Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инвитро КИРМ гр. Плевен

  • 335
  • 6
Има ли някой който  е успял да забременее Инвитро в КИРМ Плевен? Защото  до сега който е ходил там от нашите познати и приятели всички до един бяха с неуспех и доста разочаровани!
Виж целия пост
# 1
щом е така, не ходете там. Има толкова много клиники.
Виж целия пост
# 2
Близко е до нашият град и за това ни се иска там да отидем
Виж целия пост
# 3
И защо? Напротив, ще отидете най-далече, но там където имат ресултати, успеваемост, добри лекари, технологии. Направо в чужбина вървете! Имам приятелка, която в България е правила 3 неуспешни инвитро цикъла и не знам си колко пари е дала, да не говорим колко ценно време е загубила. И резултат - никакъв.
Освен това чак толкова време и пътувания не са наложителни за едно инвитро,  те ще ви обяснят хората. Някои си представят, че това ще им струва много пари, въобще не е така! Светът ви е дал възможност да пътувате, където искате без виза, без граници. Бях чела тук във форума, че австрийска клиника има филиал в България, там идете най-малко. Прочетете темите за Турция - много момичета там ходят също, имам чувството, че там вече и лекарите български ще проговорят скоро Simple Smile)
Въобще - това кое ви е най-близко не трябва да ви бъде мотив за избора. Четете статистиките, на всяка клиника. Какъв  % успешно инвитро имат, питайте си.
Виж целия пост
# 4
Аз успях в тази клинака от втори опит. Не може да се каже предварително коя е твоята клиника. На мнение съм, че  % успеваемост не е от значение за конкретния случай на човек. Всичко си е руска ролетка. Нали прилагат еднакви лекарства, протоколите на стимулация са къс и дълъг. Това, че някой е успял от първи опит в някоя клиника не означава автоматично, че и нашия късмет ще бъде там, съответно и обратното. От много години ходене по лекари, изследвания, процедури и подобни стигнах до извода, че няма правилна клиника и правилен лекар. Има късмет и липса на такъв.
Виж целия пост
# 5
Не, не е само до късмет. Отидете в клиника, в която вероятността е по-голяма и да видите кое е късмет и кое математика. А в лоша клиника и здравия ще направят безплоден. 
За мен добър резултат е да успееш от първия път. 
Виж целия пост
# 6
Момичета,
Моля да дадете мнения за доктор Татяна Бодурска от КИРМ - Плевен. Как оценявате нейната компетентност, решения и препоръки? Има ли някоя, която да е заченала благодарение на нейната асистенция?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия