Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

1 ЕГ Варна 2018

  • 5 089
  • 54
# 45
А как става разпределянето по паралелки, има ли право човек да си поиска да е/ да не е с някой в един клас или при определен учител?
Виж целия пост
# 46
Не мисля, че имаме право на това, нито да избираме клас, нито учител. Но кой знае всъщност....Не знам как ги разпределят, но видях по списъците, че като цяло момчетата са кът Wink
Виж целия пост
# 47
Незнам и аз.В нашата паралелка стана разместване и след първоначалното излизане на списъците,по-късно вчера едно от момчетата беше преместено в съседния клас,а вместо това се появи името на още едно момиче и паралелката стана с най-малко момчета от всички.
Виж целия пост
# 48
С отлични впечатления съм и аз, и гимназистът от г-жа Ивалина Петрова НЕ.

Ако има десетокласници, търсещи да си набавят учебниците от публикувания списък, да свиркат, имаме ги в отлично състояние, купувани са нови миналата година.
Виж целия пост
# 49
julisa,много се радвам за споделеното и благодаря.
Виж целия пост
# 50
Здравейте, и аз съм с осмокласник, с НЕ , в VIII ж.
Виж целия пост
# 51
Хайде, открихме и новата учебна година!  Успешна да е за всички деца!
Най-сетне излезна информация и при нас за родителска среща, че ми беше много странна другата дата -20.11.
Виж целия пост
# 52
http://www.1eg.eu/index.html
Утре РС за 8 клас от 18:00 часа!
За учебниците по НЕ ще се събират по 165лв. Това е което ме уведоми младежа Grinning
Виж целия пост
# 53
Здравейте, може ли някой да ме осветли модулът по физическо задължителен ли е за 8 кла? Тази седмица го нямахме в програмата, а се заформи дискусия за него и аз съвсем се обърках дали е задължителен или избираем. Освен това не го виждам в програмата за тази седмица и се притеснявам да не би ако е наистина задължителен, детето да не направи отсъствия докато разбере, че трябва да ходи.
Виж целия пост
# 54
Те ако го изпуснат, ще е целият клас, щом не е посочен в програмата. Аз нямам нищо против физическата подготовка на децата, но в нашият случай, особено ако е последен час би бил от значение, особено като започнат от 8:00 ч. и са с 45 мин часове. И понеже до 7 клас беше задължителен, но с право да се освободят картотекирани състезатели, попитах класната. От друга страна, ние няма да го попълваме в бележниците, оценки няма. По тази логика, значи освен на него , нашите трябва да ходят и на Хор...Много се обърках с тези ФУЧ и ИУЧ..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия