Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Поглъщане на чешмяна вода при къпане на бебе

  • 1 961
  • 19
Здравейте дами,
Много съм притеснена,тъй като днес по време на къпането на бебето(на месец и половина е) баща му докато го плакнеше му изсипа без да иска около една супена лъжица вода в устата. Бебето преглътна водата. Аз обаче съм притеснена от болести, които могат да се хванат от чешмяната вода.Случвало ли ви се е вашето бебе на такава възраст да погълне чешмяна вода и имаше ли последствия? Ужасно съм притеснена. Ще съм благодарна, ако споделите опита си и дали трябва да се вземат някакви мерки.
Виж целия пост
# 1
Нищо няма да му стане.
Виж целия пост
# 2
Нищо му няма
Виж целия пост
# 3
Само аз ли забелязвам безумната тенденция децата да се гледат в абсолютна стерилност?
По темата:нищо му няма на детето.Не ми стана ясно какви болести могат да се хванат от чешмяна вода,изключвам холера,защото няма от над 50 години?
Виж целия пост
# 4
Нашето редовно гледа да си глътне водичка при къпане и се радва и облизва.Като игра му е.После се хили.
Виж целия пост
# 5
Това е вода! От чешмата! Спокойно, нищо му няма на бебето Simple Smile
Виж целия пост
# 6
В повечето населени места водата от чешмата е годна за пиене.
Болести от чешмяна вода се хващат там, където водата се черпи от неконтролирани и съмнителни източници. Ако сте в градска среда, не би трябвало да има проблем.
Виж целия пост
# 7
Е, в хасковско и първомайско, ако пийне бебето чешмяна вода най-много да му светнат очичките от урана, ама кво пък, те и майката и бащата са пили такава вода.
Виж целия пост
# 8
Мило момиче, пиша съвсем добронамерено и от позицията на вече минала през бебешките истерии  Laughing

В майчинството най-основното е да запазиш баланса и здравия си разум. От раждането на бебето ти до собствената ти смърт важно е да търсиш баланса. Да не прекаляваш и да не изпадаш в крайности. Ако усещаш, че прекаляваш в грижите, тревогите, контрола, обгрижването е редно да се огледаш и сравниш с другите и ... да се подравниш.

Да не чистиш маниакално, да не търчиш все по лекари за най-малкото, да не следиш всяка гримаса в паника, да не хукваш да изпълняваш всяко желание. И това е много важно за твоето дете. За да имаш нормално дете.

Често казвай "нищо му няма" и не го поставяй на пиадестал.  Само тогава можеш да си добра майка и да запазиш отношенията си със съпруга си, близките, приятелите, самта себе си и света нормални.
Виж целия пост
# 9
Е, в хасковско и първомайско, ако пийне бебето чешмяна вода най-много да му светнат очичките от урана, ама кво пък, те и майката и бащата са пили такава вода.

Там се знае за проблема и не се пие чешмяна вода. Но дори и там да е, от една лъжица няма да му стане нищо.
В 99% от населените места (градове) в България тече питейна вода от чешмите, хлорирана.
Виж целия пост
# 10
Повече вода е изпила по време на къпане отколкото от биберона 😊😊😊СПОКО
Виж целия пост
# 11
И нашто се напи наскоро с вода от чешмата докато татко му го къпеше на мивката. Той му търка сапун на дупето, а бебето извъртяло глава и пие от струята през това време Grinning Нищо не му стана, не се притеснявай!
Виж целия пост
# 12
Благодаря на всички, които са отговорили, за да ме успокоят или дадат съвет. За останалите не разбирам защо е необходимо да пишете злобни коментари. Чудя се вие не сте ли се притеснявали за глупости с първото си дете. Сигурна съм, че сте. Пак благодаря за успокояващите отговори. 😊Ще се опитам да не се тревожа за дреболии, но засега ми е трудно.
Виж целия пост
# 13
А едно време си пиехме от локвите и никой не ни притесняваше с истерични писъци.
А и все още се намират откачалки, които пият вода от чешмата Joy
Виж целия пост
# 14
Е момичето все пак пита за едномесечно бебе. За да пиеш вода от локвите трябва да си поне на 2 години Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия