Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мога ли да работя като фризьор за себе си ?

  • 1 023
  • 5
Здравейте имам въпрос,мога ли да работя и да се регистрирам като самоосигуряваща се лице в свободна професия  като фризьор с изкаран курс ,чието удостоверение ми е за част от професия фризьор?
Виж целия пост
# 1
Доколкото ми е известно, фризьорите работят предимно като свободни професии и се осигуряват сами.
Освен, ако не почнеш в някой салон на договор.
Виж целия пост
# 2
Може разбира се !
Виж целия пост
# 3
Въпроса ми е именно с такова Удостоверение за Част от професия..
Виж целия пост
# 4
Въпроса ми е именно с такова Удостоверение за Част от професия..


Има степени, нива, има последваща специализация, повишаване на квалификацията и пр., но "част от професия" .... ...................................... - май по-добре да не коментирам, че няма как да бъде щадящо.

Можем само да гадаем на така зададения .... въпрос, но ако иде реч за курс по някаква терапия или метод на работа - това не е никаква професия, но в държавата ни отдавна с всякакви хартийки може да се прави всичко, опитайте да се регистрирайте с хартийката и ще разберете може или не може в дадения район.

А самоосигуряващо се лице винаги можете да бъдете.

Виж целия пост
# 5
Тъй като фризьорката ми си нае роднина, която беше в положението на авторката. Момичето мина през училище за Фризьорство и изкара сертификат от там. След това я назначиха в салона, но винаги , когато прави прическа фризьорката ми гледа и дава съвети, защото момичето е ново. На мен ми е правила грим и бях много доволна , въпреки че е новичка. Другите клиенти също много я харесват. И двете се осигуряват сами.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия