Нещо просто, което обичате да похапвате

  • 48 131
  • 628
# 60
а песто от орехи с чесън, магданоз и какво още се слагаше ? морка сол?
Виж целия пост
# 61
зехтин, може и други белени ядки, сок от лимон, люто чушле Mr. Green
Виж целия пост
# 62
а песто от орехи с чесън, магданоз и какво още се слагаше ? морка сол?

аз слагам зехтин и сол
Виж целия пост
# 63
Хубава прясна скумрия (не замразена, пресен улов) с малко сол и черен пипер на скара. После само изцеден лимон върху нея.
Виж целия пост
# 64
Охооо...
Обичам сурова зелена чушка натъпкана със сирене.
Филийки с яйца и сирене запечени.
Филия или мекица със Снежанка отгоре.
Микс замразени зеленчуци с малко масло и черен пипер и захлупени в тигана докато зеленчуците станат леко кафяви по ръбчетата.
Филия с течен шоколад и отгоре мюсли посипано.
Филия с лютеница и сирене,както и други споменаха.
Миксовете за тиган от Lidl-морския, мексиканския...абе май всички.
Сестра ми обича да препече филия и отгоре да сложи кисело мляко. За мен е гадно, но тя обожава.
И други.Simple Smile
Виж целия пост
# 65
Някой спомена баница. Обожавам баница заедно с домат - ей така нарязан на парчета без сол и олио, баницата е достатъчно солена. Ооооф имам кори, утре мятам баницата, донесохме си доматки от село (да са живи и здрави свекърите), трябват ми салфетки, че се покапах...Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 66
Само се облизвам в тая тема Simple Smile
Аз филиите много не ги обичам, но тиквичките мога да ги ям всякак, включително сурови с малко сирене, или пресни домати. Заместват краставиците, а и са си братчеди с тях Simple Smile
Пробвайте
Виж целия пост
# 67
Да, салата от сурови тиквички е много вкусна. Особено от тези с тъмната кора.
Виж целия пост
# 68
Ти режеш ли ги или настъргани? С какво ги овкусяваш? Аз с копър, лимонов сок, пресни домати на кубчета
Виж целия пост
# 69
Като салата от краставици ги правя. Зехтин, сол, оцет, копър, чесън.
Виж целия пост
# 70
Аз с тиквички правя всякакви варианти, но най-вкусни са ми тиквички и моркови на много тънки жулиени/парченца, малко чесън, повече копър, малко сол и зехтин и задължително повече оцет (бяло балсамико или ябълка). В Сърбия съм чувала да наричат на майтап салатата веганско прошуто.
Друг любим вариант ми е тиквички, сварена царевица и по-месести домати с магданоз и/или мента.
Виж целия пост
# 71
Хубава прясна скумрия (не замразена, пресен улов) с малко сол и черен пипер на скара. После само изцеден лимон върху нея.

Ама това не е много просто Освен това, пасажите на черноморска скумрия са на около 10 г, а иначе няма как да,не е замразена океанската.При същите условия предпочитам карагьоз, но пак не е проста рсбота.С лимон, на дървени въглища,  ах!

Виж целия пост
# 72
В София докарват улов от Гърция върху натрошен лед. Бива.
Виж целия пост
# 73
Препечена филия с масло и маслини (от лилавите)
Пресен хляб с майонеза и маслини
Пушена скумрия с червен лук
Всякаква маринована риба
Патладжан с майонеза и чесън в комбинация със сирене
Пържени селски чушки, заляти с оцет
Филия с намачкани с вилица масло и халва

Виж целия пост
# 74
Кафе с масленка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия