му е българка. Хич не излезе вярна версията на БТВ. Преди да е направено обстойно проучване и следене минимум седмица, за да се потвърди "доноса", дете не се взима. А се взима при много тежки ситуации, когато детето е в опасност, иначе се работи с родителите. И това не е негова версия на теория, виждал е реални случаи.

А за границите...дефинирани са от закона. И в двата случая се отнася.

Виж целия пост
# 273
Много удобно, мда. Дефинирани били от закона.

За Норвегия пък няма да коментирам. Явно на всички протестиращи, всички журналисти и всички родители им хлопат дъските. Но щом вашият приятел така е казал, значи е вярно.. дам.

Живеете в някакъв измислен свят.
Виж целия пост
# 274
Де да беше така.

Хубаво е поне минимално да следим какво става по света, за да ги знаем тези неща.

https://www.youtube.com/watch?v=3WrupYPNFkU

Ето едни 58 gender identities, които предполагам и той визира: http://klaq.com/facebooks-58-gender-options-explained/
Тостери аз лично не видях. Те реално не са и 58.
Виж целия пост
# 275
Е, щом няма тостери значи реално проблем не съществува.

А това, че има нещо повече от "мъж" и "жена" също си е напълно в реда на нещата.
Виж целия пост
# 276
В моя "измислен" свят проверявам източниците.  Дали за Норвегия, дали за Украина, дали за Русия, дали за САЩ - вярвам на колеги и приятели и техните наблюдения от първо лице.

Виж целия пост
# 277


Смятам, че да си запознат с "медицинската" причина да има не само хетеросексуални хора е въпрос на интелект.

Освен това смятам, че за да има наистина равенство, хетеросексуалните трябва да се борят за правата на хомосексуалните, рамо до рамо с тях. Затова ходя на Прайда.

И не е "толерантност" , а "приемане". Разбиране.

Да, въпрос на интелект е И  да не спреш в запознаването си само до медицинската причина за хомосексуалността.
А, да се запознаеш и с психическите особености на децата, генетически заложени от Природата- да отраснат при майка и баща, за да получат от двама целостта, която трябва да има всеки един човек- с минимум дефицити.


Това, явно се явява силно невъзможно за осмисляне от интелект като твоя.
Нямам друго обяснение- има изследвания, има мнения на психолози, има разкази и обяснения на деца, расли в такава изродена  обстановка, има и примера на Създателя, ако щеш.

И ти отиваш да се бориш за правото на увредени индивиди да отнемат правото на децата да се развиват в нормална среда и да израснат нормални хора.
И го наричаш " приемане"!?

Не, това си е толериране на престъпление, нищо по- малко.Виж целия пост
# 278
В моя "измислен" свят проверявам източниците.  Дали за Норвегия, дали за Украина, дали за Русия, дали за САЩ - вярвам на колеги и приятели и техните наблюдения от първо лице.

Мнението на 5 човека не е проверяване на източниците и защо смяташ, че тяхното мнение е автоматично истина? Има хиляди статии, подобни на тези във видеото и то не от журналисти по-различни от теб. И те напълно подкрепят всякакви хахота.
Виж целия пост
# 279
Радвам се, че смяташ всички осиротели деца и деца на разведенеи родители за изроди. Така някак си се обяснява как Русия след Втората световна война стигна дотук.

https://www.buzzfeed.com/dominicholden/lgbtq-in-the-us-poll?utm_ … gEEY8z#.cyzV4489N

А това са ЛГБТИ спред техните собствени мнения. Дори за деца в семействата им не са "болшинство".

И, между другото, не съм журналист и никога не съм била.
Виж целия пост
# 280
Колкото и да е тъжно, дете без родители ще има много дефицити. Няма какво да си кривим душата.

Нямах предвид, че ти си журналист, а че тези журналисти са хора с твоите разбирания, т.е. дори не става дума за "хейтъри". Ако наистина искаше да имаш информация, щеше да го направиш и да не говориш небивалици тук.

Положението не е толкова розово, колкото ти се иска.
Виж целия пост
# 281
Скрит текст:
Човек с Даун още не е кандидатствал за работа при нас.
Иначе сме имали около 10на от другата страна на дъгата, когато бяхме 240 (пропорционално на генералната съвкупност), нито един от тях обаче не е бил официално out. Никога не съм питала (има правило "Don't ask, don't tell", има и друго правило "Never assume"), няма и да попитам.
Майка на момиче с увреждане и в момента работи при нас.
Имаме  семеен приятел, с тежко увреждане (детски паралич), бивш заместник-министър на социалните грижи, емигрирал преди 17 години в Щатите, подгонен от Христина Христова от НДСВ.
В момента се чудя как до организирам превозването на учителка от АК, която е моя съученичка от гимназията, от центъра (живее до НДК) до Колежа и обратно след работа.  Тя не шофира, живее съвсем сама, и ходи бавно с бастун. Не иска да се пенсионира по болест, не иска да дава частни уроци по английски от къщи, защото тогава съвсем ще се обездвижи и загуби социални контакти. Притеснява се да кандидатства за официална помощ, защото предполага, че доходът ѝ като учител от Колежа вероятно ще бъде оценен като висок (колко отиват за лекарства, не се брои...). Мислех за варианта стабилна таксиметрова фирма, която да има ангажимента да я взима и връща, или специализиран транспорт за инвалиди, но още не съм намерила. Имате ли идеи?

А, не били кандидаствали. Разбира се. А на протестите им ходи ли? Май не - защото няма изгодна вълна за яхване и лична заинтересованост? Съученичката с бастуна и съмнителния разказ, ще го пропусна. Там просто не си намерила таксиметрова фирма, нали ... Не си давай много зор. То и без това да вървиш рамо до рамо с приятелите си ЛГБТ, да рекетирате народа за "права" си е трудоемко.
Виж целия пост
# 282
Транс атлети? Чудесна идея!

https://www.youtube.com/watch?v=niEruTW5gm0

Всички ли ги е страх вече да кажат, че очевидно "бивш" мъж ще размаже дамите в състезанието и такова нещо не може да се допусне, защото граничи с тотална липса на интелект!? Сякаш хората напълно отказват да си използват сивото вещество и това изобщо не ми носи надежда.

Ето тези неща са извън границите на нормалното. А не, че Иван и Драган искат да се целуват. Аз нямам нищо против човек да си живее както се чувства добре, стига да не наранява околните. Не ни обвинявайте, че сме хейтъри, защото не сме. Просто има абсурди, които няма как да се приемат за нормални, колкото и да искаш да уважаваш и приемеш "различните" от теб.
Виж целия пост
# 283
Един познат, живеещ в Норвегия, казал. Рече и отсече. Край на дискусията. Няма как да греши.

Не знаех, че в Норвегия живее само един човек, нито че се именува Господ.
Виж целия пост
# 284

Смятам, че да си запознат с "медицинската" причина да има не само хетеросексуални хора е въпрос на интелект.


Запозната съм с доста механизми на човешкото съзнание и т. нар. медицинска причина изобщо не е безспорна. По-скоро е удобно и кратко, но невярно обяснение какво се случва.

А аргументът е следният: според някои има "медицинска" причина за расизма, която се корени в човешкия мозък и може да се лекува с лекарства. Бебетата били понякога родени расисти, но можело да се лекува.

Обаче хомосексуалността, която има същите корени, не може да се пипа, щото е свещена.

Иди разбери кои вродени качества следва да се променят и кои - не.

Малко разбираме мозъка, съзнанието и човешката природа, та така да отсечем кой е роден така. Още повече, че като гледам, доста често учат момченца да носят роклички и веднага се прави извод, че такъв му бил мозъкът, без да се търсят други причини.

Добре че ги нямаше тия теории, като бяхме деца, щото и аз имах едно приятелче, дето се контеше с рокли, а аз пък си рисувах мустаци, ама не го приемаха насериозно, а само игра и театър, както си и беше. Има едно нормално любопитство да се видиш като другия пол, но това не значи, че трябва да си прекроиш тялото, а покрай теб да се прекрои и общество, и закони.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия