Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ин Витро клиника МБАЛ Бургас.

  • 3 831
  • 48
# 45
при мен и МАКС не направиха..... Wink нямаше достатъчно количество, ама съм 2 от 2, човешкият фактор е най важен.
Виж целия пост
# 46
Привет на всички в групата.Аз приключих с 1ия си опит неуспешно в Мцар Варна.Продължавам напред с нови сили за 2ри опит.Моля споделете мнения за инвитро центъра в Бургас.Ние сме с тежък мъжки фактор-олигоастенотератозооспермия.Има ли забременели с тази диагноза?
Виж целия пост
# 47
Аз имах два неуспешни опита в МЦАР Варна .Напоследък само за неуспехи чувам там!Успях в друга клиника в София ,но тук в Бургаската все повече успехи чувам .Ние бяхме с тубарен фактор и теразооспермия .Но cherry мисля ,че имаха подобен проблем и успяха при д-р Душепеев.
Виж целия пост
# 48
Ние сме С МФ, ембриоложката им е мноооого добра в Бургас.....От Душепеев има какво да се желае още, но все пак е на няма и 5 години. Ние нямаме никакъв женски фактор,та гинекологът ми не беше толкова ключов, а и имам една стимулация, на която реагирах добра и просто я повторихме. Имам добър запас и добро качество, та нямаше по мен кой знае какво да се прави.

Иначе пускат всички изследвания и следят много стриктно, това е точно по учебник както си го правят. Имам забележки към пункцията.....ама в крайна сметка пак казвам, че ми беше ключов и при МФ , ако няма никакъв Женски, ключов е мебриологът, а Янева май се казва е определено много добра!

Другият добър ембриолог е в Адела/Валентин Пенчев/ София, реално той създаде и екипът тук и ги обучаваше, преди 6 години, като почнах с 1-то дете бях при него първо да говорим за МФ и още тогава ми каза много неща, които никъде другаде не са и се оказа прав.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия