Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 5

  • 55 486
  • 748
# 180
Момичетаааа, чуденката я реших Simple Smile поръчах си REDMOND RCM-PM4506 в крайна сметка и за седмица го изтормозих от готвене Simple Smile Иска ми се обаче резервна купа сякаш Thinking Нали говорехте за купи от испания , а аз имам възможност да ми я донесаат на крак Wink Кажете ми обаче къде ги има , да влезеш и да си я купиш както се казва Simple Smile

Честито! Кажете, какво може да прави този кукър и какво не може? В английския амазон видях, че може и хляб да прави?
Както и откъде го купихте?

Чудих се доста защото държах да е под налягане. Поръчах го от   strela заа 166-167 лв нещо такова,  но гледам че се е изчерпал. Още някъде го имаше по сайтове български, но  забравих къде . Има рецепти за питки, но не съм пробвала. Пробвах от книжката ябълков пай и се получи, но се наложи да го обръщам. Иначе супи, зеле , картофи, кюфтета по чирпански.... наденици пекох...не ща да чуя за висене на печката.
Виж целия пост
# 181
Здравейте, какво ви е мнението за Мултикултурно от Топ Шоп, мисляз че Делимано, беше? Пише, че не готви под налягане, а забелязвам, че има такива които са под налягане?! Също така, аз не съм използвала до сега мултикукър, как се процедира, нарязваме зеленчуците и месото , слагам подправките и всичко на едно място и Мултикултурно готви, така ли? Смисъл всичко нарязано нагласено го слагам наведнъж ли или се слагат периодично?
Виж целия пост
# 182
Аз гледам да ползвам рецепти, в които всичко е накуп, напр кисело зеле с месо - на куп всичко за 30 мин. Но ако е месо със зеленчуци, първо пускам месото за 30 мин. Като се сетя, че правя манджа, то се сготвило, налягането паднало... отварям капака, добавям картофи, моркови тиквички, домати и след 15 мин е готово. Спанак с ориз - всичко заедно, за 10 мин.
Готвя с Делимано под налягане. Без налягане е безмислено. Тук се оплакваха,  че нямат сервиз Делимано.
По-добре виж мултикукъра под налягане на Фърст, имаше и клипчета как се готви. Ако поръчваш от сайтове извън Бг, изборът е доста голям.
Виж целия пост
# 183
Аз си взех Фърст под налягане. Има много информация и рецепти за него в ютюб, а във фейсбук има и групи. Често публикуват рецепти, можете да задавате въпроси. Засега правих супа топчета и сложих всичко наведнъж. Стана хубава.
Виж целия пост
# 184
 Здравейте! Има ли мултикукър, работещ като херметик и като нехерметик? Кой според вас е идеалния уред. Иска ми се да дам повече пари, но за нещо което ми дава много възможности.
Виж целия пост
# 185
Всеки херметик, ако не му затвориш капака и/или клапана, може да готви без налягане.
Виж целия пост
# 186
Момичета, помагайте, за първи път ползвам запичащия капак на ола, купих от OLX, ползвам го за първи път, но не работи непрекъснато, нагласила съм го на 220 гр за 10 минути, светва и угасва периодично! Нормално ли е така или е дефект!
Виж целия пост
# 187
Момичета, помагайте, за първи път ползвам запичащия капак на ола, купих от OLX, ползвам го за първи път, но не работи непрекъснато, нагласила съм го на 220 гр за 10 минути, светва и угасва периодично! Нормално ли е така или е дефект!
Да, нормално е. Точно така работи.
Виж целия пост
# 188
Благодаря Даринандия! Бях се притеснила!
Виж целия пост
# 189
Привет на всички!
За Коледа свеки ни подари семейно този кукър:
https://www.technomarket.bg/multi-kuker/neo-mc-700-09120418
Пълен лаик съм по отношение на готвенето с такива уреди...да попитам простичко всичко ли може да се приготвя в него?
Виж целия пост
# 190
Пише си какво може да се готви в него, т.е. всичко от изброеното може. Предполагам, че си има и книжка с упътване, рецепти...
Виж целия пост
# 191
Здравейте,съвсем нов собственик съм на мултикукър делимано 18 в 1.Вече правих ризото и ребърца и станаха много добре,но имах пълен провал с омлет.Може ли
Да споделите на каква програма го правите.Пробвах на печене и пържене и резултатът беше залепнал омлет.Благодаря.
Виж целия пост
# 192
Не знам дали има програма Boil, но ако има, пробвай на нея. Във Филипса на нея правя омлет и става божествен. Първо запържваш мръвка, гъби, лук или каквото ще слагаш, след което добавяш яйцата и нагласяш Boil.
Виж целия пост
# 193
Не знам дали има програма Boil, но ако има, пробвай на нея. Във Филипса на нея правя омлет и става божествен. Първо запържваш мръвка, гъби, лук или каквото ще слагаш, след което добавяш яйцата и нагласяш Boil.
Нямам бойл,Кристи.Аз не сложих и много мазнина,освен и там да е проблема.🙄Ще пробвам на повечето програми,пък дано някъде го нацеля.Ориза също леко ми залепна,явно трябва време за свикване с машинката.
Виж целия пост
# 194
Въпрос: освен Инстант пот и Ола, някой ползвал ли е друг кукър със стоманена купа?
А от марките херметици, които се предлагат на БГ пазара, кои разполагат с достъпни резервни купи?
Определено следващият кукър ще е по-внимателно избран по отношение на купите и вече здраво ровя. Но засега само в Амазон ЮК и ДЕ, заради доставките.
Къде другаде да търся кукър-херметик с резервни купи или стоманени купи?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия