Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Перилни препарати и омекотители – 55

  • 47 806
  • 737
# 360
Ами той е за деликатни тъкани според мен. Но преди време ме апострофирахте...че някакъв надпис на немски казвал друго. Аз немски не владея. Та не знам защо се води тук, че е за вълнени....
Виж целия пост
# 361
Тета, аз Laughing, то май и в превода го пише.
Снощи ходих до Фантастико и там имаше само Первол за вълна, та взех, нищо че скоро го плюх някъде, ясно ми е че не пере, но го взех с надеждата да ми пооправи дрехите, и като че ли се случи. Изпрах палтото, сложих и омекотител, и тази сутрин изглеждаше прилично, не ми полепваха власинки по ръцете, ама още си беше и доста мокро, но може би ще се оправи.
Много бил скъп този Первол, редовна цена 7 и нещо, намален - 5лв. Едно време си го купувах по около 4 лв. на промоция.
От снощи се чудя с какво съм си прала вълнените дрехи преди да ги изпера с този прах на ДМ и чак сега се сещам, че в другата ми къща си имам Пурлан, съвсем бях забравила за съществуването му.
Виж целия пост
# 362
Аз имам лидълска чорба за вълна...

А така...ай сега дай превод от опаковката на тоя прах....Satisfied
Виж целия пост
# 363
Ами той е за деликатни тъкани според мен. Но преди време ме апострофирахте...че някакъв надпис на немски казвал друго. Аз немски не владея. Та не знам защо се води тук, че е за вълнени....

Да, ето на снимката, в горния десен ъгъл има надпис "подходящ също за вълна и коприна". Има го и в описанието на продукта. Да не говорим за суперлативите как изглаждал влакната, прониквал в дълбочина и не позволявал навлизането на мръсотия, грижел се за цветовете. Дрън-дрън, най-големия боклук, който съм купувала.
Виж целия пост
# 364
Това е нова опаковка. Преди 2-3 г нямаше такова каре. В превода нямаше споменато вълна....
Искам превод на български....:stuck_out_tongue_winking_eye Stuck Out Tongue Winking Eye

То може да пише че не е за вълна.:
Виж целия пост
# 365
Тета и моята изглежда по подобен начин, купих си го миналата година по това време. Не съм с опаковката на едно място, а и май ще ми е по-лесно да отида до ДМ да снимам превода, че не знам кога ще стигна до моя.
Ето една снимка на моя и горе го има надписа, ама на гърба нямам.
Виж целия пост
# 366
Колко често си чистите филтрите ?
Аз вчера я почиствах пак пералнята + филтъра и винаги филтъра е доста замърсен.
Виж целия пост
# 367
Със сигурност пишеше и на старата опаковка, за съжаление я хвърлих отдавна и няма как да покажа.
Виж целия пост
# 368
rovaru, това да не са всичките ти прахове?! Ужас, аз в момента имам само един Персил за бяло и един Персил за цветно, Денкмит за деликатни, който обсъждате, един Первол прах за вълна от Германия, три омекотителя Семана (всичките наченати, че много ми харесват и си ги редувам) и солта за петна на DM. Развалих се, ей!

Да, винаги на Денкмит за деликатни е пишело, че става за вълна и коприна. Ползвам го за якета, вълнени, плетива и подобни и нямам оплаквания.
Виж целия пост
# 369
Тези са от преди една година, сега са по-различни, но пак имам за около половин/ една година напред. Все си купувам нещо извънредно.
Виж целия пост
# 370
Реших, че няма смисъл да се запасявам, а и откакто мъжът ми почина, нещо нямам желание за експерименти.
Между другото, забравих, че имам и любимия ми спрей за мазни петна от DM, който го спряха. Боже, много е добър.
Виж целия пост
# 371
Здравейте! В момента в Т маркет има на промоция капсули за цветно на Ариел, 54 бр. за 23 лв. Добра ли е цената и какво е мнението ви за тях?
Виж целия пост
# 372
Аз имам от 2 месеца, купиих си ги извънредно. Прането мирише много силно, но ми е приятно. Потните памучни тениски си миришат на пот след пране. Използвам капсулите за по-малко мръсни дрехи.
Виж целия пост
# 373
Да попитам за мнение за Weiser reise?
Виж целия пост
# 374
Всички капсули миришат силно и след изпиране. Вероятно се дължи на това че по-трудно се отмиват с водата...
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия