Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 17

  • 47 884
  • 743
# 735
uli_ana ще се опитам да обясня. От Уайкики се тръгва надолу по Cumhuriyet Cd. От там само направо и първата пресечка в дясно. Има една розова сграда на училище. Ресторантчето се пада като се подмине училището в дясно на улицата. Улицата е Хасан Паша. Картата на гугъл е стара и там го няма, за да го покажа, но от Уайкики няма как да се обърка.

За лекарствата и рецептите - едно от момчетата, с които бях онзи ден, търсеше някакво лекарство за сърце. В две аптеки му поискаха рецепта, в третата му дадоха без. Явно е въпрос на късмет.
Виж целия пост
# 736
Пламито, благодаря ти за фолиото.
Да се прехвърлим в НОВАТА ТЕМА:

http://www.bg-mamma.com/?topic=1061574.msg37307266#msg37307266
Виж целия пост
# 737
А някой да каже как е на границата днес, много ли се чака?

Tъкмо пристигам от границата!Костваше ми общо около 3 часа! Плаца пред фри фопа беше море от коли - минахме го от  единия до другия край за около 1,45 мин! Ужас!Но затова пък от българска страна минахме бързо, въпреки колоните-за около 20-25 мин.
Виж целия пост
# 738
На центъра има магазини за техника.На главната улица Saraclar ( Сарачлар) около
 LC Waikiki има два магазина. На ул. Chilingiler (Чилингилер) има магазин за техника на BOSH.


Това не е ли само за домакински ел.уреди? 

Телевизори има ли в този на снимката?
Ако виждаш,отгоре на магазина има реклама с телевизор.
Виж целия пост
# 739
Златунка, нова тема има Simple Smile

Виж целия пост
# 740До Турция и обратно без проблем пътувахме с HERE WeGo. Препоръчаха я в турската тема. Намира обекти дори и по име, без адрес.


Имам го приложението HERE WeGo, но не мога да се ориентирам работи ли офлайн. Как пишете иманата и адресите - на турски ли. newsm78.... например ....църквата св. Георги .

Виж целия пост
# 741
Стилена, ИМА НОВА ТЕМА!!!!!
Виж целия пост
# 742
Възхищавам се на търпението ви, да обяснявате едно и също. Картите и информацията в началото на темата са напълно достатъчни за първо посещение на Лозенград и Одрин. На мен лично много ми помогнаха през 2014г., когато и темите бяха по-малко. Благодаря ви!
Виж целия пост
# 743
ИМА НОВА ТЕМА!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия