Нещо просто, което обичате да похапвате

  • 48 094
  • 628
# 525
А какво ще кажете за добрата стара попара с чай и сирене? Или пък със захар и прясно мляко?
Виж целия пост
# 526
Попарата я обичам само солена - със сирене, масло и гореща вода. Мъжът ми я яде с чай или прясно мляко.
Виж целия пост
# 527
 А! сега да ви видя!препечена филийка, в/у нея едно парче печен патладжан с малко кашкавал и цялото това обилно полято с домашен мед Simple Smile на трета филия съм в момента и след малко изпадам в кома.
Виж целия пост
# 528
Много обичам филийка, намазана с лютеница

И отгоре натрошено сирене Simple Smile


Да, да, да и аз това щях да добавя  Heart Eyes

Аз много обичам кисело мляко с бисквити Еверест какао и захар  Crazy

   Почти всеки ден правя следобедна закуска с кисело мляко с бисквитки "Еверест". Натрошвам ги в киселото мляко и започвам да ям. От чаените бисквитки най-много съм доволна от тази марка "Еверест"

    А за попарата - обичам попара с прясно мляко, сирене и захар. Тази попара ми напомня за детството, когато бях на село при баба и дядо през лятната ваканция. Всяка вечер завършвахме вечерята с попара. Много отдавна не съм правила такава попара. Не обичам попара с чай.
Виж целия пост
# 529
Добрата стара попара със сух хляб, много сирене, краве масло и чай/гореща вода си е просто класика. ОБАЧЕ, номера е да се попадне на качествено сирене и краве масло, в протвен случай има един дъх, който е много неприятен!
Аз тези дни мисля да пробвам закуска МНО - хляб,масло, парче кашкавал, сирене, варено яйце и конфитюр. Както като бяхме малки това даваха по лагерите но в различни комбиации.Понякога имаше и парче шпеков салам, ама необелено! Simple Smile И чай към това нещо, не кафе. Не знам защо, но всеки път ми е вкусно ! Като казах кафе днес видях в магазина кафе "Инка", някога в училищния стол имаш такова от време на време.
Виж целия пост
# 530
Аз харесвам и с чай, и с мляко попара. Дори вчера закуската ми беше попара с чай. Винаги слагам и мед.
Виж целия пост
# 531
Добрата стара попара със сух хляб, много сирене, краве масло и чай/гореща вода си е просто класика. ОБАЧЕ, номера е да се попадне на качествено сирене и краве масло, в протвен случай има един дъх, който е много неприятен!
Аз тези дни мисля да пробвам закуска МНО - хляб,масло, парче кашкавал, сирене, варено яйце и конфитюр. Както като бяхме малки това даваха по лагерите но в различни комбиации.Понякога имаше и парче шпеков салам, ама необелено! Simple Smile И чай към това нещо, не кафе.

Не само по лагерите, а и по почивните домове беше така. В редки случаи_ макарони със сирене
Виж целия пост
# 532
Обичам домашна баница в всякакви вариации моята баба точеше  кори и правеше  гюзлеми.
Виж целия пост
# 533
Попара с мляко много обичах, но с истинско, прясно издоено и преварено мляко, което седеше с един пръст каймак. Слагахме му и домашен мед и ставаше неустоимо ароматна и вкусна попара. Това ми е останало като детски спомен. Също като топлия селски хляб с домашна шарена сол или просто нагризан по пътя за вкъщи.
Виж целия пост
# 534
Или препечен  филийка с мед и маско
Виж целия пост
# 535
Аз много обичам и вчера пих топло, тъкмо сварено, издоено преди час мляко.
Виж целия пост
# 536
аз пък нарязах на тънки шайби топка моцарела, на дебели шайби хубав домат и взех тънки резенчета пълнозърнест хляб. Друго не ми трябваше  Simple Smile
Виж целия пост
# 537
Къде ги намирате тия хубави домати, при нас все са пластмасови!

Скоро си правих кус кус с масло и сирене. Добавих и малко кашкавал и червен пипер стана ммм.

Също сиренце с олио и червен пипер, маслинки, филийки и винце.
Виж целия пост
# 538
гледам да са испански или италиански. не са като нашите, но все пак са по-добре от белгийски или холандски пластмаси.

населението обаче яде пластмаса и си мисли, че е домат ... горките ни организми.
Виж целия пост
# 539
гледам да са испански или италиански. не са като нашите, но все пак са по-добре от белгийски или холандски пластмаси.

населението обаче яде пластмаса и си мисли, че е домат ... горките ни организми.
Ами като не им се дават повечко пари за български домат така ще е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия