За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 50 276
  • 739
# 645
Изпратих ММ за черен бъз, той не намерил, но ми донесе дренки Joy
Посъветвайте ме какво да ги правя.
Ако имате и някоя изпитана рецепта за сироп без варене, ще съм много благодарна.
Виж целия пост
# 646
Компот без захар за спешни разстройства!
Виж целия пост
# 647
Майка ми правеше желе и мармалад от дренки, както и компот, който беше много приятен. Желето не беше лошо, а мармалада никога не съм го опитвала. Не мога да ти дам рецепти, но вероятно из нета има.
Виж целия пост
# 648
Преди дни правих от дренки,получи се нещо между мармалад и желе,малко го преварих и стана твърдо като тези които режат от калъп...бяха замразени,сложих ги в тенджера да се сварят,после ги претрих през сито да се махнат костилките,в сока който беше около 2л,сложих 1кг захар,вари се до готовност.
Виж целия пост
# 649
Здравейте отново,

моля за помощ. Направих половин доза от този сладолед, но сега се усетих, че сложих 200 г. захар, вместо 100 г. Много е сладко Sad Добавих 250 мл. течна сметана. По-добре е, но пак си е доста сладко. Какво още мога да добавя? Повече сметана нямам, имам прясно мляко, сухо мляко, масло. Друго подходящо май нямам. Това е рецептата:

http://www.mycookingbookblog.com/vanilov-sladoled/

Мерси предварително
Виж целия пост
# 650
Здравейте отново,

моля за помощ. Направих половин доза от този сладолед, но сега се усетих, че сложих 200 г. захар, вместо 100 г. Много е сладко Sad Добавих 250 мл. течна сметана. По-добре е, но пак си е доста сладко. Какво още мога да добавя? Повече сметана нямам, имам прясно мляко, сухо мляко, масло. Друго подходящо май нямам. Това е рецептата:

http://www.mycookingbookblog.com/vanilov-sladoled/

Мерси предварително
Единственото което можеш да добавиш са горски плодове,  боровинки, къпини, малини, нищо повече. По шепа от всеки вид.
Виж целия пост
# 651
За утре мисля да правя пилешки бутчета. Само долната част са.
Някакви предложения,идеи да ми дадете.
Върти ми се да ги мариновам и да ги изпека.
Виж целия пост
# 652
Карз, и аз бих действала така. Мариновай ги още от сега.
Виж целия пост
# 653
За утре мисля да правя пилешки бутчета. Само долната част са.
Някакви предложения,идеи да ми дадете.
Върти ми се да ги мариновам и да ги изпека.
karzz разгледай тук в блога на Пепи "Ястия с птици"
http://pep-4o.blogspot.com/p/blog-page_24.html

ПРЕПОРЪЧВАМ ти  тези  http://pep-4o.blogspot.com/2016/06/blog-post_11.html

успех  Yum
Виж целия пост
# 654
За утре мисля да правя пилешки бутчета. Само долната част са.
Някакви предложения,идеи да ми дадете.
Върти ми се да ги мариновам и да ги изпека.

Ето още два варианта:

Пилешки бутчета с майонеза и кашкавал

Пилешки бутчета с чипс панировка
Виж целия пост
# 655
Благодаря ви,много за предложенията! Ще прегледам рецептите!
Виж целия пост
# 656
40мин за печене на мусака достатъчни ли са?
Виж целия пост
# 657
40мин за печене на мусака достатъчни ли са?
Напълно. Готова е. Важното е отгоре заливката да има хубави изпечени петна.
Виж целия пост
# 658
Не беше готова...картофите бяха леко твърди,още за 1/2ч я пуснах само отдолу...Дали от доматите е причината?Сложих 2бр настъргани,около 200гр
Виж целия пост
# 659
Зависи от картофите. Едни се сваряват за 15 мин., други за 45.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия