Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

  • 117 857
  • 740
# 585
Днес у нас е денят на тестото - има по нещо за всеки вкус.

Детска закуска "шишче" за малката ми дъщеричка, която обича такива нещица.


И за по-големите:

Кебап от свинско месо в тесто:


Фунийки-изненади:
Виж целия пост
# 586
Огретен с картофи
Сладкиш без яйца(чака фурната да загрее)
нямаха търпение и го нарязах още топъл
Виж целия пост
# 587
Сьомга на фурна с пикантен сос.



Виж целия пост
# 588
Не ви изпускам от поглед Heart Eyes
В тази жега хич не ми се готви...
Днес салатка от моята био градинка



и пилешки мръвчици с гъби на тиган


Виж целия пост
# 589
Това не мога да не го споделя
https://batimiti.blogspot.com/2018/08/blog-post_18.html

Виж целия пост
# 590
След вашите шедьоври ще покажа нещо по-скромно

Ориз с пиле


Спагети "Болонезе"





Виж целия пост
# 591
Ние сме на салатка тази вечер
Виж целия пост
# 592

Батето, няма те, няма и току се явиш с гръм и трясък, и куп вкусни нещица! Ама бива ли така наведнъж? Heart Eyes Страхотни идеи и изпълнения! chef bouquet

И за деня на тестото завидях на mspasov, нали си го обичам! chef bouquet

У нас глазирани крилца, щот са бързи, пък не ми се готви Simple Smile

Виж целия пост
# 593
       Пиле с картофи; салата от няколко вида зелении с много лимон и слънчогледови семки.





     Една мила съседка донесе чанта домашни лимони и направих на мъжете лимонада.




Виж целия пост
# 594
Виж целия пост
# 595
Свинско бонфиле, с гъбено-винено-маслен сос.Няма вид, но пък много вкусно.



Виж целия пост
# 596
Бонфилето е оваляно в брашно и пържено ли? Може ли да кажeш и за соса как се приготвя, че току-що поръчах продуктите Simple Smile
Виж целия пост
# 597
Я, кой се завърнал при нас Hug Батето!
Радвам се, че се сети за нас.

Не се сдържах и го снимах докато къкри на котлона... отдавна не бях правила спанак с яйца... мммм



Имаше ПК, наденица и т.н. за мъжовете.

Виж целия пост
# 598
Бонфилето е оваляно в брашно и пържено ли? Може ли да кажeш и за соса как се приготвя, че току-що поръчах продуктите Simple Smile
Нарязано на пънчета от по 2-3 см,обръщам ги изправени и начуквам,срязвам сухожилията с готварска ножица,да не ги стягат.Овалвам в брашно и запържвам до златисто набързо,посолявам+черен
 пипер.Ако са повече - пържа ги на два пъти.Наливам бяло вино около половин водна чаша, слагам всички филенца и оставям да поври под капак.Тоя път гъбите си ги правих в отделен тиган с масло,сол и две-три щипки брашно накрая и ги добавих да поврят към соса и филетата,когато сипах виното.Накрая слагам 2-3 чаени лъжички масло в соса.Соса е от брашното и виното.
Виж целия пост
# 599
"Паприковани сочни бутчета с бира "(Пеп-4о Flowers Bouquet)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия