Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Розово зацапване след това кафяво? БРЕМЕННОСТ?

  • 743
  • 19
# 15
Олелее майко Joy
Виж целия пост
# 16
Ще спиш като бебе тази вечер Grinning

Ти добре си се успокоил, че не е бременна, но това кървене при полов акт не е безобидно. Бременността не е най-гадното нещо, което може да му се случи на човек, макар че в момента няма да ме разбереш какво казвам.
Като ѝ свърши да иде на гинеколог, нека я видят с ехограф. Вероятно всичко е наред, но това е симптом, който трябва да се научи, че не се подминава.
Виж целия пост
# 17
Възможно ли е от това, че я е боляло тоест не е била достатъчно подмокрена да и се е разтегнала кожата и да са се получили някакви наранявания.. обясниха ми, че и това е възможно. До сега никога не се е случвало да има кръв, но сега наистина доста я заболя по реакциите, дърпането, каза ми и чак след минути се отпусна...
Виж целия пост
# 18
Както и в предишната тема ти казах: ако се забременяваше толкова лесно този форум нямаше да го има...То пипане,то пренасяне.Колко хора трябваше да ти кажат,че не е бременна,за да се успокоиш?Ето дойде й.В предеакулационната течност не винаги има съдържание на сперматозоиди.Много често започнаха да се пускат такива теми,ами айде ограмотете се преди да започнете да правите секс.Четете малко в интернет информация има колкото искаш.Това да ти е за урок другия път.Внимавайте от тук нататък!
Виж целия пост
# 19
В края на месеца отново ще пусне тема..Закъснява и. Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия